Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bittiğni sanıyorsunuzda, oyun yeni başlıyor. 26 Ekimde sinemalarda. Trailer falan baya hoşuma gitti,bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 he he, bi bakayim hemen trailer'ina. saw'i ben sahsen cok begeniyorum, gerci sonuncusunda biraz sanki saçmaladilar oyle domuzlar felan, adamin hayatindan salak kesitler yok cocugunun oyuncaklari felan.. O doktor'un olayi daaa sacma zaten.. Kisaca sonuncusu bir hayal kirikligiydi benim için, yeni gelecek olandan umarim keyif alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 cuma günü sinemalar ana baba günü olmazsa gitmeyi düşünüyorum gerçi yine yer kalmaz gibime geliyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yeni baslıo dio, saw5 de gelmesin simdi iice manyak olcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Artık bitsin lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sene 2047 Saw93.. filmin title ı : geçen oyunda hile yaptı corç,şaka len şaka bitti film daalın len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 fazla uzattılar bence tadında bırakmaları daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bu seferde oyun bitmezse ben bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=dUI1E-vyXcQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 _catastrope_ said: Bu seferde oyun bitmezse ben bırakıyorum ahaeuaehah bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sanırsam sırf alışkanlıktan gidicem artık. öl lan yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Akşam gidicez.Gece gelince yorumunu yaparız artık.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 4 çıkıyor ama ben daha ilkini izlemedim. 3'ü buldum burda ama 1 ve 2 yok. Onları da bulmak lazım. Ne bu ya, adamlar iyice cılkını çıkardılar. Her sene yeni bir Saw filmi mi yapacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yahu 3 cok dandik, yukarda da yazdim, 3 te bi numara yoktu, resmen igrendim, bu guzele benziyor ama fragman ii en azindan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 burda olayların en başını mı anlatıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bence 1 den gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Katılıyorum.İlk filmedki o gerilimi hiçbir saw'un devam filmlerinde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Zaten b*kunu çıkarmasalar şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 şimdi geldim, girmeden mısır falan almıştım bi süre yiyemedim ehah. fena değildi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 güzeldir herhaldew ben sadece 1csini izledim ama güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kabak tadi vermez insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Phlox said: şimdi geldim, girmeden mısır falan almıştım bi süre yiyemedim ehah. fena değildi ama :) haha ne ara gittin yav, sabah sabah gidilir mi saw a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 E yorumları alalım gidenlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bence serinin en bayık filmi ama genede güzeldi.. büyük ihtimalle devamı gelicek ve 3. filmin sonundan devam edicek..filmin sonunda hmm hmm diye diye mavi ekran geldi bana.filmin başındaki otopsi sahnesi süperdi yannız.. bulmacalar sanki bu filmde sönük kalmış biraz daha aksiyon şeyler bekliyodum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar