Burax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 aptalız işte yerlerini telefonlarını fln da söylesinler sansüre ve aptal yayına karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bunların basına sızdırılması cidden bilerek mi yapılıyor yoksa inanılmaz bir gaflet mi merak ediyorum bazen. gizli harekat değil mi güya bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Gizli olsa medya bilmez, bilsede gösteremez. halkla ilişkiler bu. Dosta güven düşmana korku hesabı bilsinler biz buradayız mantığı ile sızdırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yok benim dediğim işkence eğitimi biraz farklı. Sadece işkence yapmakla kalmıyorsun, arkadaşın da sana işkence yapıyor. Bire bir karşılıklı derken bunu ima etmiştim. Nato'da böyle bir eğitim verdiklerini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Anladım ben senin ne dediğini. Esir düştüklerinde konuşmasınlar diye elektrikten mengeneye buza yatırmaktan suda uyutmaya her türlü işkenceye dayanıklı hala getiriliyor özel harekatçılar. Birde meşhur yalan makinesi yanıtlma eğitimi var. Yalnız bu makinalarda yalan söylersen elektrik veriyor. Ruslar bütün Spetznaz lara yapıyor hatta bu eğitimler sırasında ölenlerin çokluğu yüzünden geçen sene uzun tartışmalar yaşandı. Nato'Nun ve Rusya Çin vb. ülkelerin özel timlerinde standart bu. Hatta İsveç gibi barışçıl ordularda bile var işkence eğitimi (özel harekatçılar için) Tabii Hollanda da Belçika da adam kabul etmezse yapılmıyordur herhalde. Lüksemburg ve İzlanda gibi değil gerçek baba orduları kast ediyorum Nato derken Almanya Fransa İngiltere vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 izlanda'nın klasik anlamda ordusu yok diye biliyorum ben. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yok ama Nato'ya üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bende bordo-bere takmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 O değil de, bi NATO vardı n'oldu ona ? Saldırı altında falan sayılmıyormuyuz biz şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 şimdi bordobereliler kuzey ırak'ta mı ? değilmi ? haber eski mi ? yeni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Valla biz bu haberi alana kadar bordo bereliler güney ırağa bile ulaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 SOn haber: aşağıdan çıkmışlar basra da yüzüyorlar matama yemişler seni. ya kafalanmışsın yada adam aptal çünkü böyle bir bilgi kendi çocuğuna bile söylenmez anında hedef olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 matama said: apoyu alanlar turk birlikleriydi :) ben bire bir alan komutanla oturmustum yemekte :) lol apoyu alanları aileleri bile bilmiyor sen ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Oturdum diyosa oturmuştur uzatma sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 PKK'lıların az buçuk aklı varsa onları bir arada tutmazlar. Bence en mantıklısı 3-4 askeri Kandil çevresindeki kamplara dağıtmak, 2 askeri iki ayrı şehire göndermek ve kalan 2-3 askeri de sürekli dolaştırmaktır. Bunu yapmayıp sekizini birden aynı yerde tutuyorlarsa hakikaten mallardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Murat Karayılan wrote: Fedaykin abi sen akıl vermezsen örgüt dağılacak allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Murat Karayılan bu forumlarda gerçek adı ile yazmaz cahel şey, onun kod adı Cemal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ben Kürtçe den Türkçe ye çevirirken adını da düzelttim (adam kürtçe biliyor mu acaba yine yamulmayalaım:D fedaykin (anti-terör uzmanı) bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bu gün tv de gösterdiler bordo berelileri peder tabi dururmu sende şunlar gibi olsanya ! baba dedim ben nasıl olayım o kadar hastalık falan fistan onlar nasıl olmuş dedi olmak isterim tabiki ama önce bi sürü testi hedesi vardır ki benim bünyem kesinlikle kaldırmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 tikkycemal. bu kanald haberde gösterilenler bizim bordo bereliler mi değil mi şimdi? o kadar mesaj yazılmışta bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Solid Snake said: sensou wa kawatta demis abimiz savas degisti reyting pesinde kosan gunumuz medyasi ve internet yuzunden bu ulan birakin adam istihbarat yapsin saddam in savasi CNN den takip ettigini ehrkes biliyor zaten haber yapicaz diye gazeteciler dusmana bilgi veriyor farkidna olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benim bildiğim, bordo bereliler zaten hep kuzey ırak'ta. nasıl teröristler gizlice sınırı geçip bizim erleri öldürüyorsa, bordo bereliler de hep gizli operasyonlarda, ülke ülke dolaşıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fistan said: aga forumlarında şöle bi yazı görmüştüm. Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasna sıkın. ** Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyorsa saklandiginiz zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçin, kaninizi ve caninizi kurtarin. *** Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilin ki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur. lol ezmiş bu yazı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 apo'yu bordo bereliler aldı da bu askeri başarı sayılmaz bence apo verildi bildiğim kadarıyla. ayrıca sinir oluyorum medya da her haberin çıkmasına az coşsalar operason taktiklerini verecekler yani o derece. biraz gizli kalmalı bazı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar