ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 taraftar muhteşemdi, spiker facia=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Bu maçtan önce fazlasıyla inanıyordum Bjk ın kazanacağına , helal olsun ya acayip sevindirdiler :) Ha 2 hafta sonra acayip üzülecekler orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Bakmayın ama beşiktaşın uefassı bile biraz zor ya.. fikstur de marsilya içerde liverpool porto dışarda tamam marsilyayı burda yense beşiktaş 6 puan oluyor .. Liverpool elbet kendini toparlicaktır ve porto bjk maçlarında 6 puan alacaktır.. marsilya maçı muhallak beraberlik fln desek ona 8 puan ediyor marsilya 7 puanda porto ya kaybetse bjk a kaybetse liverpooldan 1 puan alsa diyelim .. 8 de marsilya ediyor. Porto fikrimce Marsilyayı we beşiktaşı yenecektir.. puanı 10 ediyor hesaplarımda.. Beşiktaşta marsilya maçı dışında muhtemelen yenilecektir.. puanı 6 da kalıyor.. Porto çıkar, 2. lik için liverpool - marsilya maçı çok onemli we üzülerek soyluorumki muhtemelen besiktas elenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 taraftar süperdi abi ya böyle bişi yok liverpool gibi bi takıma karşı ii de oynadı beşiktaş karşınızdaki takım pek hafife alınacak değil gayetde etkili ataklar oldu ve 2 side etkiliydi attık. ha 2 tanede kaçan vardı atamadık olsun diyelim yendik ülke puanımızı arttırırız paramızı alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 BEŞİKT'AŞK diye boşuna demiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 3.lük için iyi sonuç. Trasty'nin dediği gibi muhtemelen 6 puan 3. olmaya bile yetmeyebilir bu grupta. En az 4 puan daha almak şart Avrupa'da devam etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 You will never walk aloneeeeeeeeeee.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Ohhh be en sonunda yüzümüzü güldürdün Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Benim anlamadığım şey ne kıskançlıkmış arkadaşım bala gol attınız yok iyi oynamadınız filan... Tribunde olup bu maçı izleyen hiç bir taraftar unutamayacak bu takım bu maçı tamamen haketti tellonun 70 metrelik deparları bobonun kalabalık defans arasından her çıkışı defansımızın hakanın çabası bu maçı kazanmaya yeter de artardı..Ayrıca hiç bi şey değilse bile sırf bu taraftar kazanmayı haketti..Tv başından oturup hıncal uluç misali ahkam kesmek kolay o atmosferi gören kimse böyle rahat atıp tutamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bjk umarım çıkar gruptan.. zor ama başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Helal Beşiktaşıma ve süper Taraftara, zaman kenetlenme zamanı umarım her taraftar bunun bilincinde hareket eder, yarında GS yenerse süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Spanger polemik yaratma.. Beşiktaş ımı kıskanıcam..Geyik vs yapmadıgımız zamanlar Avrupa'da her türk takımının yorumlarını tarafsız gözle yapıyorum. İki dakikada Beşiktaş'ı kıskanır oldu yani he... Açta G grubuna benim takımıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 lol herseyi birakin da 2. golun videosunu bulamadim ben var mi genis ozet videosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ilk yarıya yetişemedim de ikinci yarı ilk 10 dakika resmen liverpool oynadı ama birşey yapamadı. gerçi o ilk 10 dakikalık beşiktaş taraftarının tezahürat temposuda helal dedirtti. bobonun golden önce kaçırdığı %100 lük gol pozisyonundan sonra o golü atmasıda ayrı bir enstantene. tebrikler beşiktaşa, devamının gelmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gereksiz porto maçına bile gidip bunu kaçırdığıma inanmak istemiyorum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 böyle. taraftar. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yeryüzünde 3 taraftar sayarsın belki beşiktaş taraftarı ayarında inanılmaz... harika helal olsun maça giden herkese. bize de hayıflanmak düşer gidemediğimiz için :( takıma da teşekkürler. karşısında boru değil liverpool var dikine süper oynayabilen ve uzaktan çok etkili şut çekebilen. hangi türk takımı olursa olsun bundan daha az pozisyon vermezdi porto maçında kaçan gollerden sonra bu gol de çok iyi oldu ama keşke porto maçında o goller girseydi de bu gol girmeseydi. Dün yine bir şekilde kazanırdık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Liver-PUL koleksiyoncusu Beşiktaş =) Tebrikler efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Beşiktaş iyi oynadı. Zaten istatistikler de bunu gösteriyo. Liverpool en kötü takımı bu grubun demiştim. Zaten istatistikler de bunu gösteriyo. :) Beşiktaş 3. olur idye tahmin ediyorum, zaten çıksa hiç bişey yapamaz üçüncülük Fb için de Bjk için de daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 İyi futbol oynasın gerçekten kaçıncı olduğu önemli değil. Dün yine yer yer hatalar vardı. Liverpool değerlendirseydi şayet şimdi başka şeyleri konuşuyor olacaktık. Allah'tan değerlendiremediler :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hep biz mi değerlendiremeyecez, biraz da rakip değerlendiremesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Gerrard harika bir gol attı ama. Cidden kalktım alkışladım. Bir O bir de Puyol... İkisinde ki azime diyecek hiç bir sözüm yok valla :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bu taraftar kimde var? Helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çok iyi oldu bu skor beşiktaş açısından. ingiltere'de beşiktaş çok büyük bir süprize imza atamazsa 3. olur bu grupta diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 balik malik ama aldi puanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar