arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Sparkcaster said: hahahah gökalpin ilk postu ya, köyden şehre inip yazmış direk internet kafeye girip AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 dvdsi var bende isteyen varsa kargo ücreti karşılığında yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Black-ice said: Gilean said: Lütfen artık forumları okuyup araştırdıktan sonra konu açmayı öğrenin..[hline]Experience My Dead Side ne verimli siteymiş be abi imzandaki. 10 sene sonra beynimi yemeyi başardın 255 mi ne olmuş hadi yine iyisin. adamın imzadaki beyin yeme linki hala çalışıyor ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Dedim ne oluyor shadowbane falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Matrix reboot gibi o dönemden thread reboota başlamış millet bugün. Sonra holivuda laf ediyorsunuz, cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 gece kafam güzeldi bi topicten buraya ulaştım, biri uplamış sandım da yazdım o mesajı artık idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 shadowbane oynamak için internet kafeye gidiyodum o kanatlı kartal adamımsı ırktan bi çarım vardı :( hulda diye yaratıklar vardı galiba starter area. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Minotaur vardı ben de, çok iyi hatırlıyorum str'yi 130-140 arası yapmıştım başka race'ler o str'nin yanına bile yaklaşamıyordu vurdumu oturturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Ubisoft dan oyunun haklarını alan çinli CHANGYOU firması steam de erişimine açmış oyunu, sevindim bir an görünce. https://store.steampowered.com/app/1475570/Shadowbane/?l=turkish&curator_clanid=34646776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 On 18.03.2017 at 19:29, Lemmy dedi ki: Minotaur vardı ben de, çok iyi hatırlıyorum str'yi 130-140 arası yapmıştım başka race'ler o str'nin yanına bile yaklaşamıyordu vurdumu oturturdu. Ya bu minatorlara dual-wield alma olayını nasıl yapıyordu millet? Çünkü hatırlıyorum yetmiyordu başta perk point bilmemne. @Mighty_THoR yıllar sonra gel açıkla çözülsün bu gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Önceden sanırım master of throwing rune taşı grants ambidexterity veriyordu yamuluyorda olabilirim. Mastery_Runes 2x başlangıç dex runelarını alındığında ambidextrity almaya puan yetmiyordu ama bi ara sanki bazı runeları shop eklemişlerdi oradan alıp takabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Thief oynardim bunda deli zevkliydi. Grubun scoutunu kestin mi grup kafayi yerdi. Cantadane varyok hacilardim. Ah ah olsa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Bu oyun kapanınca fanları özel server açmıştı shadowbane emulator diye sonra aralarında kavga cıkınca 2 ye ayrıldılar 2 farklı server açılmıştı ne oldu onlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 devam ediyolar halen ucunca süre oynadım hepsinde. SBEmu magicbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuya girdik beyin gitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 (düzenlendi) On 30.04.2021 at 22:29, GreenPeace77 dedi ki: devam ediyolar halen ucunca süre oynadım hepsinde. SBEmu magicbane Oyun steamde 20 lira indirime girince alırım :P o arada hangi serverda oynamamı önerirsin :) ? Tam bir noobum resmi sunucular kapanmadan 2 ay önce başlamıştım vampir necro (ya da büyücü var mıydı necro?) bir char açmıştım karlı bir mekanda gezip sonra örümcek kesmiştim en son orda kalmışım Irklar ve trait işi vardı aynı fallouttaki gibi başta seçtiğin ona göre pvp buildleri oluyordu mesela kartal adam ırkına en iyi rogue gidiyordu galiba ? vampirliğe ne yakışır ? :p Mayıs 2, 2021 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Spoiler Steam tek server şuan Necromancer vardı evet GvG alan hasar karakteridir solo oynanmaz. spellcaster içlerinde Wizard güzel class tavsiye ederim Irk: Nephilim, Mage, Wizard. Bütün puanlardan 5 düşersin başlangıç runelardan "Warlord's Page" ve "Tough as Nails" alırsın int ve cons gidersin oyun içinde. vampire ırkı specific build ve itemler ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 bu oyun nie steamde? serverlar zaten korsan degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 (düzenlendi) tavsiyelerin için sağol başlayınca denerim artık :) emular artık ilgi olmadığı için mi kapadılar yoksa çinli marka oyunu alınca kapamak zorunda mı kaldılar ? Mayıs 2, 2021 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 SBEmu açık halen kapalı değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 4 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: Gizli içeriği göster Steam tek server şuan ? sbemu kendi serverı yok muydu ? https://morloch.shadowbaneemulator.com/index.php?title=Getting_Started burdan indir diyorum indirmiyor nerden emunun serverına girebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 sbemudata.net buradan hesap yaratman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Bende hiç dikkat etmemiştim 2 haftadır kapalıymış Sbemu. açılıp açılmıyacağına heniz karar vermemişler steam sb gidişatına göre karar verilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Vaktinize yazık lan şu zamanda buna zaman harcamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar