Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 mp3 download etmiştim geçende zip halindeki dosyasını açtıgımda .dll uzantılı şeylerin oldugunu gordüm hiç extract etmeden sildim hemen ama sonrada kernel ve winsys hataları falan vermeye başladı pc özellikle rnaapp[dial programı] açılırken sonra mcafee scannerın en son patchini çektikten sonra arattım virus trojan falan ama hiçbir şey çıkmadı sonra win.iniden load=winsys. kısmını sildim gene sorunlar vardı bu nedenle winsys'i sildim şimdi bir sorun yok gibi gözüküyor dialerdı galiba giren bide alogserv diye bir program gözüküyo ctrl+alt+delde bi sorun var mı beyler????[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ad-aware'i indirip bi tarattır...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 trojan guarder golden version die bişi var süper,ama serial i yok hiçbiyerde onu kullan bitene kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 system32 klasörüne gir services.exe'yi sil. reset at kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 e banliyorum ozman? boyle necro mu olur lan? 14 sene gecmis. yaziyla: on dort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 goldbären said: system32 klasörüne gir services.exe'yi sil. reset at kendine gelir. canın sıkılıyosa söle bi pizza ısmarlayalım, bi de steam'den etek açmalı anime oyunlardan birini hediye ederim. takıl. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 abi ahahsgavsgaja tepki cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 gold diye aratıyordum bana küfreden var mı diye. bir de tersten sıraladım bu çıktı sdfs. hey gibi gençlik. şimdi hangi kart kaç mhz clocklanır say desen tek tek sayar adam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ayıyı öldürüp biz de onu necrolayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 bi yerden intikam soğuk yenir yazısını görmüş hemen 14 senelik arama yapmış, gerçek bir lezzet avcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 boş zamanlarında bana küfreden var mı diye arama yapıyor internette herif ahahaljkhsdlkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Adam tam bir lemur ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 next level bile değil last level işsizlik abi sdfagadgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Xaero nun imzasındaki linkler sayesinde zengin oldum arkadaşlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Othranx said: trojan guarder golden version die bişi var süper,ama serial i yok hiçbiyerde onu kullan bitene kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar