Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esir Düşen Askerlerin Görüntüleri Yayınlandı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

sacma
gayette duzelir
problem halkin daima akli yerine duygulariyla oy vermesinde

bir paket komure oylarini satanlar cebi briaz daha dolsun diye bagiranlar ortacagdan kalma bir duzeni geri getirmek ugruna din kardeslerinin ve ulkesinin cocukalrinin kanini yerde birakanalra, talabani kopeginin ayagina gidenlere oy verenlerin yuzunden
Sosyal ağlarda paylaş

karışık konular tabii.. hem de hassas konular. ama şu bir gerçek hükümet üç dört sene önce falan girmeliydi kuzey ırak'a. şimdi mi? biraz geç.. ve önceden girilmesine nazaran çok da gereksiz. o dönem yeterli baskı kurulmuş olsa idi bu olaylara mahal verilmezdi..

lojistik hazırlıkların tamamlandığı duyumlarını alıyoruz, sanıyorum yakında bir operasyon olabilir.

ayrıca biz sorgulama kıtlığı çeken bir ülkeyiz. olayları duygularımızdan ayrıp çok farklı yönlerle inceleyip tartamıyoruz genelde.

adamlar bu 8 askeri neden kaçırdılar? neden şimdi bu kadar üst üste terör eylemleri yapıyorlar? neden güvenleri bu kadar yüksek?

şimdi öyle ya da böyle bir operasyon yapılacak mı?
bir şekilde yapılacak
gerekli mi?
başka çare bırakmadılar

garip bir şekilde köşeye sıkışmışız.. girsek kötü, beklesek kötü, girmesek kötü...

doğrusu ise çok önceden girmemiz gerektiği idi.. o dönem girmedik, şimdi acısını hep beraber çekeceğiz.

biraz rahatsız edici olacak ama adamlar bu politik oyunları yıllardır bütün hükümetlerden ve bürokratlarımızdan çok daha iyi oynuyorlar..

şaka gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba komplo teorisini abartıyomuyum, sacmaliyormuyum bilmiyorum ama, bu olay acaba halkın savaş istegini kirmak icin düzenlenen bi oyun mudur usa ve hukumet tarafından ortak uygulanan, cunku insanlar bisey gormek istiyor artık. Bir süre sonra askerlerimiz sorunsuz salinir ve insanlar gevser, olaylar yine yatışır şeklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yayın yasağı ve fotoğraflar ile ilgili bir yazı. Yorum yapmıyorum bana yüklenmeye kalkışmayın.

[spo]
Türkiye büyük bir acı yaşıyor. 12 askerini bugün toprağa verdi.
Ama DAHA BÜYÜK ACIYI kanlı örgütün oyununa gelenler yaşatıyor... KAHREDEN bir habercilikle Türkiye'nin ruhunu KARARTIYORLAR...

KAYIP 8 ASKER PKK kamplarında fotoğraflandı...
PKK'nın sözcüsü konumundaki bir ajans bunları servise koydu.
Aynı şekilde ROJ TV'de de görüntüler dönmeye başladı...
Onların yayınlaması normal, işleri zaten bu...

AMA YA BİZİM MEDYA!
Türk haber ajansı ANKA bu fotoğrafları gazetelere sattı...
Malesef Milliyet başta olmak üzere hepsi PKK'NIN TUZAĞINA düştü...
KAHREDEN FOTOĞRAFLAR manşetini atıp o fotoğrafları yayınladı.

Kanlı örgüt istediği propagandayı bu yolla yaptı, yapıyor.
PSİKOLOJİK SAVAŞ taktiğinde bizim SORUMSUZ medyanın
ZAAFLARINI kullanıyor...
Ve medyamızda gönüllü olarak PKK'NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR.

RTÜK bildiğiniz gibi televizyonlara bu konuda yayın yasağı getirdi...
Biz İNTERNET MEDYASI'nın yasağı yok...
AMA bizler yasak yok diye SORUMSUZLUK yapmayacağız...
OTOKONTROL sistemi bu günlerde işletilmeli...
XXXXXXX* OLARAK BİZ BU FOTOĞRAFLARI YAYINLAMIYORUZ...
İnternet medyasına da YAYINLAMAMA ÇAĞRISI yapıyoruz...

Yayınlayanlara da soruyoruz; SİZ KİMİN TARAFINDASINIZ...
[/spo]
* Kuruma da luzumlu luzumsuz saldırılmasın diye sildim. Zaten isteyen çok rahat bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ama ben o 8 askere de şehit gözüyle bakıyorum,bunu kabul etmek zorundayız.

Bu piçler değilmiydi yaralı askerlerimizin gözlerine kurşun sıkıp,canlı canlı yakan hayvanlar.Esir almak nedir bilmeyecek kadar cahil dağ insanları,üzülüyorum.

Ban man yeter artık sokarım yasağına,böyle hükümetin de,bunları başa getirenin de binbir türlü allah belasını versin,bu kadar düşmüş bir millet olmayı hak etmek için ne yaptık acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimal şehit olmayacaklardır..

yazması biraz sakıncalı belki ama normal bir vatandaştan çok daha uyanık ve sistemli davranıyorlar..

önceleri de askerleri kaçırmışlardı ve o zaman istediklerini almışlardı (1991 miydi neydi) şimdi de politik alanda istedikleri hamleleri yapıyorlar ve bizim nereye adım atmamız gerektiğini belirliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...