ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Kukla ipinden çok köpek tasması gibi oldu bu olay Anca havlıyoruz, ama ötesi fıss:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 sacma gayette duzelir problem halkin daima akli yerine duygulariyla oy vermesinde bir paket komure oylarini satanlar cebi briaz daha dolsun diye bagiranlar ortacagdan kalma bir duzeni geri getirmek ugruna din kardeslerinin ve ulkesinin cocukalrinin kanini yerde birakanalra, talabani kopeginin ayagina gidenlere oy verenlerin yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 AKP destekçileri nerde onları görelim? Seçimlerde bülbül gibi ötüyordunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 komşu kızı pısırık ayşe rolünü oynuyor türkiye 4-5 yıldır. iyi gidiyoruz hadi bakalım. bazıları gemisini pırtısını alıp kaçacak sanırım sonunda. torunları da 70 sene sonra avrupada yaşıyor olur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 karışık konular tabii.. hem de hassas konular. ama şu bir gerçek hükümet üç dört sene önce falan girmeliydi kuzey ırak'a. şimdi mi? biraz geç.. ve önceden girilmesine nazaran çok da gereksiz. o dönem yeterli baskı kurulmuş olsa idi bu olaylara mahal verilmezdi.. lojistik hazırlıkların tamamlandığı duyumlarını alıyoruz, sanıyorum yakında bir operasyon olabilir. ayrıca biz sorgulama kıtlığı çeken bir ülkeyiz. olayları duygularımızdan ayrıp çok farklı yönlerle inceleyip tartamıyoruz genelde. adamlar bu 8 askeri neden kaçırdılar? neden şimdi bu kadar üst üste terör eylemleri yapıyorlar? neden güvenleri bu kadar yüksek? şimdi öyle ya da böyle bir operasyon yapılacak mı? bir şekilde yapılacak gerekli mi? başka çare bırakmadılar garip bir şekilde köşeye sıkışmışız.. girsek kötü, beklesek kötü, girmesek kötü... doğrusu ise çok önceden girmemiz gerektiği idi.. o dönem girmedik, şimdi acısını hep beraber çekeceğiz. biraz rahatsız edici olacak ama adamlar bu politik oyunları yıllardır bütün hükümetlerden ve bürokratlarımızdan çok daha iyi oynuyorlar.. şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 adamin kendi haric butun ailesi amerikan vatandasi yeri hazir kacicaksa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Acaba komplo teorisini abartıyomuyum, sacmaliyormuyum bilmiyorum ama, bu olay acaba halkın savaş istegini kirmak icin düzenlenen bi oyun mudur usa ve hukumet tarafından ortak uygulanan, cunku insanlar bisey gormek istiyor artık. Bir süre sonra askerlerimiz sorunsuz salinir ve insanlar gevser, olaylar yine yatışır şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Şehitlerin kanı hükümetin eline bulaştığı kadar, %47'ninde eline bulaştı.. Ama bu halktan bi cacık olacağı yok.. Şimdi seçim yapılsın, gene AKPye verirler oyu. Akpyi iktidara taşıyan halkımıza sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 basbakandan konuyla ilgili ilk aciklama geldi:[spo][/spo] [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 22:59 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 tiksinir oldum bu adamin yuzunden artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Halkı metanete falan davet eder şimdi o, tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 mynette kaçırılan askerlerin fotoları var. anasayfaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 neden mutlu göründüklerini anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 mutlu mu gorunuyolar sence ? ben mutluluk ifadesi goremedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yayın yasağı ve fotoğraflar ile ilgili bir yazı. Yorum yapmıyorum bana yüklenmeye kalkışmayın. [spo] Türkiye büyük bir acı yaşıyor. 12 askerini bugün toprağa verdi. Ama DAHA BÜYÜK ACIYI kanlı örgütün oyununa gelenler yaşatıyor... KAHREDEN bir habercilikle Türkiye'nin ruhunu KARARTIYORLAR... KAYIP 8 ASKER PKK kamplarında fotoğraflandı... PKK'nın sözcüsü konumundaki bir ajans bunları servise koydu. Aynı şekilde ROJ TV'de de görüntüler dönmeye başladı... Onların yayınlaması normal, işleri zaten bu... AMA YA BİZİM MEDYA! Türk haber ajansı ANKA bu fotoğrafları gazetelere sattı... Malesef Milliyet başta olmak üzere hepsi PKK'NIN TUZAĞINA düştü... KAHREDEN FOTOĞRAFLAR manşetini atıp o fotoğrafları yayınladı. Kanlı örgüt istediği propagandayı bu yolla yaptı, yapıyor. PSİKOLOJİK SAVAŞ taktiğinde bizim SORUMSUZ medyanın ZAAFLARINI kullanıyor... Ve medyamızda gönüllü olarak PKK'NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR. RTÜK bildiğiniz gibi televizyonlara bu konuda yayın yasağı getirdi... Biz İNTERNET MEDYASI'nın yasağı yok... AMA bizler yasak yok diye SORUMSUZLUK yapmayacağız... OTOKONTROL sistemi bu günlerde işletilmeli... XXXXXXX* OLARAK BİZ BU FOTOĞRAFLARI YAYINLAMIYORUZ... İnternet medyasına da YAYINLAMAMA ÇAĞRISI yapıyoruz... Yayınlayanlara da soruyoruz; SİZ KİMİN TARAFINDASINIZ... [/spo] * Kuruma da luzumlu luzumsuz saldırılmasın diye sildim. Zaten isteyen çok rahat bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yayın yasağının ne kadar gerekli olduğunun belgesi işte bu. Halk galeyana gelecek şimdi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evet askerler bana da gayet normal göründüler, yani yüzlerinde herhangi bir endişe bir korku görmedim. sanki normal bi yerde oturuyorlarmış gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kusura bakmayın ama ben o 8 askere de şehit gözüyle bakıyorum,bunu kabul etmek zorundayız. Bu piçler değilmiydi yaralı askerlerimizin gözlerine kurşun sıkıp,canlı canlı yakan hayvanlar.Esir almak nedir bilmeyecek kadar cahil dağ insanları,üzülüyorum. Ban man yeter artık sokarım yasağına,böyle hükümetin de,bunları başa getirenin de binbir türlü allah belasını versin,bu kadar düşmüş bir millet olmayı hak etmek için ne yaptık acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yok abi şerefsizler askerleri öyle aşalama felan gibi bi yanlışa düşmemişler bende görüntülerde iyi gördüm daha önce de kurtarılan olmuştu hatırlıyorum inşallah bunları da kurtarırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 büyük ihtimal şehit olmayacaklardır.. yazması biraz sakıncalı belki ama normal bir vatandaştan çok daha uyanık ve sistemli davranıyorlar.. önceleri de askerleri kaçırmışlardı ve o zaman istediklerini almışlardı (1991 miydi neydi) şimdi de politik alanda istedikleri hamleleri yapıyorlar ve bizim nereye adım atmamız gerektiğini belirliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 fedaykin devamli takip ediyorum oyle bir konusuyorsun ki turkiye sanki super guc ve bir sey yapmiyor.metal firtina degil burasi.abd destegi olmadan turkiye on yil ayakta kalamaz su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 apache seni ayşe tatile çıksın kitabını okumaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Hala duruyosa bu ordu,elinde butun yetkiler mevcutken hala duruyosa HELAL OLSUN başımızda şanşüy yapmaya bile cüret eden bir hükümet varken, ordu ne yapçak canım kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 haber yasagı olmasa yurdum manyak insanı iyice cosardi kizilay son uc gundur sanki savasa girmis bir ulkenin baskentiymis tadinda oldu.on kisi toplasan cildiriyor etrafi tasliyor,bufeleri yakıyor boyle dengesiz uç milliyetcilik milletin kendisine zarar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 amerika-israil i bu topraklardan sürmeden hiçbişey olmaz onlar besliyosa bizde başkalarını beslemeliyiz bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar