Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi götürebilicek - güzel ve kaliteli - bir Restorant..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Sevgiliyi götürebilicek - güzel ve kaliteli - bir Restorant.. arkadaşlar başlıkla birlikte şunlarıda bi ayzayım da bana bi yardım edin lütfen =)

Öncelikle yıldönümü olucak. O yüzden önemli bir gün. Daha sonrasında kaliteli ve hoş bir mekan olmalı. Sivil kıyafet değil, hoş bir elbiseyle takımla gidilebilicek bir yer olabilir. Yada diyorsanız mekan çok güzeldir ama ağır değildir. Sivil gidilir. Çok da güzel vakit geçirilir. O zaman eyvallah. Yani her türlü fikre açığım. Yeter Mekan güzel ve temiz olsun. Kaliteli vs.

Öncesi ve sonrası içinde alternatif yollar, imkanlar, tekliflere açığım elbette. Çiçek, hediye, yemekten öncesi,sonrası vs. bnm elbet bir planım var fakat alternatif ynei fikirler güzel olabilir. bir ihtimal ekleme yapabilirm.

Bunun dışında mekanların adreslerini telefon numaralarını da yazarsanız iyi olur. Bu konudan başka arkadaşlar daha sonrasında yararlanır.

Perşembe günü akşam vakti olucak bu yemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Vogue . 3 kişi gitmiştik doğumgünümde , ben , kız arkadaşım ve en yakın arkadaşım . Nouvelle cuisine olayları var ama dikkat et , 45 milyonluk et , yumruğundan küçük öyle düşün . Doymayı düşünme bile yani . O olmadı Banyan var , ben baya severim de Ortaköy'dekine gidilmez artık , hava soğuk dışarıda oturulmaz , Nişantaşı'ndakine gidebilirsiniz . Sevmiyorum böyle çok pahalı yerlerde yemek yemeyi ama arada böyle hakkaten güzel olabiliyor . Google edersin telefonlar için ben pek kasamadım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...