zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Sevgiliyi götürebilicek - güzel ve kaliteli - bir Restorant.. arkadaşlar başlıkla birlikte şunlarıda bi ayzayım da bana bi yardım edin lütfen =) Öncelikle yıldönümü olucak. O yüzden önemli bir gün. Daha sonrasında kaliteli ve hoş bir mekan olmalı. Sivil kıyafet değil, hoş bir elbiseyle takımla gidilebilicek bir yer olabilir. Yada diyorsanız mekan çok güzeldir ama ağır değildir. Sivil gidilir. Çok da güzel vakit geçirilir. O zaman eyvallah. Yani her türlü fikre açığım. Yeter Mekan güzel ve temiz olsun. Kaliteli vs. Öncesi ve sonrası içinde alternatif yollar, imkanlar, tekliflere açığım elbette. Çiçek, hediye, yemekten öncesi,sonrası vs. bnm elbet bir planım var fakat alternatif ynei fikirler güzel olabilir. bir ihtimal ekleme yapabilirm. Bunun dışında mekanların adreslerini telefon numaralarını da yazarsanız iyi olur. Bu konudan başka arkadaşlar daha sonrasında yararlanır. Perşembe günü akşam vakti olucak bu yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 random ocakbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Vogue . 3 kişi gitmiştik doğumgünümde , ben , kız arkadaşım ve en yakın arkadaşım . Nouvelle cuisine olayları var ama dikkat et , 45 milyonluk et , yumruğundan küçük öyle düşün . Doymayı düşünme bile yani . O olmadı Banyan var , ben baya severim de Ortaköy'dekine gidilmez artık , hava soğuk dışarıda oturulmaz , Nişantaşı'ndakine gidebilirsiniz . Sevmiyorum böyle çok pahalı yerlerde yemek yemeyi ama arada böyle hakkaten güzel olabiliyor . Google edersin telefonlar için ben pek kasamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Palandöken Kayak tesislerinde Dedeman Hotele götür. dağ havası, kar manzarası, çok sıcak bi ortam da bulrusunuz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mc donalds a götür dfsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kendin pişir, kendin ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Beyoğlu 360 derece veya Lacivert iyi gider. kişi başı 70 lira gibi bi rakamı gözden çıkarsın max. daha detaylı bilgi için : http://www.yemeksepeti.com/elit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Boğazda bi kaç yer önerebilirim para açısından bi kotan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Beyoğlu Odakule'de, Teras6. http://www.teras6.com [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:02 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 para pek sorun deilse illa romantizm diyosan kandillide delmare war once hafifi sarpya da raki yaninda meze + tuzda balik yiyebilirsiniz pek bi janjanli 2 kisi 200 civari hesap gelir yanniz [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:02 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 100 e kadar sınırı var zorlarsam 150 [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:09 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hmmm zorlarsan 150 diyosan bogazda balik yalan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 boazda bir balık bu kadar mı pahalı yaw? kendim tutsam ahehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Belvu diye bir yer Fenerbahce de cok ta kral bi yer kebapci ama restaurant $ekli yani yemek oncesi mezelerinide seciyosn falan bole cok saglam yer 150 civari tutar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bone olm nerde yiyosun baliklari o paraya? benim bildigim arnavutkoyde cok guzel bir yer var da, sadece arabayla gidilir. ayrica telefon filan yok, gidip gormen lazim =) iki kisi 40-50ye, hani atraksiyon matraksiyonla 70-80e cikarsiniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bostancı bizim dürüm.tabureler o kadar küçükkü oturduğumda içime alcam zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 lacivert =D=D bide oranın kendi teknesi war...tekneyle geçiosun... [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 16:43 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ama lacivertten 150 ye cikamiyorsun.... garsonlara girişte bi 50 lira toka edersen etrafında dolanıp her seyden gül mül çıkartabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 arabayla gitsen 10 milyon vaeye vercen 15 de bahsis desen 25 zaten sirf yemek disina gitcek 125 e yenebilir balik ama tabe delmaredatuzda levrek yicem her mezeyi isticem dersen rezalet cikaiblir dedim yoksa yersin an ismet babada o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 MuM bahsettiğin yer nerde tam oalrak fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 beylerbeyi bosphorus, şık yerdir. pahalı yerdir. 50 milyon pilava verdikten sonra boğaz içini açar mı bilmiyorum ama =P kulelideki del mare yerine de yanındaki kordon daha iyidir bence. nitekim bu yerlerin hepsinde menüyle birlikte bir adet de yağlı kazık getirmektedirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 zydar, merak ettim de, yaş kaç? sevgilin de aynı yaşta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 22 - 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oturun o zaman evinizde siz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Boğazda balık + ekmek + kola 3.5 melyon Hazır hava da soğuk ısınmak için hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar