MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ne kadar formsuz takımında oynayamayan adam varsa toplamış takım yapmış terim. ayhanın verdiği demecinde doğru olduğunu anlıyoruz bu maçtan sonra. iyi top oynamak formda olmak milli forma için yeterli değil. fatih terimin adamı olmak önemli. terim isme bakıp formsuz adamları milli takımın iskeletini oluşturup ders veriyosa herkese , biz futbol bilmiyoruz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bizimkiler oynamasını bilmediklerinden yunan oyuncular hücum yapmaya korktular yoksa 5-6 yerdik yani bu maçın skoru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: aktiftablet 7 Ekim 2007, Çarşamba - 22:51 tarihinde demis ki: Gökdeniz'in yerine de Aurelio'nun. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: mADmaXimus üye [şikayet et] § 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:18 [ özel msj ] aktiftablet 7 Ekim 2007, Çarşamba - 22:51 tarihinde demis ki: Gökdeniz'in yerine de Aurelio'nun. yuh Neden yuh? Bizim için beraberliğin dğeri yok ki, mutlak galibiyet lazımdı. Aurelio iyi de olsa ofansif olarak hiçbirşey yapmadı, çok geride oynadı, aldığı bütün topları yanındaki Zan ve Servet'e attı. Emre bu yüzden geri gelmek zorunda kaldı top almak için. Aurelio'nun ve Emre'nin nerelerde olduğunu görmüşsünüzdür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Fatih Terim istifa etsin aga dünyanın en iyi liglerinden biriolan ligimizin süper yıldızlarıyla bir iş beceremiyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ahah. volkan süperdi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 aktif, takımda aurelio dan başka oynayan bir insan evladı yoktu çok afedersin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 aurello oynadı da fark yemememiz için oynadı. aktiftabletin dediği gibi, gol yememek için değil gol atmak için oynamalıydık. ama yine aurello yerine emre cıkarılabilirdi o degisiklikte. tuncay'a ve gokhan'a nasıl 90 dakika katlanabildik inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Allah korudu farklı yenilmedik. Onun dışında çok kötüydük bence. Ali Samiyende de Fatih Terim İstifa dendi ya ölsem de gam yemem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Fatih Terim denyosu artik istifa etsin bi zahmet.Hakan sukur'u de goturebilir nereye gidecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Dennis üye § 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Fatih Terim istifa etsin aga dünyanın en iyi liglerinden biriolan ligimizin süper yıldızlarıyla bir iş beceremiyor!!! -------------------------------------------------------------------------------- gief ze epix Biz de sanki Brezilya'yı Almanya'yı yensin diye bekliyoruz di mi? Kusra bakma ama sen Bosna'yı Moldova'yı Yunanistan'ı yenemiyosan bi zahmet istifa et. Yunan ligi Bosna Moldova ligleri daha mı kaliteli sanki bizim ligimizden? Daha mı süper yıldızları var? Boş konuşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Futbolda her takım her takımı yenebilir. O zaman hiç oynanmasın maçlar direk, daha iyi gözüken takımlar kazansın . Çok iyi takımların bile bazen böyle yenilgi ve beraberlikleri alması normal karşılanırken, coğunlukla yeni ve tecrübesiz oyunculardan oluşan, kalanlarında da pek iş kalmamış Türkiye'nin alması bana çok garip gelmiyor. Ha eleştirirsiniz o ayrı ama direk bir linç girişimi başlatmak yanlış oyuncular ve Fatih Terime karşı ( Burada forumdaki yazılardan çok gazetelere lafım, önsayfaya atılan "BAYRAMI ZEHİR ETTİLER!=!'^=!1one " başlıkları gibi, utanmasa adam şerefsizler yazcak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 arkadasim umarim cok iyi takim olarak bizi soylemiyorsun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Dennis üye § 18 Ekim 2007, Perşembe - 00:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Futbolda her takım her takımı yenebilir. O zaman hiç oynanmasın maçlar direk, daha iyi gözüken takımlar kazansın . Çok iyi takımların bile bazen böyle yenilgi ve beraberlikleri alması normal karşılanırken, coğunlukla yeni ve tecrübesiz oyunculardan oluşan, kalanlarında da pek iş kalmamış Türkiye'nin alması bana çok garip gelmiyor. Ha eleştirirsiniz o ayrı ama direk bir linç girişimi başlatmak yanlış oyuncular ve Fatih Terime karşı ( Burada forumdaki yazılardan çok gazetelere lafım, önsayfaya atılan "BAYRAMI ZEHİR ETTİLER!=!'^=!1one " başlıkları gibi, utanmasa adam şerefsizler yazcak ) Evet her takım arada kötü skor alır ya da iyi oynamaz. Ama Türkiye bu normal sınırların ötesine geçti. Grubun en zayıf ekiplerine yenilip - berabere kalıp (macaristan galibiyeti de tamamen hakemin hediyesidir yoksa o da berabere bitecekti) bunu gelenek haline getirir seri yaparsan, üstelik bunu tam şampiyonaya katılma sınırında en kritik döneminde yaparsan, bir değil iki değil sonunda sabır taşar, bu adamın artık takıma vereceği bir şey kalmamış derler doğal olarak. Fatih Terim'e yöneltilen haklı tepki de bunun sonucu zaten. Daha önceki maç topiclerini aç bak. Maç sırasında her takımı nasıl yeneceğimizi nasıl gol atacağımızı ve savunmalarına en iyi ilacın ne olduğunu açıkladım. Hepsi de çıktı. Saatlere bakarsan ben yazdıktan yarım saat sora 15 dk sora aynen dediğim şekilde goller attığımızı, atamadığımızda da benim dediğim şeylerin uygulanmadığını görürsün. Burada kendimi övmek ya da bak ne süperim demek için yazmıyorum bu mesajı. Benim gibi aktif futbolla alakası olmamış, sadece futbolu seven, arada sırada izleyen, biraz futbol ve menajerlik oyunu oynamış çokça da haber-gazete ve maç izlemiş/takip etmiş biri bile çat çat takımın eksiklerini, hatalarını ve yapması gerekenleri görebiliyorken orada bu iş için şu topice mesaj atmış herkesin aylık giderlerinin toplamını 5 defa maaşıyla ödeyebilecek adam olan teknik direktör bunu göremiyorsa kafası bu işte değil demektir, biraz dinlenmesi takımı da başkasına emanet etmesi gerekir. Hadi oyuna müdahaleleri geçtim, ilk 11in oynadığı oyuna bakıyorum, kaç maçtır bir tane organize atak yok. Hiçbir şekilde düzgün bir oyun planı yok. Herhangi bir savunma anlayışı ya da kooordinasyon yok. Takımdaki herkes ayrı telden çalıyor. Yani takımda taktik namına, t.direktör eli değmiş dedirtme namına hiçbir şey yok en ufak bir şey bile. Attığımız gollerin hepsi şans ve kişisel becerilerle gelmiş farkındaysanız, hiçbiri çalışılmış ya da söylenmiş şeyler değil. Yediğimiz gollerin de hemen hepsinde kademe hatası, adam paylaşımı eksikliği, ya da hücumdaki bir aksaklıktan gelen kontrataklar var. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 01:13 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 +1 Aurelio konusuna gelince oyanmıyo falan demedim. Gol atabilmek için o yapılmalıydı. Takımın bütün organizasyonunu yapan Emre'nin ya da çalım atarak adam eksilten (ki bu tip maçları açmanı nyoludur) Gökdeniz'in yerine aureliyo çıkmalıydı dedim. ARda daha eren girmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Aurelio çıksaydı takımın ortasahası çökerdi bence. Yaptığı çok kritik müdahaleler var yani Aurelio'yu çıkarmak yerine Gökhan Ünal gibi bir etkisiz elemanı çıkarmak daha mantıklıdır. Çünkü bizim takım Gökhan'ın birşey yapabileceğini zannedip ona top atıyodu boşuna top kaybı yapıyoduk feedliyodu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 alin kardesim wederson u bir sol adam yok ya yetismiyor kardesim resmen bizde kanat adami sol kanat desen yok sag kanat desen o da zaten bizde yetismedi bek te yok on libero da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 fatih terim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bu maçı Aurelio'suz oynasaydık 3 tane yemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yazik, valla yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 üzüldük:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 2 yıl 3 ay önce kovuldu ersun yanal. niye ? çünkü danimarkalı, ukraynalı grupta son 2 maçımızı kazansak çıkıyoduk. o hale geitrmişti takımı. sonra fatih terim geldi, "imparator" ya hani. neyin imparatoruysa artık.. neymiş efendim, yeni bir sistem yaratacakmış. hay hay buyur yarat. yarattı sistemini, 2-2-2-2-2 dedi. bildiğimiz 4-4-2 nin varyasyonlarından biri. olsun yapsın o. sonra hakan şükür yeniden oynicak dedi.. aldı takıma. alsın buyursun. önce kelek rakipleri yendik takımda, süper. sonra nikopolidis bonusu çıktı. aldık onu kaçtık. myhre nin gücü bir puandan fazlasına yetmedi. derken hakem de 3 puan verdi, sağolsunlar bunlar var futbolda. neymiş efendim, bu 18 puanı da bu çocuklar almışmış. o 18 puanı bakırköyspor alır muhtemelen o grupta. gitmeyelim avrupa kupasına falan ya, gidip de yine 0 çekip döneriz yoksa daha fazlasını yapamayız. bu diziliş ne, bu takım ne, bu oyuncular ne allahını seversen ?! kulüp takımı değil ki burası, formsuz oyuncuyu kollayıp ona güven vermek senin görevin değil. senin görevin, en formdaki oyuncuları oynatmak. tuncay, tümer, emre, ibrahim, (bir sağ bek olarak) mehmet topuz.. bunlar ne oynamışlar bu sene ya ?!?! hakan arıkan hele .. adam formsuzun önde gideni, yan top nedir duymamış.. garip de olsa fenerbahçede güven aşılamakta olan bir volkan demirel var. niye oynatmazsın ? defansın göbeğindeki oyuncu seçim problemine bişey demiyorum. türk futbolu olarak servet ve gökhan zandan daha iyi iki defans yetiştiremeemiz (ibrahim sakat sonuçta) bizim zaafımızdır. emre hareket çeker, hala kaptanlık pazubandını vermekte çekinmezsin. milli takım kaptanlığı bu ya.. kimler taktı o pazubandını hatırlıyo musunuz siz ? hiçbiri hareket çekti mi onların ? "ders almam, ders veririm"miş. e bravo çok güzel ispatladın. uefa kupasını kaldırdığınızdan beri futbol değişti, bambaşka birşey oldu. ama sne hala ders alma, ders ver. yılların profesörleri bile hala ders alıyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. ama sen olduğun yerde say. mümkünse olduğun yerde sayarken şöyle yorumculuk falan yap ama, teknik direktörlük yapma.. adana demirsporu dahi çalıştırma, çünkü amatör kümeye inmesini istemem o takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Hoca ders vermeye devam ediyor :P http://uk.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 türk futbolu değil terim çöktü. bu takım 2 yıl önce en zor grupta 2.oldu. bu en kolay grup dünya kupasından 1 takım bile olmayan tek grup ve 2. bile olamıyoruz! terim norveçi yenemezsek istifa eder o kadar şerefsiz olacağını sanmıyorum ama artık imparator değil muhtar olur. bide dün ultraslan imparator diye bağırdı. fenerliler bu hıyarlara ultraptal demekte haklıymış. 2 yıl önce milli takım en zor grupta ikinciyken ersun yanala küfür ediyolardı. şimdi takım yunanistandan 8 yemekten kurtuldu imparator diyolar. boşuna uğraşmasınlar imparator efendi 1 ay sonra muhtar olarak çekip gidecek [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 13:23 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yani tamam herseye tamam da oyuncu secimleri konusu baya farklı neden takımlarında 11 oynamayan oyuncular milli takımda 11 oynuyolar o en buyuk problem acaba terim ben biliyorum bu işi alın size kapak olsun bu oyuncu oynatılmazmı diyebilmek için mi bunları yapıyo. o takımın teknik direktoru bu oyuncularla cok daha hasır neşir o adamın da bi bildigi varki oynatmıyo bu adamları sen neden cıkartıp 11e koyuyosun? ibrahim uzulmez konusunda hak veriyorum terime cunku oynatabilecegi baska alternatifi yok yani belki volkan yaman o da tecrubesiz bi hata yapsa ne işi var bu macta tecrubesiz adamın diyecek herkes ibrahim uzulmezi su anda kimse begenmese de turkiyenin en iyi sol kanadı bence kosuyo az bucuk orta yapmayı da ogrendi adam yapabileceginin en iyisini yapıyo. turkiyede forvet yok evet cidden yok bizim oynadigimiz oyun duzeninde forvet yok. ama sistemi biraz degistirip ortasahada daha fazla basan oyuncularla oynasak biraz ara pası yapabilsek elimizde tuncay gibi hizli bi adam var. sen tuncay ve gokan unalı oyuna koyup sagdan soldan orta acıyosun kim vurucak o toplara. onların da attıgı kafa golleri var ama hep bos hep rahat pozisyonlar. ondan sora bakıyosun hakan sukur oyuna girmiş bu sefer takım yerden oynamaya baslıyo ve hakana al adam gec de gol at diye pas atıyosun adam top almaya 18 in dısına cıkıyo. e o adamin 18 dısından alıp da gecebilecek kapasıtesi yok sen elindeki oyunculara gore kadro taktık kurmazsan sonuc aynen boyle olur bayern de muthis erformansalar ortaya koyan hamit bizde neden kayıp fatih terimin sapkasını onune koyup baya bi dusunmesi lazım en azından biraz olanlardan olaylardan ders alması lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar