Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1621.0 baya büyük buraya yapıştıramadım. Warrior a bir class a gelebilcek en büyük nerflerden biri geldi sağolsun blizz [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 01:14 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 nerflenmiş warrior, ama Whirlwind: This ability now strikes with both weapons when a Warrior is dual-wielding. ve Improved Berserker Stance (Fury) now also reduces all threat caused while in Berserker Stance by 2/4/6/8/10% Sweeping Strikes (Fury) now lasts 10 seconds and affects your next 10 swings. guzel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 nerf nerede? eski dancınlara süperyor loot konması iyi olmuş millet scholomance yapmadan SSC yapıyordu. Lore dan kopmayın gençler lore bir mmo nun belkemiğidir. :FDdfdfd [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 01:19 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hamstring ve weapon mastery ama dps wrrior bufflanmış sonucta. üsttekiler'ın pvp warriorla ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 druidlerde nerflenmiş gibi geldi bana.. cat formda +%20 str dense artık +%10 attack power gelecekmiş.. bir str 2.43 attack power ederdi, gerçi bu talent değişince o hesaplarda değişecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gözden kaçan nerf ve asrın en büyük nerf ü "Sweeping Strikes and Deathwish have swapped locations in the talent trees." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Druidlerinki nerf değil, hatta buff bile sayılabilir ama artık roguelarla çok feci kapışıcaz item için. Bide feral apler artıcakmış silahlarda ama end game kitty dps sorunlarına çözüm olmaz o :/ Yalnız herkes en önemli değişikliği atlıyor: said: A new flight path has been added to the Rebel Camp in northern Stranglethorn Vale Ahahah tebrik ediyorum allyları hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 of neyse gelince görecez ya buff mu nerf mü.. 2.4k küsür AP var şimdi kedi formunda. 259.9 da dps. artarsa ne ala artmazsa tu kaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Nerf # Rogue's Deadly Throw missile speed increased significantly and snare duration increased slightly. # Ruthlessness now only affects melee finishing moves. It no longer works with Deadly Throw. # Shadowstep (Subtlety) can now be used at any time, not only while stealthed. Threat caused by next Ambush, Garrote or Backstab is reduced by 50%. Cooldown increased to 40 seconds. Shadowstep de nerf cünkü hiç bir arenada 40sn bekleyip de ss atmaz kimse tahminimce, şu anki hali daha iyidir. Ayrıca stun effect vs. koymadıkları sürece shadowstepe bir halta da yarayacağını sanmıyorum 41 puanlık bu talentin. Buff All poisons will now enchant the weapon for 1 hour, increased from 30 minutes Fleet Footed (Assassination) now increases movement speed by 8/15%. Kick: Interrupting a channeled spell with this ability will now always properly prevent casting spells from the same spell school for 5 sec. Aslında benzer bir özelliği şu an da mevcut heralde channellingler için eklenmiş, hiç dikkat etmedim shadow priler sürekli mf açabiliyor mu kicke rağmen diye. En baştan olmalı dediklerimiz Blind is now a physical (no longer a poison) attack. Reagent requirement removed. Now shares the same diminish category as Cyclone and is now diminished in PvE as well as PvP. # Remorseless Attacks: This talent can no longer be triggered by the death of a rogue's target dummy or other pet. # Riposte is now subject to diminishing returns in PvP. Komiğime giden; Precision: This talent now also applies to ranged weapons. Herhalde daha fazla anti-rogue boss koyacaklar ve biz de throwingle dps yapmaya devam edeceğiz xD . Şaka bir yana deadly throw sayesinde pvpde işlevi olabilir. Tabii adamlar subtetly ya da assas.ı bufflayıp roguelarda çeşitliliğe gideceklerine inatla pvp için bize combat kullandırtmaya çalışıyorlar o da bambaşka bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Cat druid item mantığı değişicek tamamen, str yüklenmiştim ben 4.2k falan görüyordum raidlerde. Şimdi heralde bi 4e falan düşer çünkü bok, motw, flasklar falan hep str üzerinden çalışıyordu. Çoğu str gemi agiye çevirip chestguard of the talonu değiştirmek gerekicek. Ama şöyle düşün, 2 ap = 1 str item level point bakımından ve fap artıyor silahlarda. Bu arada paladinler niye isyan etti belli oluyor, shamanlarda threat reduction arttırılmış lol. Sorun yaşayan shaman var mıydı yav ben bırakırken rahattı onlar. said: # Inspect distance has been increased to 30 yards. # When you inspect another player, you can now see their talent choices as well as their equipment. Bunlar da iyi olmuş, inspect olayı değişikliği saçmaydı zaten. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 01:52 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bu patch ne zaman gelcek bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 patch zamanını bende merak ediyorum. Birde xp gelme oranı %15 mi artacak şimdi.? Forumlarına giremiyorum. Gerizekalı ttnet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 dps warrior bufflanmış da diyemeyiz aslında.rampage ve deathwish aynı anda alınamayacak. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 01:53 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Komiğime giden; Precision: This talent now also applies to ranged weapons. nesi komik "win" direk... hatirlatirim: Blind, Deadly throw, merciless sette 0 hit rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 phlox'a katılıyorum, bufflar gibi yapıp çakmışlar nerfü dw warriora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ahaha retri palaya raid için hiçbişey gelmemiş ahahahahahahahahahahahahahahah zaten alt warrior la pvp yapıodum. warrior a feci pvp buff ı gelmiş. sweeping strikes artık sadece berserker stance de açılabilecek. fury dps nerf yemiş onu raid yapanlar düşünsün :P dikkatmi çeken yeni bişey de rep durumlarına göre indirmlerin değişmesi biz zamanında lvl kasarkene max revered e ulaşmıştım şehirlerde sonra bufflardılar rep gain i bütün kasanlar exalted. ben gidip şehirde repair olsam daha fazla para verecem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 tamamdır lvl için istenilen xp miktarları %15 düşürülüyormuş. Questlerin verdiği xp lerde artıyormuş (değer verilmemiş. Yani %10 dan az sanırım?) + Reward lar geliştirilmiş. Çiçek böcek vermeyecekler :P Xp olark bakınca 4/1 lik bir artış söz konusu sanırım. item ide katınca bu artar. Sonuçta daha hızlı mob kesme felan :P + yeni questler duskwood a (ismi doğrumu yazdım :D ) de 2.3 ne zaman gelecekki. Daha testini açmamışlar. 2 ay bekleriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Cooldown removed from Noggenfogger Elixirs. The shrink effect will no longer stack with other shrink effects. olley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 rampage alan varmıki... bu akdar kötü bi 41. tp olamaz 250 ap nedir ya, benım sümüğüm 250 ap veriyo bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: shamanlarda threat reduction arttırılmış lol. Sorun yaşayan shaman var mıydı yav ben bırakırken rahattı onlar. değildi...shamanda aggro dump ta yok zaten.senin bıraktığın zamana göre konuşursak sha. rage de buglıydı yanlış hatırlamıyorsam.bayaa bi aggro ya sebep oluyo diyolardı.millet şikayet ediyodu.ben ele ydim o aralar o kadar dikkat etmedim. o değil ben LB ne duruma geldi diye baktım tam anlamadım.dedim "çok uzak kalmışım".forumlara baktım millette "dur bi bakalım hele bi gelsin" diyo.azalttıkları +spelldmg ne kadar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Biz başka bi topicte konuşmuştuk onu. Şöyle ki said: Freemoon demişki Lighting bolt ortalama 600 vuruyor ve eski durumda overlord uzun vadede damagei %5 arttırıyor. Yeni overlord %10 arttırıyor. Talentlerden gelen diğer bonuslar ortak olduğu için onları eklemiyorum. Eski 500 spell damage ile 429 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (429+600)*1,05=1080 Yeni 500 spell damage ile 357 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (357+600)*1,10=1053 Eski 1000 spell damage ile 857 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (857+600)*1,05=1530 Yeni 1000 spell damage ile 714 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (714+600)*1,10=1445 Eski 1500 spell damage ile 1286 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (1286+600)*1,05=1980 Yeni 1500 spell damage ile 1071 kadar bonus damage alıyor. Toplam damage (1071+600)*1,10=1838 Oluyor. Yani uzun vade damageinde bir nerf var bariz. Ama eğer gene uzun savaşlarda agro problemi çekiyorsa , bu fazladan gelen %10 bonus agrosuz olduğu için shamanların yapabildiği toplam dps'si arttırabilir. Üstüede eskiden elemantel focustan %60 mana gelirken şimdi 2x%40=%80 mana geldiği için mana sorunuda azaldı. Yani PvE shamnlar için durum daha iyi olması muhtemel. Tabi 10 dakika süren bir savaşta bir elemantel shaman "ben hiç durmadan dps yapabiliyodum zaten" diyorsa onun için bariz nerf oluyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yeni questler ve yeni neutral kasaba dustwallow marshda olacak =) Warsong Gulch, Arathi Basin, Eye of the Storm Additional bonus honor is now awarded upon conclusion of the battle. oh be... [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 03:35 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Dps warrior yalan olmuş lan sırf %10 threat düşürdüler die aldıklarına bakın :D Pvp ci magelerde fena ağlıyacaklar :P [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 04:32 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 expansiondan önce ret pala bufflanırmı acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 rampage kötü? aman tanrım....!!Rampage kötüyse Endless rage için ne denmeli bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar