Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semihe 5milyon€ veren zihniyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahçe galatasaray'dan alsa alsa mehmet yozgatlı ayarında bir adam alabilir ancak, onun da kabiliyetini anlayınca beşiktaş'a gönderir zaten.

damadın fenerli ve beşiktaşlı akrabalarını piste davet ediyoruz
Mesaj tarihi:
fener mehmet yozgatlıyı galatasaraydan değil, istanbulspordan aldı.
mehmet yozgatlı yeteneklidir sözde, ama istanbulspor dışında ilk 11 başlayabildiği takım yoktur.
semih nonda veya ümit i kesemez, sürekli futbolcu olacak kapasitede değil bence. hakan ı zaten kimse kesemez, adamı eleştirirsek allahın gücüne gidiyo keza.
semih e 5 milyon euro bonservis verecek kadar dünyada salak bir yönetim yok, ne biliyim herkese değerinin 10 katını veren abromavic abi bile vermez.
Mesaj tarihi:
Bonservise 5 milyon euro şeklinde değil haber; zaten sözleşmesi bitiyor denmiş Semih'in. Her neyse zaten yalan haber, muhtemelen Fenerbahçe'nin Semih'le yapacağı sözleşmede fiyat arttırmak için uydurulmuş bir haber.
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz 11 Ekim 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde demis ki:
baslığı copy/paste yaptığı için göz zevkimi bozan zihniyet :P

editi okumadan atıp tutan zihniyet vardır bide bilir misin?

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 13:05 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Ümit'ten ve Hakan'dan iyidir?

eşit seviyede ,yetişirse canıms o da .

şu an değil .fenerbahçe yedi sağolsun bu adamı .
galatasaraya gelmesi iyi bir şey .

galatasarayın yedeği olması bile güzeldir bu adamın .
Mesaj tarihi:
5 milyon euro ya
arjantine gider ve ordaki 2lig takımlarından çok güzel semihten daha kaliteli oyuncular bulabilirim. dahada ucuza
bunda kesin konuşuyorum.

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 19:11 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ne zaman bir düzen gelicek bu spor gazatelerine merak ediyorum ya :) Bence hiç bir kaynak olmadan popodan uydurma haber yapan gazeteye ceza falan verilsin yoksa herkes abuk subuk haberleri okuyup "aa habere bak lan oha" demeye devam edicek :)
Mesaj tarihi:
said:
Arkasokak
üye § 12 Ekim 2007, Cuma - 10:12 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

fotomaç olsa neyse de fanatik yalan haber yapmaz.

AHahahaha naptın sen abi :)

Dünyanın en yalancı gazetesidir fanatik. Daha beteri gelmedi, gelemez. Kalitesizlikte son nokta :)
Mesaj tarihi:
bu transfer gerçekleşirse ki süre vermiyorum bakın.sezon ortası olur sezon sonu olur bir sonraki sezon olur vs.ama eğer gerçekleşirse fanatiğe yalancı diyenlere selam olur:)
Mesaj tarihi:
sözleşmesi bitince gelsin gs'ye isterim, semih gibi bi yedek her takıma lazım. şaban da gidecek bu sezon zaten iyi olur işte ama 5 milyon verilmez, vermezler zaten.
  • Yeni Oluştur...