Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Biraz önce atv'de izledim reklamı. Çok güzel düşünülmüş bir reklam gururla izledim resmen. Uzun zamandır izlediğim reklamların en iyisi diyebilirim. Şarkıyı da kim söylüyor bilen var mı? Ses biraz Yaşar'ın sesini andırdı ama emin değilim. İzleyemeyenler için anlatmaya çalışayım biraz : [spo]Her oyuncu yaklaşık 50 kişilik bir ekip olarak gösterilmiş sahada. Rakip frikik atarken barajda bir dolu insan var ve top kaleye geldiğinde kaleciyle beraber bir dolu insan topa atlar gibi hareket ediyor aynı şekilde. Kafa topuna çıkan oyuncuyu bir sürü türkiye formalı insan havaya kaldırıyor. Gole giderken yine onlarca türkiye formalı insan kaleye koşuyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bıraksınlar bu gazı hala Hakan'la saçma sapan heriflerle oynuyoruz o yüzden hiçbir şekilde etkilemedi o reklam beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KVuXnKF-Bb0&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Evet bahsettiğim reklam bu :) teşekkür ederim. Edit : Söyleyen Yaşar di mi yanlış anlamıyorum? [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 16:04 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Evet Yaşar. Cat Stevens'ın Lady Darbanville i coverlamış. Fikir fena değil de uygulamayı pek beğenmedim ben. Bide youtubeda bi göztepe tartışması dönmüş heh o niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bence rezalet bi reklam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Milli Takım için neden reklam yapılır ki?He sponsorum onu göstercem diyorsan kusura bakma Turkcell beni hiç ilgilendirmiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Son derece duygulandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Milli Takım için neden reklam yapılır ki?He sponsorum onu göstercem diyorsan kusura bakma Turkcell beni hiç ilgilendirmiyorsun.. Kusruna bakmazlar merak etme. Reklam yapmayacaksa neden sponsor olsun ki zaten. Ayrıca reklamın getireceği artı değer var, mesela milli basketbol takımının reklamı yapılmasa Avrupa Şampiyonasına katıldığımızdan haberi olamayacak bir sürü insan var. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 18:09 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 güzel reklam . artı hakan şükürün görevlerinin birazını yapan insanlar olsun ,bu adamın oynatılmasına heralde en karşı insanlardan biri ben gelirim ,ama şu an yok gibi. bir kayserili çocuk ,gökhan ünal denenebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 O göztepe tartışmasının sebebi rakip takım diye gösterilen taraf göztepe'nin oyuncuları sanırım. En azından onların formasını giydirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo] said: nihavent (1 minute ago) Reklamın teması hoş olmuş, sözler güzel ama GÖZTEPE'min logosunun ne işi var orada ipne türksel... [/spo] meuaheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 of abi bidaha izledim bidaha rezalet.bu kadar dandik olamaz bi reklam.işte çok dolu güzel görünen ama bomboş aptal bi reklam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bende beğenmedim turkcell full acitasyon odaklı reklamlarla baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben beğendim. lady daubanville'i de severim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 your heart seems so silent .. a lot of thing passes inside,and u hear nothing . just like prudent . boru gibi adammışsın yani pru . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 boru sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben de çok beğendim, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende beğendim de reklamı, kalecinin topun gitceği yere bakışına anlam veremdim, kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 tema güzel rekalm güzel..güzel yani kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Duygu sömürüsü olarak nitelendirmek mantıksız bence. Sonuçta Milli Takım için yapılmış bir reklam Turkcell bu reklamda kampanyalarını falan tanıtmıyor. Reklamın amacı zaten Türklük duygularını kabartmak. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 12:56 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende bu konuyla ilgili topiç açıcaktım gerçekten müthiş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 İyice bir bakın Bir Bakın sahaya İşte bizim takım Türkiye orada türkiye yan yana Şimdi tam zamanı Birlikte olmanın Gerçek büyük destek 70 Milyon dmek 70milyon demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 mükemmmel reklam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar