Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Milli Takım Reklamı

Holy

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce atv'de izledim reklamı. Çok güzel düşünülmüş bir reklam gururla izledim resmen. Uzun zamandır izlediğim reklamların en iyisi diyebilirim. Şarkıyı da kim söylüyor bilen var mı? Ses biraz Yaşar'ın sesini andırdı ama emin değilim.

İzleyemeyenler için anlatmaya çalışayım biraz :
[spo]Her oyuncu yaklaşık 50 kişilik bir ekip olarak gösterilmiş sahada. Rakip frikik atarken barajda bir dolu insan var ve top kaleye geldiğinde kaleciyle beraber bir dolu insan topa atlar gibi hareket ediyor aynı şekilde. Kafa topuna çıkan oyuncuyu bir sürü türkiye formalı insan havaya kaldırıyor. Gole giderken yine onlarca türkiye formalı insan kaleye koşuyor.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milli Takım için neden reklam yapılır ki?He sponsorum onu göstercem diyorsan kusura bakma Turkcell beni hiç ilgilendirmiyorsun..

Kusruna bakmazlar merak etme. Reklam yapmayacaksa neden sponsor olsun ki zaten. Ayrıca reklamın getireceği artı değer var, mesela milli basketbol takımının reklamı yapılmasa Avrupa Şampiyonasına katıldığımızdan haberi olamayacak bir sürü insan var.

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 18:09 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Duygu sömürüsü olarak nitelendirmek mantıksız bence. Sonuçta Milli Takım için yapılmış bir reklam Turkcell bu reklamda kampanyalarını falan tanıtmıyor. Reklamın amacı zaten Türklük duygularını kabartmak.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 12:56 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...