Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ben site linki veriyorum LOGOUTA YÖNLENİYORSA BİLEMEM.............. yasak mı ki harbiden ?
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Fuhuş ihtiyaçtır diyen arkadaşlar bugüne kadar bu işe kaç para harcadılar acaba? :P
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 eger bienale falan giden bir hatun degilsen, yani normal bir turk genciysen interrail'in en buyuk duragi iptal oluyor, red light district ozlemiyle yanip tutusucak bir nesil =(
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 he he , good will hunting die bir filmi var matt damon'in 99 yapimi sanirim. O filmde cok zeki cok bilgili kitap kurdu ama cok daginik sokak serserisi bir irlandaliyi oynuyor. Kisa keselim bi konusma sirasinda, bilgileri ile yorumladigini ama asla orada olmadigini o kokuyu, o bolgeyi, o yasantiyi yasamadigini anlatan bir konusma... Simdi de size sorum, yahu bu kadar cekiştirmişsiniz amsterdam'i ama, kaciniz gitti ? Hanginiz o hizmetten yararlandi ? Ben gittim, o hizmetten de yararlandim, yasadigim da en berbat tecrubeydi, resmen igrendim.. Bu yuzden komple kapatilsa umrumda degil, arti olarak amsterdam'in ticareti de kadin degil yani, artik o kadar kullanilmiyor oralar, ama deseniz ki, mal kahvelerini kapatalim, o zaman diil bi tek amsterdam butun avrupa ayaga kalkar :D
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 valla ister kaparlar, ister açarlar. Bize giren çıkan olmadığı aşikar. Asıl biz kendimize bakalım, sokaklar fuhuş yapan Rus, Rumen kadınlarla doluyken resmi genelevler neden kapanıyor? rahmetli (!) Manukyan zamanında vergi rekortmeni iken, şimdi Türkiye genelinde genelev kalmadı. Bu siyasi bir mesaj değildir, neden Yabancı kadınların daha ucuz fuhuş yapmasıdır. Yaşasın Liberal Fahişelik. Resmi genelevlerde kadınlar sigortalı vs. çalışıyorlar, maliyet fazla kalite (?) düşük. Ruslar hem daha çekici, hem de daha ucuz. Yukarısı işin geyik kısmı da, asıl söylemek istediğim bir konu var. Hani bir erkek olarak sen işsiz kalsaydın vücudunu satar mıydın diye sormuşlar. Sanki vücudunu satan erkek sürüsüne bereket değilmiş gibi. Arkadaşlar hiç sokak ortasında, köşe başında sabahın köründe toplanmış, biri çıkar gelir de iş verir diye bekleyenleri, amele pazarlarını görmemişler sanırım. O kadın da vücudunu para verene satıyor, öbür adam da biri para verirse akşama kadar onun istediği fiziksel işi yapıyor. Arada temel olarak fark yok, sadece kullanım farkı var. Erkek güçlü diye tuğla taşıyor, kadın seks objesi olarak bakıldığı için seks işçisi oluyor. En azından genelevdeki kadının sigortası var.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 genel evleri kapatmiyolar sadece, dedigin mekanlari da kapaticaklarmis =/
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: Arada temel olarak fark yok, sadece kullanım farkı var. off ne kadar modern yaklaşıyoruz olaylara, zamanın ötesinde hatta gözlerim yaşarıyor. peki soru: buradaki insanlara gerçek hayatta yaklaşıp "al şu kadar para, ...ünü verir misin?" desem tepkileri ne olur? peki aynı soruyu "al şu kadar para, tuğla taşır mısın?" olarak değiştirsem tepkileri ne olur?
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 1. tuglayi kafana yersin :D 2. Tugla miktarina gore pazarlik olur :D
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sam olaya homoseksüel ilişki olarak yaklaşıyorsun,eh kaç kişi homoseksüel ki homoseksüel ilişkiye girsin. Jigololuk olarak ele alman lazım empati kurulmasını istiyorsan ki objektif bir tutum olsun. Sen adama diyorsun ki travesti ol. Anlatmak istediğini aktarmak için çarpıtıyorsun izlenimine kapıldım umarım yanılıyorumdur.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Fuhuş değil cinsellik ihtiyaçtır , ne demek fuhuş ihtiyaçtır ? Fuhuş ihtiyacını duyanlar adam gibi cinsel birliktelik kurmaya yetemeyenlerdir .
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Turist olarak bakınca red light ve coffeeshoplar yoksa amsterdamın bi anlamıda yok.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Kanallar, eski evler, çiçek pazarı, müzeler vs. yapacak iş çok aslında. Ki rijks van gogh falan adam gibi gezmek için sadece bunlara bir gün ayırmak lazım nerdeyse. Gerçi bizim kaldığımız hosteldeki elemanlara sordum ne yapalım nereleri kesin görelim diye. Bi haftadır amsterdamdalarmış, tek yaptıkları ot içip hatunlarla olmak. Gitmişken onu da yap da insan azcık gezer bu şehirde ne var ne yok diye.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Gezme amaçli avrupada gidecek bir sürü ülke varken amsterdama gimem açıkcası. Dünyanın hiç bir yerinde olmayan izin verilmeyen bazı şeyleri olduğu için turist çeken bir şehir yani diğer avrupa şehirlerinden farkı red light ve coffee shoplar.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 İlginç şeyler var ama gerçekten aile dostları falan olmasa kalkıp gitmem. 2 kere gittim, gezilecek görülecek yerler de var orası ayrı. Miniaturk'ün büyükbabası orda mesela, Van Gogh (hiç bişeyi yazamıyorum) ile alakalı zımbırtılar (sanat aşıkları dövecek) var, var baya bir şey aslında yahu. Hayır, Red Light'a gitmedim, coffee shop'a da gitmedim, hatta açık konuşayım o sırada haberim bile yoktu (yaş küçüktü zaten =P) [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 06:43 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar