Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ekim 2007 manisaspor-fenerbahçe TSL maçı

Madcat

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde demis ki:

Nolmuş kezmana ya ben anlamadım, maçı da izlemedim biri olayı anlatabilir mi merak ettim? Bi kırmızı gördü diye yazık değil heralde?

yok abi yazık adama başaramadı bi türlü ondan :p

blackcha0s çok süper laf sokuyosun ders versene bana pls :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie
üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:36 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ya sopcast ten gorebildiğim sadece hayvani bir şekilde adamın bacagına bastıgıydı. bilerek mi bilmeyerek mi anlayamadım cok takıldı cunku goruntu.

Bi dakka yaw o zaman kezmana mı yazık kaleciye mi? Ah canım yazık nasıl da dövmüş mü diyoruz :)

Ha, stres ağlama falan olaylarını bilmiyorum tabii
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe her iki kulvarda profesyonelleşecek kadar büyüyemedi daha ,kafalar avrupaya çok endeksli bu yıl .

bence bu da yavaş yavaş olacak bir şey , şahsen avrupada sadece başarılı olacaksam ligde olamayıp,eyvallah derdm bir fenerli olsaydım ben .

razı olurdum yani ne bilim .
Sosyal ağlarda paylaş

malik dedigin ne kadar devam edebilri ki - alakasız iki futbol anlayışı ve mücadelesi! (oynanmıs tüm lig macları için konusuorm)
takım avrupa ya odaklandı ama ligde kötü - yani kabul edilemez bir şey

yani bu herkesin kabahati, kadro üzerinde sanki avrupa da 3-5 maç kazanın ligde ne halt yerseniz yiyin gibi bir durum söz konusu.

bana göre bu oyunla ya avrupa daki performans düşer 1-2 maça

ya da bu takım aziz amca ve zico tarafından tertiplenip avrupadaki gibi ligde de iyi mücadale etmeye başlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...