bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Akçabat sebat bile bu kadar hızlı şampiyonluk kaybetmemişti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya sopcast ten gorebildiğim sadece hayvani bir şekilde adamın bacagına bastıgıydı. bilerek mi bilmeyerek mi anlayamadım cok takıldı cunku goruntu. taypo [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:36 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Rewendor, 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde demis ki: Nolmuş kezmana ya ben anlamadım, maçı da izlemedim biri olayı anlatabilir mi merak ettim? Bi kırmızı gördü diye yazık değil heralde? yok abi yazık adama başaramadı bi türlü ondan :p blackcha0s çok süper laf sokuyosun ders versene bana pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kezman a ben bile üzüldüm yahu adam bayadır öyle stresliki.bu maçtada yine varlık gösteremedi.maçtada ağladı ağlıcaktı ztn.sora gitti kalecinin bacagına bastı. atdıldıktan srada göz yaşlarına hakim olamadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: toggie üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 22:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya sopcast ten gorebildiğim sadece hayvani bir şekilde adamın bacagına bastıgıydı. bilerek mi bilmeyerek mi anlayamadım cok takıldı cunku goruntu. Bi dakka yaw o zaman kezmana mı yazık kaleciye mi? Ah canım yazık nasıl da dövmüş mü diyoruz :) Ha, stres ağlama falan olaylarını bilmiyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 basmamak istemiş ama basmış sonuçta. kırmızı kart doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 maçta pozisyon yok yalnız gollerden baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hayvani bir basma dedi ya yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kibarca demeliydim özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 :) adam gayet yanlışlık basıp sakındı ondan dolayı dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi yanlıslıkla değil ben macı izledim hala fener formam bile üstümde ama fener formamın ustune yemin ediyorum bilerek bastı orada yanlıslıkla bastı die bişey yok bariz basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ee yanlıslıkla basmıs olabilir ona bişey demedim zaten farkındaysan. ama senin ayagının uzerine kramponla birisi o sekilde cıksa sen de hayvan gibi bastı dersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 maçtan sora kaleci demiş zaten, bilerek basmadı kezman diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bu arada hakem cok guzel macın 1.30 unu yedi. ha oynansa bişe olmazdı ama hakem de az öküz değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yanlışlıkla bassa bile kırmızı; gereksiz sertlik istemiyorum futbolda. Oraya ayağını bilerek sokuyor sonuçta, kaleciye basmak istemese bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Arkadaş federasyon başkanı mı oldu görmeyeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ah fener vah fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 fenerbahçe her iki kulvarda profesyonelleşecek kadar büyüyemedi daha ,kafalar avrupaya çok endeksli bu yıl . bence bu da yavaş yavaş olacak bir şey , şahsen avrupada sadece başarılı olacaksam ligde olamayıp,eyvallah derdm bir fenerli olsaydım ben . razı olurdum yani ne bilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 malik dedigin ne kadar devam edebilri ki - alakasız iki futbol anlayışı ve mücadelesi! (oynanmıs tüm lig macları için konusuorm) takım avrupa ya odaklandı ama ligde kötü - yani kabul edilemez bir şey yani bu herkesin kabahati, kadro üzerinde sanki avrupa da 3-5 maç kazanın ligde ne halt yerseniz yiyin gibi bir durum söz konusu. bana göre bu oyunla ya avrupa daki performans düşer 1-2 maça ya da bu takım aziz amca ve zico tarafından tertiplenip avrupadaki gibi ligde de iyi mücadale etmeye başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ağlayacam artık yaw.son 7 resmi maçın 5 i berabere yanılmıyorsam :(( Nereye kadar gidecek bu söylesenize nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ligin 2. yarisinda catir catir dokulmeye baslar takimlar merak etmeyin. o puan farkida kapanir rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 herkes dökülecek fener mi sıyrılacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yok yaw zico gitmeden bize huzur yok anlasılan her macı yusuf yusuf seyretmekten bıktım artık vallahi :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 tum derbileri kazansa ordan 6 puan zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar