axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Lineage, Guildwars, CoH'dan falan bildiğimiz NCSoft bünyesinde Carbine Studios diye yeni bi mmorpg bölümü kurulmuş. Ama asıl olay yazılım bölümünün başına Fallout, Arcanum ve Vampire Bloodlines'dan bildiğimiz Tim Cain'i getirmişler. Bide GW'u yapan asıl wow ekibinden Kevin Beardslee falan var. Haliyle yeni bi mmo üzerinde çalışıyorlar. Tim Cain'in boş kalmadığını biliyordum da mmo endüstrisine geçeceğini tahmin etmemiştim. Gerçi artık asıl para orda. Leonard Boyarsky ve bi iki kişi de blizz de geçmişti yeni mmosu için. Eski falloutçulardan bi tek obsidian tayfası kaldı, onlar da kotor mmoyu hazırlayacaklar diye bi söylenti var. Neyse efenim gamasutradaki haber için tık Carbine Stuidos sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 everquest ekolü olmayan fallout mmo yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Fallout mmo hakları şu anda Interplayde ama 7-8 ay içinde projeye bi finansör bulamazlarsa anlaşma gereği bethesdaya geçicek. Onlar da zaten kısa süre önce zenimax online ı kurdular, büyük ihtimalle bethsoft yapıcak fallout mmoyu. Ki kesinlikle eq ekolü yaparlar carebearlar için hehe. Ama post apoc bi mmo illaki gelicek, şu anda benim bildiğim en az iki firma böyle bi oyun üzerinde çalışıyor. Gerçi ikisi de adı duyulmamış yeni firmalar, o yüzden bi alpha beta görene kadar vaporware olabiliteleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 alem mmorpgci olmuş :( ...sevindim bi an haberi görünce şöyle sağlam bi single bişe yaparlar diye ama :( ...kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 gamasutra ne ya aueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 downloads kısmında ki ikinci resmi direk hacıladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: This is a dev team made in heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Dev kadrosu cok saglam olabilir ama sonucta ncsoft'un istekleri onemli olan, bize wow kopyasi yapin derlerse mecburen oyle bir oyun yapmak zorunda kalacaklar yani sanmiyorum ki bu adamlar ortaya orjinal bir sey cikartsin ncsoft izin vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 guild wars 2 çıkıcak. belki bu abiler el atar harika bi mmo bizi bekler. gw nin mmosunu hayal dahi edemiyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 zaten mmo değil mi gw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 nayır. yapımcıları bile corpg diyor açık açık. "mmo" olayı yok çünkü, multiplayer arena ve scenario karışımı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mmorpg olmasın artık, midem bulandı. yeter, imdat. bloodlines gibi güzel bir oyun yapsınlar. aksiyondan farkı olmayan oyunlara da kim mmorpg dediyse... said: gamasutra ne ya aueheh sağlam bir sitedir. adı da, paticik ve ekşisözlük yanında çok da absürt kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 paticik ve ekşisözlük adlarında herhangi bir seks öğesi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bethesda mmo yapamaz yapsada rahat 4 yilda anca buglar fixlenir ilk yilin sonunda "seyy ehmm oyunda bir sorun bulduk tum database i resetlemeden duzeltilmesi mumkun degil toptan siliyoz 0 dan oynayin hade" de diyebilirler sasirmam ha sunuda ekliyim NC nin amerikan bolumu bu austin/texas diyince direk garriot ailesi geliyor dicektim evet zaten NC nin amerikanya sorumlusu richard garriot in kardesiymis isimler cok iyide bakalim bi cacik olucakmi [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 adamin adi enfes mi tim CAIN sonra vampire bloodlines diye oyun cikarinca sasirmamak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar