yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ÜÜÜÜÜÜÜÜ kahretsin ya oynayamıyom oyunu mavi ekran veriyor açılma esnasında halbuki sistem müsait :'(
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:)
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sevenos said: Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:) Hangi oyundan bahsediyorsun? Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şu e, hani kobay faresisin ya, seni yönlendiren bilgisayar "eğer puzzle'ları tamamlarsan sana kek vericem" diyor ya, daha önceden de birisi kaçmaya çalışmış demek ki, o da bilgisayarın yalan söylediğini, puzzle'ların sonunda kek verilmediğini, sadece öldürüldüklerini ifade etmiş.
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 SadGamer said: Sevenos said: Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:) Hangi oyundan bahsediyorsun? Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir? Portaldan bassediyodumda demek istediğimin tam tersini yazmışım. :p
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kolaymış be bi buçk saatte 18/19 'a geldim çok uykm olmasa bitirirdim dün gece asdasd
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 daha yeni oynadım, sonundaki şarkı çok şekermiş ya =) bu arada GLaD diyor sonda hep, onun olayı ne?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sondaki robotun Üstünde Glados yazıyor (Kocaman xD )
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aeheh hiç dikkat etmemişim valla.
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 cok eglendim^^ fakat cok kısa ya.Bonus Maplar falan daha bakmadım. Sondaki şarkı cok güzel bide kek yalan degil ^^
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bence de yalan degil abi iste =), ne guzel hazırlamıslar ortamı, companion cube'u de getirmisler, biz gereksiz sapıttık bence eheh...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tostekek kekimi yedim, bekliyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu oyunu torrent vs bulma imkanımız var mı? bakın sadece imkanı var mı diye soruyorum, site, link falan istemiyorum. var mı imkan.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 DANKEK kek olan var mı ? yoksa ölüyor muyuz sadece ?
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 GlaDOS da kült karakter olma yolunda ilerliyor gibi.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 başladım ve bitirdim biraz önce..çok ama çok eğlenceliydi.yıllardır bu kadar eğlenmiyorum bi oyunu oynarken eheh
kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bu oyunun boyle sdk'sı falan cıkıcak mı, millet kendi bolumlerini yapsın falan diye, oyun cok uygun buna hem de hic bitmez iste ne guzel =)...
kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 haa, nereden indirebiliriz custom bolumleri ? bir de orj. gerekiyor mu ?
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 gerekmiyor :P ben bir tane indirdim de unuttum şimdi adını, documents and settingste steamle ilgili klasör falan yaratıp (yoksa yaratıyosun) içine portal klasörü falan açıp atıyosun falan. http://www.gamespot.com/pc/action/portal/download.html?sid=6182305
Öne çıkan mesajlar