yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ÜÜÜÜÜÜÜÜ kahretsin ya oynayamıyom oyunu mavi ekran veriyor açılma esnasında halbuki sistem müsait :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sevenos said: Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:) Hangi oyundan bahsediyorsun? Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şu e, hani kobay faresisin ya, seni yönlendiren bilgisayar "eğer puzzle'ları tamamlarsan sana kek vericem" diyor ya, daha önceden de birisi kaçmaya çalışmış demek ki, o da bilgisayarın yalan söylediğini, puzzle'ların sonunda kek verilmediğini, sadece öldürüldüklerini ifade etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 SadGamer said: Sevenos said: Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:) Hangi oyundan bahsediyorsun? Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir? Portaldan bassediyodumda demek istediğimin tam tersini yazmışım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kolaymış be bi buçk saatte 18/19 'a geldim çok uykm olmasa bitirirdim dün gece asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 daha yeni oynadım, sonundaki şarkı çok şekermiş ya =) bu arada GLaD diyor sonda hep, onun olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 GLaDOS o robot'un adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sondaki robotun Üstünde Glados yazıyor (Kocaman xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aeheh hiç dikkat etmemişim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 cok eglendim^^ fakat cok kısa ya.Bonus Maplar falan daha bakmadım. Sondaki şarkı cok güzel bide kek yalan degil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kek yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bence de yalan degil abi iste =), ne guzel hazırlamıslar ortamı, companion cube'u de getirmisler, biz gereksiz sapıttık bence eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kek ... valla kekimi aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tostekek kekimi yedim, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu oyunu torrent vs bulma imkanımız var mı? bakın sadece imkanı var mı diye soruyorum, site, link falan istemiyorum. var mı imkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 DANKEK kek olan var mı ? yoksa ölüyor muyuz sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 GlaDOS da kült karakter olma yolunda ilerliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 başladım ve bitirdim biraz önce..çok ama çok eğlenceliydi.yıllardır bu kadar eğlenmiyorum bi oyunu oynarken eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bu oyunun boyle sdk'sı falan cıkıcak mı, millet kendi bolumlerini yapsın falan diye, oyun cok uygun buna hem de hic bitmez iste ne guzel =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 haa, nereden indirebiliriz custom bolumleri ? bir de orj. gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 gerekmiyor :P ben bir tane indirdim de unuttum şimdi adını, documents and settingste steamle ilgili klasör falan yaratıp (yoksa yaratıyosun) içine portal klasörü falan açıp atıyosun falan. http://www.gamespot.com/pc/action/portal/download.html?sid=6182305 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar