Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:)
Mesaj tarihi:
Sevenos said:
Grafikleri çok basit olsada HL2ye benzetmek ayıp olmş bnce yne şirin bence görüntüleri. Fakat SinglePlayer feci bayar gözüktü bana... MultiPlayer eğlenceli olma potansiyeli yüksek:)

Hangi oyundan bahsediyorsun?
Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir?
Mesaj tarihi:

şu

e,
hani kobay faresisin ya,
seni yönlendiren bilgisayar "eğer puzzle'ları tamamlarsan sana kek vericem" diyor ya,
daha önceden de birisi kaçmaya çalışmış demek ki, o da bilgisayarın yalan söylediğini, puzzle'ların sonunda kek verilmediğini, sadece öldürüldüklerini ifade etmiş.

Mesaj tarihi:
SadGamer said:
Sevenos said:

Hangi oyundan bahsediyorsun?
Bu arada hani bir yerde duvarlara the cake is a lie falan falan yazılmış olayın backgroundu nedir?

Portaldan bassediyodumda demek istediğimin tam tersini yazmışım. :p
Mesaj tarihi:
bu oyunun boyle sdk'sı falan cıkıcak mı, millet kendi bolumlerini yapsın falan diye, oyun cok uygun buna hem de hic bitmez iste ne guzel =)...
Mesaj tarihi:
gerekmiyor :P

ben bir tane indirdim de unuttum şimdi adını, documents and settingste steamle ilgili klasör falan yaratıp (yoksa yaratıyosun) içine portal klasörü falan açıp atıyosun falan.

http://www.gamespot.com/pc/action/portal/download.html?sid=6182305
  • Yeni Oluştur...