Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Şahsen portal benzeri half-life modları çok kötüydü. Örneğin portal dediğin, üstüne değince seni başka yere ışınlayan bir sistemdi. Başka bir portal açtığında ise eskisinin yerinde patlama efekti kalıyordu. Kurşunlar portalların içinden geçmiyordu felan filan. Ama böylesi über olmuş. Zaten Portal oyunun yapımı bulmaca üstüneydi. Aynen de öyle olmuş. Hangi açıdan girersen ne kadar hızla çıkarsın diye hesaplamalara giriyorsun. Çok da kolay ve akıcı bir oyun. 2 yer dışında hile kullanmama gerek bile kalmadı, oyun kendi kendine gidiyor resmen. Ayrıca developer'ların "humor" anlayışına da bittim diyebilirim. Hastası oldum oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 muhtesem bir oyun olmus, zaten platform oyunlarini severim surdan porta aciyim surdan cikinca tekrar aciyim hiz kazaniyim hesaplamalari ayri bir tat katmis. episode 3 le beraber portal 2 de isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hile mi? n00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Oyun single-player base değil mi?Hani mesela ben w4r3z sitelerinden indirsem falan steamsız diye bi tarafımda patlamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bone said: 2 yer dışında hile kullanmama gerek bile kalmadı valla ben bu cümleden her SP oyunu hile ile bitirdiğini çıkardım. her genç geek kızın sevgilisi boneç umarım böyle biri değildir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 SadGamer said: Oyun single-player base değil mi?Hani mesela ben w4r3z sitelerinden indirsem falan steamsız diye bi tarafımda patlamasın? Patlamaz ben öyle indirip oynadım.Ama tabi dogru torrent i indirirsen.Zaten ayrıntılarında yazar steam gerektirmeyen.Mininova dan indirmiştim. Oyunda hile yapılmasını gerektirecek birseyde göremedim :) Ama sonlara dogru başım hafiften dönmeye başlamıştı. Ordan gir burdan uç şurdan atla oy oy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sonlara dogru zincirleme portal acmak gerekiyo bi o kasiyo adami ard arda zamanlamayla falan. of portal 2 isterim ben ya tadi damagimda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Benim en çok istediğimde o olay zaten, arda arda portal açalım, hayvan kastırsın ya. Bilmece'de iyide, adrenalin olmalı oyunda. Zaten custom map'lerde kesin yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 En sonda çıkan least step challange'larında zincirleme portal şart. Gold almak için mesela 13. bölümde 10 adım gerekiyor max. 5 yapan falan var youtube'da. O beş adımın üçü de oyun sonundaki asansöre yürümek için gidiyor zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hile kullanmak da iyiymiş bu oyunda. neden oyun sonundaki şarkıda I'm glad derken I'm GLaD diye söylüyor ? bir gönderme var ama nereye çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 GLaDOS mu neydi işletim sistemi (veya kendisi direk) , ona gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evet öyleymiş okudunm sonradan, teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Edit.. While ur dead I'm still alive diyormuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Silphatos said: Bone said: 2 yer dışında hile kullanmama gerek bile kalmadı valla ben bu cümleden her SP oyunu hile ile bitirdiğini çıkardım. her genç geek kızın sevgilisi boneç umarım böyle biri değildir (:P) eskiden kalma kabızlık var bende. bazen çok basit şeyleri göremiyorum, nocliple etrafta dolaşmak zorunda kalıyorum. ama her sp oyunu hile ile bitirmiyorum, nerden çıkardın be hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bone said: hile kullanmama gerek bile kalmadı o düşünceye böyle süreklendim bap. ben nedense yapamıyorum abi noclip falan çok kasışlara gelsem bile, oyunun hakkını yiyorum gibi geliyor öyle. deli miyim? (sen ne içten haxorsun sen. dghg of canım sıkıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o zaman adam gibi bölüm dizaynı yapsınlar be :P mesela quake 2'de hiç hile kullanmama gerek kalmamıştı. öyle noclip felan uğraştıracak bişi yoktu. mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Valla Bone, hile yaptığını okuyunca gözümdeki oyunculuk değerin 10 puan düştü.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi L13ü 4 portal ile geçme olayına bittim yanlız. ben 5le geçmiştim. bi de adamın teki use+jump yaparak kalpli kutu bölümünü portal açmadan bitirmiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi o "use + jump" olayı direk cheat. Yani komut falan girip bişeyi değiştiriyorlar heralde, öbür türlü imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi cheat deil de exploit desek daha yerinde olur :P mwheelup'a jump, mwheeldown'a use bindlayıp ileri geri yapıosun. ben çıktım da kutuyu alamadım arkamdan eheh. zati 2 portalla geçtim ben orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kafayı yicem. mavi ekran veriyor oyunu açınca:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 use jump ne yapıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 seri bi şekilde yapınca zıplayıp altındaki kutuyu tutuyosun sonra zıplıyosun gene havada da altındaki kutuyu tutuyosun. ermiş gibi yükseliosun kutuyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Z0fC07IESPk use jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar