eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sabaha karşı kafayı yedim felsefik yönüm tuttu birşeyler yazacağım... düşünüyorum da iyi arkadaşlıklar, sağlam dostluklar istisnasız dert paylaşımından doğuyor, kız(erkek) derdi, ailevi dertler, parasal dertler, falan filan tamam dertlerini paylaşabileceğim bir dostum olması her zaman harika birşey ama acaba dert olmasa dostta olmazmıydı? eğer dert yokken dostta yoksa, dertlenip dost sahibi olmayı seçerdim diye düşünüyorum sonra bir bakıyorum dostluğun değeri sadece kötü günde belli oluyor tam anlamıyla yani kötü günün varsa dostum var bu da aslında dost sahibi olmanın ilginçliğini gösteriyor. dertsiz bir hayatım olsun o zaman diyorum bu seferde dostum olmayacağı kafama dank ediyor yine başa dönüyorum... dostluk ilginç gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 iyi gün dostun da mı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dost, kelimesi güldürüyor sadece beni =) çok değerli bi kelime ben bunu hakedicek birini tam anlamıyla görmedim kendi yaşantımda yada bu konuda ben bencilim, katıyım... { herşeyin ötesinde yada ben çok zor birşey isteyip arıyorum =) } varsa dostunuz şanslımışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @hermann :) iyi gün dostum tabiki var kötü gün dostum olduğu gibi ama dostluğun anlamı kötü günde ortaya çıkıyor normal bir arkadaşınlada gülüp eğlenebilir güzel bir haberi paylaşabilirsin ama zora düştüğünde herkes yanında olmaz [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 06:04 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dostluk iyi günde de ortaya çıkar. dost dediğin kötü gününde yanında olduğu gibi, iyi gününde de yanında olur. dostum dediğin zat, senin başarılarınla mutlu olmalı, senin mutluluğunu ya da başarılarını kıskanmamalıdır. edit cansever: lan hatta kötü gün dostu olmak daha kolay. "ay canım boşver ya geçer yav" demek veyahut beterin beteri konseptini gözünün içine sokmak gayet kolay iş aslında. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 08:19 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dostluk iyi gün kötü günde belli olmuyor her zaman. bi de doğal dostluklar var. tee küçüklüğümden mahalleden tanıdığım adamlarla hala görüşüyoruz sık sık. bu da eder 12 sene. 12 senedir tanıdığım adam zaten iyi günümde kötü günümde yanımda oluyor ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beni kötü günümde teselli eden, ama teselli ederken bi yandan da gerçeği; acıyı söyleyen, sonra da çözüm aramama yardım eden herif benim dostumdur. böyle bi herifin/hatunun varsa şanslısın valla ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kizdan dost olmaz bi sure sora boku cikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 valeron haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 valla benim 8 senelik kız dostum var henüz boku çıkmadı çıkmaz gibi görünüyor genellememek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dostluk çıkar ilişkisidir.maddi manevi bi çıkar vardır ortada hep 2 taraf için.zedelendimi bu çıkar,dosluk olmaz.kimse kimseyi olduğu gibi kabullenmez. dostluk kendini kandırmaktır.hayatta tek başıma değilim demektir.ancak tek başınasındır. herkes kendi için yaşar.bırakın kendinizi kandırmayı.dertliyken birisi kafanıza dikilip vah vah dedi diye dostunuz yapmayın hemen onu.beni kimse hissedemez.beni bi allah bide ben anlarım olayı bu. dostluk diye bişey yoktur.kendiyle barışık olmak bu yüzden önemlidir.dostun olmadığını öğrenince tutup kendini vurma diye... benim fikirlerim bunlar şöyle şiirsel gibi oldu az =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bence de tam tersine, dostluk, karşındakini olduğu gibi, koşulsuzca kabul etmektir. Sevgiliden daha kutsaldır dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: hayatta tek başıma değilim demektir.ancak tek başınasındır. kendini kandırmak kısmına katılmıyorum. ama bu kısımlar doğru be. insan yeni bir ortama girince anlıyor. Aslında hayatta hepimiz tek başımızayız. yalnızız yani. dostlar bu hisleri unutmamızı sağlayan kıymetli insanlardır. böyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bence dostluk dertden çok duygu çıkarıyla ilgili. Duygu çıkarı her durumda var, eğlenirkende dertliykende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bence dostun dertleştiğin kişi değilde dertleşecek kadar yakın gördüğün kişidir bide sadece dertleştiğin için dostun oluyorsa oda yanlış tabi şükrolsun var bikaç tane dostum diyebilceğim adam [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 21:13 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Atalarımızın bir sözü var. Severim... Eşek derisinden post, kız kısmından dost olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kızdan dost olur, insan yalnız değildir dostları vardır. 20 yıllık hayat tecrübelerinizle ahkam kesmeyin, biraz daha yaşayın biraz daha öğrenin başkalarını da gözlemleyin. Bence iyi gün kötü gün olayı değil de her halinizde sizi ne kadar iyi anlayabildiği önemli dostun. Birbirinizi tanır, ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini bilirsiniz. Haliyle bu olay kendisini kötü günde daha çok belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Abi 20 yıllık değil koskoca Oscar Wilde söylemiş, erkekle kadın asla gerçek anlamda dost olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Dur! Ahkam kesme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Abi 20 yıllık değil koskoca Oscar Wilde söylemiş, erkekle kadın asla gerçek anlamda dost olmaz. oskarı bilemem de iki dostum var biri karşı cinsten pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Kızdan dost olur, insan yalnız değildir dostları vardır. 20 yıllık hayat tecrübelerinizle ahkam kesmeyin, biraz daha yaşayın biraz daha öğrenin başkalarını da gözlemleyin. Axedice Abinizin 70 yıllık tecrübelerine güvenin. Toylar sizi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Baktığın her kızı "obje" olarak görürsen olmaz dost . Adam gibi bakınca oluyor ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yani obje olarak grmüyosun zaten de, sonuçta ilkel bir varlıksın: -karşı cins gelmek -ben onunla yan yana durmak -ben var onunla çiftleşmek gibidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 oha. >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Queen 03 Ekim 2007, Çarşamba - 22:14 tarihinde demis ki: Yani obje olarak grmüyosun zaten de, sonuçta ilkel bir varlıksın: -karşı cins gelmek -ben onunla yan yana durmak -ben var onunla çiftleşmek gibidir herhalde. İşte öyle olmaması lazım . Anlamsız yani her kızı "UŞŞŞ" olarak görmek , bence . Kız var , kız var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar