Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun tavsiye edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- 10/10'luk mükemmel oyun olmasına gerek yok.
- Yeni, 2007'de çıkmış olmasına gerek yok.
- Geforce Go 7400'lü Windows XP'li laptopum var, bunun kaldırabileceği bir oyun olsun.
- Klasik oyunlardan olmasın. Çok bilinen, klasik oyunların çoğu zaten bende orjinal olarak var: http://www.gamespot.com/users/QAOSbringer/games_table?mode=own (gamespot'taki listem sadece orjinal oyunlardan oluşuyor).
- Futbol oyunu dışında herşey olabilir.
- Kafa dağıtabileceğimiz bir oyun veya eğlenceli bir senaryoya sahip herhangi bir oyun olabilir.

Bu doğrultuda tavsiye edebileceğiniz ne oyunlar var?
Bir arşivinize bakın, belki gözünüze ilginç birşey çarpar.
Mesaj tarihi:
nwn 2'nin kendisi bile çalışmıyor laptopumda :)
ankaraya gidince oynarım inşallah expansionu

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:36 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilki çok güzeldi tabii de 7-8 yıllık oyun, kingdoms ile beraber ikincisi daha iyi. ama bone'un makine kaldırmaz pek. :p

rome: total war deneyebilirsin bone.
Mesaj tarihi:
Kemik abi sizin eve gelebilir miyim ben paladineaşkına.Hem ben çalışkan+zeki+yakışıklı+süper tost yapan+erken kalkabilen/kaldırabilen+meraklı+espri yeteneğini geliştirmeye çalışan+kibar+şiir yazabilen+romantik bir Knight of the Sword'umdur.Mm.Plx?

[spo]
Amanın bovv.O oyunlar ne öyle..HAYALLERİMDE bulurum sadece onları ben..Ooff off..
[/spo]
Mesaj tarihi:
bone oyunlarına yüzümü sürebilir miyim?

fable tavsiye ederim, başladım. epey sardı. grafikler wow tadında, kendi has atmosfer. stilize mekanlar. oyna mutlu ol.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:33 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
fable tavsiye ederim, başladım. epey sardı. grafikler wow tadında, kendi has atmosfer. stilize mekanlar. oyna mutlu ol.

fable var bende, oynadım bitirdim (korsanı var ama, orjinalini de alcam bir ara)
Mesaj tarihi:
@Akuma_Blade, aslında derin içerikli bir oyun değildi ama bir çok orjinal özelliği barındırıyordu ve hala çoğu strateji oyununda bulunmayan şeyler. tabi oyun grafik ve genel oyun sistemiyle pek tutmadı ama yıllarca oynadım diyebilirim cd lerini kaybedene kadar :) mech warriorlarında yeri ayrıdır özellikle microsoftun titreşimli sidewinderıyla oynandığında çok zevkli.
  • Yeni Oluştur...