Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platini Fenerbahçede !!

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Bu arada stadyumalar 1 yil icinde kulplere verilecek. Kuluplerin kendi mali olucak bu stadlar. Siz Sami Yen 'i verip dagin basinda 120-130 milyon $ lik stada sahip olcaksiniz :) Bizde Kadikoy 'un gobeginde degeri 500-600 milyon $ lik yerimiz olucak :) HAyirli olsun Seyrantepe. 18750 kisilik sehrin icindeki stadi derbi mac disinda dolduramayanlar , 52000 kisilik dagin basindaki stadi nasi doldurcak merak ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL
üye § 28 Eylül 2007, Cuma - 14:50 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Ya birak allasen , dilenerek sampiyon olun :) bizim paramiz yoktu futbolcular aç ama yinede sampiyon olduk deyin sonrada , fener kendini satsa alamazmis lol. Madem cok paraniz vardi neden satmadiniz yardim kanmpanyalari duzenlediniz vs. Simdi geriye donuk patiden linkle ugrastirmayin 2 sene once parasiz pulsuz sampiyon olduk meuheuh mesajlarini.
Özhan Canaydin 'in dilenci fotosu vardi bi aradim mamafih bulamadim.

Çünkü gayrimenkul satmadık hiç?

said:
A-R-E-S
üye § 28 Eylül 2007, Cuma - 14:53 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ya başlığı dağıtmak istemiyorum ama rewendor platinin Fenerbahçeyi ziyareti ile gs gayrimenkullerinin ne alakası var?Madem çok taşınmaz malınız var neden köln de başkanınız gurbetçilerden para dilenecek kadar küçülüyor?Ahanda belgeli videolu kanıt sana;

http://www.youtube.com/watch?v=hQG-ST0hQiE

Evet çok bir alakası yok ama bazı "zeki" arkadaşlar platini konusunu "TOKİ de GSye gecekonduya geliyomuş ehi ehi espiri yaptım eğer gülerseniz hayatımda ilk defa başarılı olmuş olacam" diye değiştiriyorsa konuyu değiştirmeyi bana değil onlara soracaksın bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 28 Eylül 2007, Cuma - 16:08 tarihinde demis ki:

ya ne salaklık ettik de size sormadık bu işleri, hay allah be. gayrimenkulleri satmak ancak kısa dönemde işimize yarar. ama lazım değilken niye satalım? yine şampiyon olmadık mı son haftada sizi ağlata ağlata? ağlamadınız mı lan bizimle beraber söyleyin muhahahah.

AĞLIYORUM HALA BEN, GEL SARILALIM
Sosyal ağlarda paylaş

6-0 gerçek mi!

Platini; Fenerbahçe´yi ziyaretinde; 2002 yılındaki G.Saray maçının skorunu görünce şaşkına döndü.

UEFA Yönetim Kurulu´nun toplantısı nedeniyle Türkiye´ye gelen UEFA Başkanı Platini; Spor Bakanı Murat Başesgioğlu ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy´la bir araya geldi. Platini ardından Aziz Yıldırım´ın özel yatıyla Fenerbahçe Kulübü´ne geçti. Saracoğlu Stadı´ndaki Fenerium Mağazası gezilirken; "Fenerbahçe: 6- Galatasaray: 0" yazılı plakayı gören Michael Platini; şaşkınlığını gizleyemeyerek "İnanmıyorum bu skor gerçek mi? Ezeli rekabetlerde böyle bir skoru hiç görmedim" dedi. Ayrıca Zico´yla Fransa´nın Brezilya´yı penaltılarla 5-4 yendiği 1986 Dünya Kupası çeyrek final maçının rövanşını gerçekleştiren Platini 2´şer penaltı atışı yaptı.

http://www.takvim.com.tr/2007/09/28/spo102.html

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saracoğlu Stadı´ndaki Fenerium Mağazası gezilirken; "Fenerbahçe: 6- Galatasaray: 0" yazılı plakayı gören Michael Platini; şaşkınlığını gizleyemeyerek "İnanmıyorum bu skor gerçek mi? Ezeli rekabetlerde böyle bir skoru hiç görmedim" dedi.

Bence bu haber yanlış aktarılmış, Platini plakayı görüp ne zaman oldu bu maç diye sormuş 5 sene önce olduğunu öğrenince Fenerbahçe'nin 100 yıllık tarihindeki en büyük başarısının bu olduğunu fark edip şaşkınlığını gizleyemeyerek durumu kurtarmak için öylesine bir laf sallamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...