Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yüzlerce film izledik..Amerikan,Güney Kore,İngiliz,Fransız ve başka ülke filmleride gördük.. Ama şu filmde Şener Şen'in 1:26 da başlayıp 1:30 a kadar süren tepkisi kadar komik ve orjinal bir olay görmedim. Böle ilginç bi tepki olabilir mi ya ahuhaha.. http://www.youtube.com/watch?v=xRHO02Yd0iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 auahahahaha şener şen farkı :) çıplak vatandaş değil miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 levent kırcayla oynadığı film bu unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ahahah benim favorim budur: http://www.youtube.com/watch?v=8Fq2cWLSdZA şşşaakkiiirrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 abi orda gösterdigi tepkiyi bi analiz edin gözünüzü seviyim ya ahuashdfusadhf ulan yataga attıgın kadını nası tanımıyosun sen ya orda başka tepkimi kalmadı ahahah " dur acıklayabilirim karıcım " falan de dimi direk tanımıyorum tripleri nedir ya nası geldin niye geldin o zaman oraya yarım saattir kimi öpüyosun orda ahahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 "nediyem mesela mahmut mu diyem şakirr" yaw birinin imzasıydı bu birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=toLkN0Xe10g&mode=related&search= çiçek abbas dediniz mi bunu koymamak haksızlık olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yaa inanılmaz bi herif gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 snkron bı tek bendemı bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Başta kayık , ondan sonra bayanı odaya attığı yerden sonra düzgün bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet Şener Şen'nin orjinal tepkilerine Neşeli Günlerdeki Ziya karakteriyle devam ediyoruz.. Kapıdan çıkmadan önceki son kafa hareketi ve kapıdan çıkıp yürüyüş tarzı auashdfuashfuds lan 1000kere izlesem 1000kere aynı sekilde gülerim ya.Ne orjinal efsane bi adam bu. Aslana bıçagı saplama sahnesi burdada yaran kısım.. Ziya bir numarasın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Son video beni benden aldı. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 En imbası: http://youtube.com/watch?v=sGlSySuBaoI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 5:52 bence türk sinemasının zirvesidir ehe şener şen cidden hollywood'a filan gitseydi topuna nal toplatacak potansiyelde bir oyuncuydu. komediden drama her türde bu kadar başarılı performans veren başka türk oyuncusu olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 veci favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 adam o kadr icten catiyoki kaslari...efsaneymis ya. orda bi snaiyelik bi olay kaslarin catlismasi dikkat ediniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hababam sınıfı beden dersinde "sensei" ve normal mod geçişi beni öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yok böyle bi adam ya :D benim hala türk filmlerini severek gülerek izlememe sebep olan tek insan şener şen'dir.Bombadır,efsanedir,öyle bi adam bidaha çıkmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 En orjinal tepki olmasa bile en orjinal fikirlerden biri http://www.youtube.com/watch?v=bGMieWeSGBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aheahe sayfayı çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tacsiz kral pele, nadya komanaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar