Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 baltık'a dedim de. öyle bi anlatmış ki, bi ara dedim ejderi genkleyip kızları kurtaran şövalye muhabbetine dönücek. ee? mutant arının akıbeti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ahah asıl olay değilde yorumlar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cafede kasada oturuyorum bahçede oturan bi gruptan bi kız yanıma geldi - eeöö bizim oraya arı geldiiiiiiii ühü dedi. bende gider şimdi dedim. kız -bi bakar mısınız dedi. hey ak47 dedim neyse buldum bi dergiyi kıvırdım düş önüme dedim gittik bahçeye 8 li grup minderlerde yayılmış dürülü dergiyi kaldırdım havaya NERDE? dedim. gitti dediler. tüh dedim bende. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 abi evde oturuyorum arı geldi bi bakarmısın şurda bi arı daha var dedi işim var dedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Durotan üye [şikayet et] § 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:46 [ özel msj ] ee? mutant arının akıbeti ne?mutant arı ahahahahah yarıldım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 iste burger kingin bir ariya yaptiklari, mutasyon gecirmis hayvan ordakileri yemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 BUrgr KIng 888887!))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Phyx, 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:16 tarihinde demis ki: heyecandan birbirlerinin boğazlarını kesiyorlardı... ahauhuah yarıldım sdfıkhjdsjdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 casus bocek o ramazanda kım oruc kım deıl dıye "kol kadayıf" orgutu Türkiye subesı tarafından yonetılen bır cesıt fısleme aracı fıslendınız yanii [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:08 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kahve içiodum burger king'de içtikçe bardağın ortalarına doğru siyah bir nokta belirdi, bardağın üstünde yapışmış şekilde. Baktım küçük bi sinek fosil gibi yapışmış. Peçeteyle alınıyormu diye baktım; hayır gayet fosil gibi hiçbir hareket yok. Resim gibiydi. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Abi saçma mısınız? Olay o uçan mutant veya burger king çalışanının böcek zorunluluğu filan değil: Fiyasko= Hangisine sorusu. Bizi kitleyen olay bu idi. + Burger king çalışanının böcekleri kovalamak gibi bir yükümlülüğü vardır! Temizlik diye bir geyik var di mi? Ha uçarak gelen böceğin kirlilikle ne alakası var, o yemeğe geliyor diyebilirsin. Bende sana etrafı "uçan" ve "yemeğe gelen" böceklerle dolmuş bir burger king derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 abi adam stresten ne dediğini bilmiyo yani ,moda girmişsin sen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bence de büyük fiyasko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Burger king çalışanının böcekleri kovalamak gibi bir yükümlülüğü vardır! Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bocek hijyenı bozuyorsa, kovalamalı elbet. sonucta hijyenı korumak gibi bi görevi var burger king calışanlarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yükümlülükten ziyade müşteri memnuniyetiyle ilgili bir olay. Müşterilerin rahat etsin, ortamı beğensin ki bir daha gelsin falan filan. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 belirli sağlık standartları var sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Abi arı girmiş içeri. Böcekten geçilmiyo dediği bi tane eşşek arısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ne biliyim okumadım ben, yaygara cıktığını anlayınca zerg falan sandım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 eşşşek arıları kovalasın seni emi dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Burger King Big King XXL ve Double hatta triple Whopper'ı Tendercrispi yaratan yüce bir varlıktır. İçeri Zürefa veyahut Komodor Ejderi girse yine de gözümdeki değeri düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 1.si, böcekten geçilmiyor diyen kim? 2.si, içeri giren bir "arı" değildi. Arı olsa bu kadar yaygara çıkmazdı sanırsam. Uçan bir yaratık olduğunu vurgulamak için arı gibi dedim ve evet abartısız baş parmak büyüklüğünde idi. Bu hayvan eğer müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkiliyorsa buna bir çözüm bulmak zorundadırlar. Ha sallamaya da bilirler ama ben aynı şekilde adamların üst bir çalışanına gitsem böle böle bişey yapılmadı desem faturası o adama kesilir. +! Hadi saçma sapan bir bal arısı diyelim, orada arı fobisi olan veya arıya alerjisi olabilen insan bulunamaz mı? Yani fobim benim fobimdir diyerek oranın görevlisi ile konuşmaktan ziyade kendisi öldürecek ya da kaçacak diyorsun. Onu da geçtim, eğer sen gidip adama ahanda bak burda fare yuvası var filan desen her türlü gelip bi çözüm bulacaksa bu da onun gibi bir şey. Neden bu basit mantığı göremediğini anlamıyorum. Yani bu tip amerikan hebelerinde, senin rahatsız olduğun bir şey varsa bu halledilir, halledilmelidir, tabi başka bir "müşterinin" hakkına müdahale edilmedikçe. Senin mantığınla dükkanı sel bassa adamlar bizden kaynaklı değil bot giyip gelin demeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ne yapması gerekiyodu ki? Eline şapşapı -ya da böceğin boyutlarına göre tenis raketini- alıp milletin ortasında sinek avına mı çıksalardı toplucana? Uçan bi böcek yani ne yapılabilir ki? Aç pencereleri, çıkar elbet... -gerçi bikaç tane daha girme ihtimali var ama olsun:P- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bi daha BK den yemek yemem ben. Hayvan herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar