Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: axedice 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:04 tarihinde demis ki: 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Önemli bişey yok aslında, banci camping yapmak ehehe
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Sorulduğu şekilde algılayarak cevap verdim. Cevaplarımı beğenmediyseniz, yanlışsınız. [spo]1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? 16 milyon renk daha isterdim 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Soruya soruyla cevap verir, nedenini sorardım 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Muhteşem olmam 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Yok öyle birşey, muhteşemim 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Kafa dinlemeyi seviyorum 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Şimdi yaşadığım gibi bir yerde yaşamayı isterdim 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Resim ama ne kadar seviyorum tartışılır 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Eskiden muhteşem değildim 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Ben, ilkokul, koro ve futbol: Top vur voleyi dermiş gibi havadan geliyordu, vurdum anasını satayım. Gıcır ayakkabı ayağımdan fırlamaz mı... Neyse ki yandaki inşaata kaçmadan demirlere çarpıp okulun bahçesine düşmüştü. Bir daha öyle gelişine vurmadım. O günden sonra daha teknik oynamaya başlamıştım. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Metal 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Dondurma, muhteşem olduğu için. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Kola. Anlatılmaz, yaşanır. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Döner, muhteşem olduğu için. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? 3 memeli kadın mitolojide miydi? 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Po.. oyun, oyun oynarım. 16- Hobileriniz nelerdir? Oyun oynamayı sevdiğimi söylemiş miydim? 17- Fobileriniz nelerdir? Yüksek 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Birini idolize etmek bana göre değil 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? 223 FMJ Pistol 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Hayvan olmak istemiyorum 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Toprak 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Lütfen... 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Jet black saçı ve kırmızı dudaklarıyla Pamuk Prenses. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Fizik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Bunun için daha çok vakit olduğunu varsaymak istiyorum [/spo]
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Adres ve tel no. verirseniz, daha rahat stalking hizmeti alabilirsiniz.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Gri 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Sakinlik 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Üşengeçlik 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Rahatsız edilmeyeceğim 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Nüfusu az, trafiği olmayan, gürültüsüz vs... 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? İzole 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Hm, lisede kimya hocası bi soru yazıp çözememişti, ben cevabı söyleyince fitil olup vıdıvıdı ötmeye başlamıştı, komikti bayağı.Etkileri... hmmm... hala hatırladıkça gülüyorum:) 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Evanescence filan o tarz piyasa grupları dinleyerek başladım. Sonra Blind Guardian la tanışınca Power Metal-Heavy Metal falan filan dinlemeye başladım. Şu sıralar tek bi tür dinliyorum diyemem ama Doom-Gothic filan ağırlıkta. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Dondurma... Dondurma olduğu için:) 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Kola... Kola olduğu için:) 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Patates kızartması.Çünkü insanlık tarihinin en önemli buluşu. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Ejderhalar 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Müzik dinlerim 16- Hobileriniz nelerdir? Müzik dinlemek, bilgisayar, kitap okumak... 17- Fobileriniz nelerdir? Teletubbieler. Bi de Ajdar. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Bi gün ünlü olursam ben, eğer olamazsam kimse:P 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Longsword 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz Kuzgun 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Su 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Kova, özelliklerini bilmediğim için gerisine cevap veremiyorum 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Raistlin 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Biyoloji 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? İntihar etmek[/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:12 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kızlara öm den yollarım gerisi baglamaz tsk
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Acik pembemsi kirmizi 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Kan kirmizisi 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Bilgiye olan acligim 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Paranoya 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Tarihi gezi 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? sehrin icinde yuksek mevkide bir koskte 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? hepsinle azar azar 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Yanlis gezegende 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? istemedigim tiksindigim butun benligimle nefret ettigim tipler yonetime geldi migde bulantisi ve hazimsizlik bugun bile devam ediyor 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. degismedi, muzik evrenseldir muslumde dinlerim mozart da 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Eksi olan her tatliyi yerim heh 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Limonlu ice tea (eksi ama sekerli FTW) 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Hertur kebap, Kebabi kim sevmez ya 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Pegasus 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? oyun oyanrim yada anime izlerim 16- Hobileriniz nelerdir? oyun, anime, kitap okumak, tarih 17- Fobileriniz nelerdir? ole ciddi bi fobim yok 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Mustafa Kemal ve Sezar 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Death Star 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Insan 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? hava 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Teraziyim, cogu ozelligi uyar 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Char Aznable dicem bilen cikmiycak 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? hicbiri 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? dunyayi ele gecirmek ve gezegenin %60 ini uzaya yollamak[/spo]
Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 lol dolduralım bakalım 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? > Gri 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? > Siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? > Mantıklılık 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? > Tereddüt 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? > Sakin, Hatun, Arkadaşlar ve internet 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? > Beykoz'da arkadaşlarımla bi tatil köyü havasında bi yerde... 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? > Felsefe 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? > Zeki 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? > ilk okulun son günüydü karneleri almıştık, muhtemelen bi daha kimse birbirini bir daha görmücekti, hoşlandığım bi kızı dudağından öpüp kaçmıştım... Sonra öğrendimki o kızda benden hoşlanıomuş ama bi daha birbirimizi görmedik :D valla aklıma bu geldi... Bi etki bırakmadı heralde... 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. > Küçükken tarkan fln dinlerdim... Sonra Rap dinlemeye başladım Sonra hard core dinlemeye başladım.. En sonunda farkettimki müziği güzel yapan herkez dinlenirmiş... Çok kro olmadığı sürece hertürlü müziğe açığım artıık.. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? > Profetarol, Bilmem güzel işte... 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? > Kola, Bilmem kafein heralde... 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? > Pilav, n bilim işte fix yenebilcek bişi... 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? > Nazgul, Karizma :D 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? > Valla oyun oynardım şimdi en çok program yazıyorum :D 16- Hobileriniz nelerdir? > Bilg Oyunları falan filan... 17- Fobileriniz nelerdir? > Pek bi fobim yok heralde.. herkez kadar böcekleri sevmem ama öyle aşırı bişi değil... 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? > nietzsche, adam baya bişi düşünmüş... belki benim kadar düşünmüştür... 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? > Sniper 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? > Panter 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? > Hava ile yanan özel çamur... 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? > Yemişim burcu... 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? > God Father kabul olurmu? :D 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? > Matematik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? > Ölümsüzlük [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:17 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kredi karti nosunu istemeyi unutmussun.
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bide bir adaya düşsen ne alırdın demeyi unutmuşun
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: joker: 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? > Zeki ..ve mütevazı?
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Kırmızı Kahverengi arası bir ton.. 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Yeşil ve Kırmızı karışımı.. 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Sıkıldım mı bişiler yazıp çizmem.. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Bağımlılıklardan kurtulamamam.. 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Bir iki arkadaş ya da sevgili ile dağ tepesinde bir evcik Hoş olabilir. Zevkli olur. Ama Afrikada hayvanları incelemeye gitsem tatile o da olur. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Ufak bir ev. Şehrin ortasında değil ama aşırı uzak ta değil.Mobilyalardan çok müzik aletleri var ve çok ta temiz değil. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Tam bir çocuk 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Lisede bir arkadaşımla hocanın onayını alarak liseyi bırakmam. Güzel oldu bence. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Küçükken annem babam saolsun Queen ve Pink Floyd çok dinledim. Chuck Berry falan. Sonra ortaokul dönemlerimde Punk Rock falan dinlemiştim sanırım. Liseye geçince çok metal oldum death metal'e kaydım. Sonra geçti Şimdi çok değişken bir müzik zevkim var. En eski müziklerden tutun en yenilere kadar.( eski ayin müzikleri / Klasik Müzikler / Rock / Blues / Jazz / Reggea / Metal / Tekno ama tekno olarak sadece Daft Punk ) 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Çikolata ve Tiramisu severim. Çikolata iyi hissettirdiği için severim. Tiramisunun da tadı güzel diye severim. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? İce Tea Şeftali . Çünkü su içmeyi sevmiyorum ve içince susatmayan su dışındaki nadir meşrubatlardan biri. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Patates Püresi Kutsaldır. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Hm.. Bu çok uzun liste olur ama doğa ruhları ve Periler diyebilirim. Ejderhalara da ayrı bi taparım. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Ödev, Eğlence , İletişim.. 16- Hobileriniz nelerdir? Anime , Film izlemek. Müzik (gerçi umarım o yakında hobilikten çıkar ) Muhabet etmek , Birşeyler araştırmak okumak. 17- Fobileriniz nelerdir? Sakin kalamamak, korkmak 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Jim Morrison sanırım. Herşeyi en uç noktada yaşamak felsefesi ilgimi çekiyor.. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Ufak bir bıçak 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Kedi 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Ateş 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Yayım. Her özelliğim aynı. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Great Teacher Onizuka ve V 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Kimya ya da Fizik ...Teorik olarak yapılıcaksa Fizik ancak işlemsel ise Kimya.. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Yaşamak
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1 - gri 2 - sarıya kaçan turuncu 3 - gülümsemem 4 - paronayak düşüncelerim :D 5 - sevdiğim insan ile birlikte değişik yerleri gezmek isterdim 6 - yaşadığım yerden memnunum 7 - müzik 8 - sıradan, sıkıcı biri 9 - utanma ile ilgili bir olay yaşadım, kişiliğim değişti, olay çok uzun anlatamam 10 - müzik zevkim hep aynıydı, tek bir müzik değil, güzel müzik dinlerim 11 - kabak tatlısı, tadı güzel 12 - kola, gazlı gazlı hoş oluo 13 - mantı, nedeni yok 14 - ejderha 15 - internette gezinirim 16 - gokart 17 - terkedilmek 18 - albert eindtein 19 - bazuka 20 - kartal 21 - hava (ama temiz olcak) 22 - yay, çoğu özellik tutuo 23 - wolverine 24 - fizik 25 - dünyayı gezmek
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 uzun lam bu! [spo] 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? şok renkli bakıyorum 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? aynamsı.. sen ne renk ise o 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? pek sevmem kendimi 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? ama pek de nefret etmem 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? ye, iç, sıç, yat! ööle fanastik bi ortam olursa (maldivler falan!) ye, iç, sıç, dal, yat falan olur 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? samoa adaları gibi bi yerde 3-5sene yaşamak isterim.. az adam, sakin.. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? 7.soruya 7.sanat 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? (üniversite dahil) hedefinden kopuk.. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? ee.. bilmiyorum.. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. çook küçükken samantha fox kasedi almıştım.. ancak alma sebebim sadece kasetin kartonetinde samantha nın fotolarının bulunması idi.. (aynı düşünce şekli ile büyük ihtimalle sevda demirel kaset çıkartırsa onu da alırım.. hmm ilginç!) sonra mc hammer, michal jackson falan dinledim.. sonra manowar,iron maiden ile başlayıp metal ve türevlerini.. sonraları ise (yani: şu an) chill outtan tut jazz'a kadar pek çok şeyi değerlendiriyorum.. yuppi! 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? sütlü tatlılar.. baklava gibi şekerliler sevmem.. sütlüler.. puding, muhallebi.. veya 11tatlının sultanı güllaç! 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? elma suyu.. neden? bilmeeem.. tadı güzel sanırım 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? "en" sevdiğim yemek gibi kavram mevcut değil.. yemeyeceğim yemek de yok.. seçici değilim yemek konusunda.. cenabı rabbimizin bize hedaye ettiği bu nimetleri seçmeeeek.... 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? george w. bush! bi saniye deccal o değil miydi? ee peki şeytan o mu? hmmm.. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? :( üzülerek bu aralar analiz yapıyorum.. zati kalan zamanda bilgisayar başına oturmaktan nefret ediyorum.. berbat bişi, ama mahkum gibi prangalıyım şimdilik bu merete.. şimdilik! 16- Hobileriniz nelerdir? önceden her türlü salakça extreme sporu yapıyordum.. şimdilerde kompüter ile birlikte yaşadığım için analizler devam ederken photoshop karıştırıyorum.. kolaj falan bişiler yapıyorum işte.. 17- Fobileriniz nelerdir? fobi olacak kadar derin hiçbir korkum yok. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? tek adam olmazki buna.. bi sürü kişi.. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? zenci bi dildo veya ayakkabı çekeceği 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? en çok bunu düşündüm.. bilmem.. ama fil olmazdım! orası kesin.. kesinlikle fil değil 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? hava+su? 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? yengeç.. burçlardan anlamam 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? fareli köyün tokmakçısı.. çok hatırlamıyorum masal falan.. peter petrelli.. hepsinden azıcık olsun işte. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? FİZİK! 90-60-90! (aptal sarışın mode on) sözelciler nereden başlayacak hocam? 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? base jump, tow-in surfing (bi de laird hamilton, dave kalama gibi babalarla birlikte olacak ki.. offf!), dünyayı kurtarmak, uçak kullanmak, kutup ayısına sarılıp uyumak.. (düşünsenize bi, hem bembeyaz hem de yumuşacık! vahşi olmasalar en muhteşem evcil hayvan olurlardı gerçekten) [/spo] annee.... bitti.. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 20:33 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Lacivert 2- Lacivert 3- herşeyi merak etmek 4- Yerimden kalmaya üşenmek 5- Tarihi mekanları ve müzeleri gezmek 6- Orta Avrupada bir dağ kasabasında 7- Hiçbir sanat dalı ile uğraşmıyorum, ne olursa ilgilenirim 8- Kendimi bütün insanlardan üstün görürdüm 9- Çok uzun olur bunu geç 10- Eskiden beri her türlü müziği dinlerim; Senfonik müziklere zaafım vardır. 11- Şekerpare; hamur işi tatlıları severim ama kıtır kıtır yiyecekleri sevmem; yumuşak olduğu için galiba 12- Kola; sebebini bilemiyorum bağımlılık gibi 13- Annemin yaptığı mercimek köftesi; sebebini yine bilemeyeceğim 14- Thor 15- Oyun oynarım 16- İnternet, pc oyunları, her türlü siyasi-tarihi olayları araştırmak 17- Aileme birşey olmasından çok korkarım herhalde başka birşey gelmedi aklıma 18- Josef Stalin 19- Hmm.... Herhalde Dragunov olmak isterdim 20- Kurt olmak isterdim 21- Hava 22- Yengeç; bütün özelliklerini taşırım 23- Roman, masal çizgi roman vs. okumam 24- Kimya 25- Uçak kullanmak
Dev Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Renksiz 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Kırmızı 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? On parmağımda on marifet 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Tipsizim 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Yüzmek, yüzmek, biraz da düzmek tabi. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Havada duran bir şehirde. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? İlgilenmediğim yok, seçim yapmak zor. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Piç 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Ortaokulda fanzin çıkartıp satmıştık arkadaşımla ve sonu disipline gitmemizle bitmişti.( Ersin Karabulut'un da başına geldiğini okuyunca bu sebepten başı yanan tüm arkadaşlarımızı andım ) O gün bu gündür "olm bunu da yapalım şunu da yapalım" tadında gezmiyorum. "Yatar o iş"çilerden oldum , hevesim kaçtı. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. En başta tabi ki her çocuk gibi ailem ne dinlerse onu dinliyordum. Babam sağolsun Pink Floyd'u bana o tanıttı. Gerçi bunun yanında o dönemin Eagles'ıdır, Dire Straits'idir, hadi uç bir örnek olsun Supertramp'ıdır bunları da dinliyordu ama Pink Floyd benim için o zamanlardan da apayrıydı. Haliyle evde türkçe müzik de dinlenirdi, genelde de 90ların kaliteli pop müzikleri. Poptan kastım tabi bi Barış Manço abimizdir, Yeni Türkü'dür, Bülent Ortaçgil'dir falan. Benim için onlar popülerdi, asla bir Emrah olsun, Burak Kut olsun eve adımını atmadı. İlkokulda da bu durum böyle gitti. Ortaokulda Metallica'cı bir arkadaşım beni ilk metalle tanıştırdı. Bunun ardından Iron Maiden'dır, Megadeth'dir uzun süre gitti. Lise 1 gibi de eskilere dönüp Pink Floyd, Jimi Hendrix, The Doors, Led Zeppelin gibi şeyler dinlemeye başlamıştım. Buna lise 1'in ortasında arkadaşımın A Perfect Circle vermesiyle birlikte Tool da dahil olunca The Mars Volta , Tool , Porcupine Tree gibi gruplara sardım. Tabi bu arada türkçe olarak ta sadece Mor ve Ötesi dinliyordum. O da bazı parçaları aşk şarkısı sanılınca toplum tarafından çok overrated olunca toplum içinde dinlememeye ve gizli gizli dinlemeye devam ettim. Bu sürece son olarak da the Good, the Bad, and the Queen ve Malt gibi yepyeni gruplar katıldı. Artık eskisi gibi "bunu dinlemem" demiyorum. Rap, HipHop, Arabesk, TSM ve "alternatif pop"(evınsııınsss yuuuaaa) dışında herşeyi dinliyorum. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? En sevdiğim tatlı tabi ki Künefe. Misss. Sıcacık lan 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Su? Sudan başka diyecek olursak kahve olabilir. Bu sayılmıyorsa tekila diyebiliriz. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Balık. Evet, kesinlikle balık. Gerçi her deniz ürününe bayılırım ama balığın yeri ayrı. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Minatour. Maşallahhh... 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Internet for porn diyorum tabi ki. Şaka bir yana en çok surf tabi ki. 16- Hobileriniz nelerdir? Bıçak yalamak, parayla sigara yakmak, domates, elvyn. 17- Fobileriniz nelerdir? Tikkyler, gotikler, rockerlar ve benzeri kendini katagorize eden salaklar. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Maynard. Maynard James Keenan. Tool'un vokali olur kendisi aynı zamanda da tüm parçaları kendisi yazıyor diye biliyorum. Her şeyiyle çok enteresan bir adam kendisi. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Bond'un susturuculu 9mmliği. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Zaten hayvan değil miyiz? 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Ateş. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Koç burcuyum, yükselenim de aslanmış. Pek ilgilenmiyorum gerisiyle. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Batman. Delikanlı adam, özel gücü de yok. Aslında bi de Sandman var ama spidermandeki değil. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Matematik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Büyük bir yükseklikten kendimi boşluğa salmak.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Turkuaz 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Mavi 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Çok sıcağımdır . 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Arada tembelim 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Sessiz sakin , bütün gün uyusam da olur . 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Memnunum her şeyimden , aynı kalsın 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Sosyal 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Okuldan atıldımdı . İyi geldi adam oldum . 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Anlatamam şimdi üşenirim de , genelde değişen bişey olmadı . 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Dondurma . Çok tatlı değil diye . 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Kola . Kola olduğu için . 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Mantı . Mantı çünkü . 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Öyle aman aman yok yani banane . 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Çet yaparım , dota atarım . Bu arada dota pls akşam . 16- Hobileriniz nelerdir? Müzik , sinema , yazmayı severim bi de , yazarım . 17- Fobileriniz nelerdir? Yok . 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Maynard baba . 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Sapan . Acıtsam yeter . 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Vapur kenarında uçan martılar var ya , onlar . Ama o martılardan . 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Ateş 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Aslanım , çok fena sevişirim (...) 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Örümcek adam severim , iyidir . 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Bio . 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Bi albüm çakayım .
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? - Siyah 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? -Mavi 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? -Hafif delilik 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? -Sahiplenme 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? -Kafam dinlensin 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? -19. yy Rusya'si 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? -Muzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? -Ham 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? -Ortaokul arkadasimin trafik kazasinda vefat etmesi 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. -Ege turkuleri (ilk dinledigim kasettir, ilkokul 1 mi neydi) 70'ler Doom metal Death metal Tsm Hepsinin karisimi 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? -Kazandibi.Bilmem. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? -Votka (sadece kolayla), kahve 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? -Iskender 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Pan 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Muzikle ilgili seyler 16- Hobileriniz nelerdir? Muzik, Kitap 17- Fobileriniz nelerdir? Bocek seysi 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Dostoyevski 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Yay 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Panda 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Su 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Balik, tamami. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Garfield 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Hicbiri 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? David Gilmour'u canli dinleyip, ellerinden opmek (zor biraz gerci.)
Fly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? siyah 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? lacivert 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? yok 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? gotik depresif genç gibi davranma dürtüsü 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? yatakta, uyuyarak. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? soğuk, çok kalabalık olmayan çok pahallı olmayan bir yer. ha bir de ev olsun tabi bir oda bir salon. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? dombili, asosyal vs -> yine dombili daha sosyal şeklinde bir evrim geçirdim 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? öss senesi 2-3 ay kala rapor alınıp gidilir ya, orada hafiften hoşlandığım bir kız vardı bizim sınıfta, samimiydik de aslında. rapor aldı o da bir gün, okuldaki son günüydü muhtemelen bir daha görüşmeyecektik bile baloya kadar, o gün de zaten "eöö seni seviyoğum cıkar mısın benle genç bağyan" diyecek halim olmayacaktı (olmadı da). en son 2-3 yaşında yere düştüğümde ağlamışımdır herhalde, ondan sonra ilk defa o an çaktırmadan ağladım. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. orta 1 - müzik hocası sağlosun nefret ederdim müzikten, cd çalarların çıkışıyla okulda herkeste var baba ben de alacam diyip athena cd'si almıştık bir tane. orta 2 - evanescence, nickelback gibi grupları görüyordum televizyonda onlara sardım. orta 3 - bir cd arayüzünde çalan şarkı "vauuv çok seert çok kuul" tepkisini verdirtti, baktım linkin park'mış. mallcore mu numetal mi ne deniyorsa işte ondan dinlemeye başladım. orta 3 sonları, lgs den 1-2 hafta sonra - radiohead'i gördüm, bu nasıl gitardır davuldur aman yarabbim diyerekten sertlik derecesini azalttım. alternatif rock oluyor bu da sanırım. 1,5 sene kadar radiohead dinledim başka kimseyi dinlemedim. lise 2 başları - muse geldi bu sefer, ikisinden de dinler oldum. opeth diye bir isim duyuyordum okulun karizmatik geçinmek isteyen kişilerinden,opet tişörtü yaptıralım kızlar hasta olur diyorlardı ben iyi yapın siz dedim geçtim. lise 2 ortası - öss yaklaşıyor herkes dershaneye gitti sen niye gitmedin denildi, dershaneye yazıldım. tabi çok pis ezildim, rezil sonuçlar geliyordu ben de iyice bunaldım sonra dedim opethin bir albümü inmişti hiç dinlemedim neymiş diye, dinledim 1 saat tepki veremedim gibi bir şey oldu, o gün "metaliciyim ben eheheh" dönemim başladı. lise 2 orta/son arası - flamenko gitar dersleri almaya başladım biraz da flamenkoya merak saldım ama ayda bir-iki parça dinliyordum, çok değil. lise 3 başları - progresif , teknik/melodik death ve doom metal sever bir bireydim. lise 3 ortası - yıllardır yan gelip yatan biri olarak çok yıpranmıştım öss sürecinde çalışmak zorunda kalmaktan. manik depresif damgası vurulacak seviyeye gelmiştim neredeyse, bir gün mutluluk abidesi diğer gün emo kralı oluyordum. o sıralarda "metal owns joo" değil de "ruh haline göre müzik" fikrini benimsemeye başladım. muse dinlediğim de oluyordu, my dying bride da. öss sonrası - hem muse hem death hayranı abuk bir insan oldum. metal başta olmak üzere , flamenko , caz , rock , arada bir de elektronik dinler hale geldim. ruh halime hangisi uyarsa. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? sufle , ama orjinali (kime göre neye göre tartışılır tabi). böyle yapar yapmaz yemeniz lazım sıcacık oluyor , içi de böyle boşluklu boşluklu köpük gibi. ortasını yarıp krema-süt karışımı (neyse doğrusu ondan işte) koyduktan sonra yemek bitene kadar iptal oluyorum. alttaki sıvı-katı arası sıcacık çikolatayla da bir kabı bitirdikten sonra soruyorum "var mı başka diye". annem diyor "yok" , hüzünle uzaklaşıyorum... 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? bira. su içmek istemediğim zaman kola meyva suyu şekerli oluyor, bira su gibi içilip gidiyor hem de alkol kısmı çok etkilemiyor 6. şişeye kadar gelmedikçe. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? iskender. nedeni yok işte bazen ton balıklı makarnaya bile aç kurt gibi atlayabiliyorum tok olduğum halde, onun gibi bir şey. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? habire ödip (oedipus ?) 'in ciğerini yiyen kartal (veya şahin, neyse ondan). lise 2 fransızca dersinde yarım dönem bu herifi işledik, o kartalı bulursam gel bir ısırk benden al diyecem, o derece sempati duyuyorum. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? oyun oynardım. artık msn e girip program yazabileceğim en fazla sanırsam, okul çok pis bir ders programı verecek. 16- Hobileriniz nelerdir? yok malesef. 17- Fobileriniz nelerdir? böcekler. baş parmağı büyüklüğündeyse hele of of. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? dönem dönem biri ilginç gelir, pek yok "en fazla bu ilgimi çekti" diyebileceğim. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? çekiç 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? ayı 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? toprak 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? oğlak. gençken yaşlı gibi olurlar yaşlıyken tam tersi diye bir olay varmış, yaşlanınca hiperaktif mi olurum bilemiyorum da gençken yaşlı olma kısmı tıpatıp uyuyor. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? 1984 'teki winston smith 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? hepsinden hem nefret ederim hem de severim. öyle garip bir şey işte. matematik sanırım, tabi bu sene bitince çok pis küfredeceğim matematiğe, orası ayrı konu. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? flamenko gitarda virtüöz seviyesine ulaşmak, elektrikli gitarda da %40 virtüöz seviyesine ulaşmak :P [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 00:27 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etme...... kardeş, cok acelem var cidden kolay gelsin saol
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? #a3b3b3 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? #f77f11 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? açıkfikirlilik 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? tembellik 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? dağ&dere, sakin. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? trabzonda, köyde. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? en sevdiğim sanat dalı müzik. en çok ilgilendiğim sanat dalı da bu aralar fotoğraf. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? süper 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? ilkokul öğretmenime hocam demiştim, cetvelle dövüp, ben size kuran mı öğretiyorum, öğretmenim diyceksin demişti. üzülmüştüm. ortaokul lise ve üniversitede böyle bir problem olmadığını, hatta öğretmenim diyenle dalga geçildiğini görünce de türkan hanımın deli olduğuna karar verdim. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. phil collins & madonna vs. - metallica&guns'n roses vs. - queensryche & king crimson & dream theater vs. - ecm ağırlıklı caz. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? güllaç. zamanı beklendiği ve lezzetli olduğu için. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? çay. tiryakisiyim. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? mantarlı flaminyon. yapması kolay, çok lezzetli. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? nası bi soru bu... gılgamış. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? İş. 16- Hobileriniz nelerdir? sanat şeyleri işte. 17- Fobileriniz nelerdir? tıbbi bi fobim yok. ama en tedirgin olduğum şey sorumluluklarımı yerine getirememek. bu yüzden sorumluluk almamayı tercih ederim gerekmedikçe. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? öeh. Gauguin. hepsini birden düşününce. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? light saber. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? at 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? su 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? balık. var. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? ya çok var. başka zaman sorulsa başka cevaplayabilirim. ama shibumideki nicolai hel karakterine epey gülmüş, epey zaman eğlenmiştim. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? matematik ftw. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? söyleyemem. sır.
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 amaç ney? edik:ha tanıtçakmışız.okurken unuttum başlığı. yukardakinden benimkide. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 02:40 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? kırmızı, ne biliyim.. 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? oof bilmiyorum :) 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? bir çok huyum varki hangisnii daha çok seviyorum akra veremem, kendim çok seviyorum, cidden 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? tembelim 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Bermuda adasına gitmek isterdim. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Para kazanacağım bi yerde 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? İlgilenmiyorum pek, bi enstruman çalmak isterdim. Ama tembel olduğumdan uğraşmadım hiç. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? AKILSIZ! 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? anlatmiyim, zaten kims okumayacak. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. m/ 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? şu sıralar kazandibi, bayağıdır yemediğimden olsa gerk. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? içki=çay, meşruabt=soda 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? buna kara veremiyecem :D 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? yok 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? boş işler. 16- Hobileriniz nelerdir? .. 17- Fobileriniz nelerdir? yok 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? ne bliym şimdi yaa :p 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? vallaha düşündüm ama bilemedim. Torpido diyim. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? bunu da bilemiycem 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? hepsi iyi :) 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? burcum aslan ama burç olayı yalan bence 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? şimdi düşünemiycem bunu da =D 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? fizik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? çok şey var da..
Öne çıkan mesajlar