Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 1v1 class'ı olmadan sadece kite'layarak alması saçma. Açık alanda görelim, alamazsınız kimseyi. 1v1'de alamadığın adamı gidip arenada pillar'la alıyorsun. Açık ve net. Yani support/healer beni alıyorsa 1v1'de, bir sorun var demektir. Gözümün içine baka baka mana burn'le bile alırsınız zaten. Sıkışınca direk pillar arkasına. Skill mi oldu? Hayır. Dot'u olan bütün sınıflar köküne kadar sömürdü pillar'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 pillarlar mı nerflendi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Yok Sparky. Bekledigim tek nerf'tür demiştim, çünkü çok fazla abuse ediliyor. Greeny katılmıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 pillar etrafında warriorla paladin kovalayan bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: retri paladinler bile kesebiliyor. lol herhangi bir specte paladine 1v1s'de yenilen priest var mı bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Pillar kullanarak Warrior kitelayan BoF'lu Paladin'lerin hepsi cehennemde yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yavaş kitelasınlar bof nerfünden sonra. zaten retri paladini bitirdiler pvp olarak bu yamada. snare yok, bof da yetersiz. blink cd'sini 25sn yapsınlar bakalım nasıl olay çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bende casting time talentla 2.5 sn oldu dıye hesapladım arcane, sen o hesapta casting time'ı hesaba katmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: blink cd'sini 25sn yapsınlar bakalım nasıl olay çıkıyor. Tabi canım stunfuck yapsın roguelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 lol stunfuck güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 blink in cd 25 saniye zaten (yoksa deilmi mage altım var ama unuttum birden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bof nerfünden bahsettim ben ve bir örnek verdim. cd'si uzadı, süresi düştü. öte yandan frost shock diminishing returns kaldırılacak filan diyorlar utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 O zaman elemental shamanların dps si düştü ama "damage per mana" olan olay artı diye bilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Xhun, anlıyorum sorunun. Herkesin dertleri var. Ben de warriorlardan şikayetçiyim kodumun deep thunderından, rogueların stunundan şikayetçiyim. Sizin sheepinizden şikayetçiyim, o lanet feardan, hammer of justice den bile şikayetçiyim. Ama kaldırın demiyorum herkesin bi olayı var kendince :) Mesajlarımdan laf atmak, ayar vermek olarak anlamadın inşallah öyle bir amacım yoktu. Ama bizim de bi olayımız olsun. Skill bile değil pillar yani. Caaaaanım pain wussup umu bile nerflediler. Pillar kalkarsa napacaz, sabit durup TÜM classların üstümüzde crit denemesini bekleyecez. Hiç bir escape ability miz yok zaten farkındasın. Bırak bu kalsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Huntardların gözü aydın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Greeny, shadow olarak kite'lamaktan bahsetsen anlayabilirim. Ama hem eşşek gibi zor ölüceksin, healer olucaksın, ayrıca ''hiçbirşey'' yapmadan adam kesiceksin. Olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Adam kesmek değil o bizim için Xhun emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Disc Priest'in dot kiteina Mage olarak olup bir de aglamak iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Düşün işte absürdlüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 tam ne zaman gelecek peki bilen var mi? bide bu patchle sezon 3 temi gelecek yoksa ayri mi olacak vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 free spl dmg bir paladin olarak sevinsem mi yoksa ağlasam mı bliemiyorum gelince görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ekim'in ilk haftası test server a gelecekmiş daha, test edilecekde yenilikler konacak felan en az 3 ay yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 lind ben sana ne olacak söyleyeyim: daha okkalı mana burn yiyeceğiz holy speclerden hepsi o. :p hayır spell dmg set kasmışız zaten aylarca heroic'inden bilmemnesine kadar, şimdi mi dank etmiş kafalarına. ciddi acemi bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mana burn konusu güzel oldu evet. 1k mana götürebiliyordum hemen hemen, şimdi daha iyi olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Öyle bir buffmı gelmiş? Spdmgdan etkilenmiyor o meret öyle bişi olursa shadowlar öttürür be her manalı classa 2 tane tmm gg PS : Ama haksızlıkta var 0 dmgli adamda 1k mana uçuruo 1k lı adamda garip. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 02:10 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar