Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 freeemon ock güldürdün beni yaa petle direk silence koyar ne yapıcak baska ? pve mi sandın bunu mob kesmiorsun hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Adam gibi oynayan her class arenada dediğin rakamlara yukselir. Ayrıca warlocka nerf geldi sen kabul et veya etme. DMGımız Resilience değerine göre azaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hmm.. yani 10sn değil 12sn de öldüreceksiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @Rock Main charım mage. @Wayne valla ne mutlu seni güldürdüysem ama petle silence edip druidin healını keseceğini sanıyosan sen beni sandelyeden düşürdün gülmekte. silence dediğin tam zamanında oturtsan bile anca 6 saniye tutar druidi. Sen druidi kaç saniyede öldüreceğini sanıyosun. Hepmi nooplara denk geliyosunuz anlamıyorumki. Druidler sen onları %80 nin altına indirdiğin anda kalkıp heala başlar, eğer silence atarsan. 6 saniye dayanır (ki 6 saniyede druid kesiyosan zaten sen tanrı olmuşsundur senle konuşmayalım hiç. ) sonra gene çatır çatır healını atar durduramassın. Ama karşındaki druid noopsa kalkıp son %20 de kalkıp heal atmaya çalışıyosa zaten bırak ölsün o salak. ben o druidleri mageimle çatır çatır doğruyorum. (hani 3-4 mesaj önce mage ile kesmenin imkansız olduğunu sölediğim druidleri çatır çatır doğruyorum. Çünkü druid salaksa kesmessen ayıp oluyor.) Senin karşındaki druid kendine heal atmadan öldüyse zaten direk " bu sayılmaz noop çıktı bu druid keyif vermedi" de ve devam et oyununa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @FreEmoon Peki daha önce en az 40-50lvl kasıp pvp yapma imkanı bulduğun bir druidin, rogue'un ve lock karakterin oldu mu? Yanlış anlama ama ister istemez oyun deneyimini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Lightning Overload now has a 4/8/12/16/20% chance to proc yalan degilse oyun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Arcane Shot (Rank 6+) will now dispel 1 Magic effect in addition to damage yalan bundan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yok yalan falan deil, bunların hepsi class forumlarında yazıldı upcoming changes to x class diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hayır lorrotar yalan değil huntera ilk mortal strike tarzı bişi düşünüyordular sonra bunu vermişler =) Ayrıca source linkler var okumak zor olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aboo.oyunu zaten oynamıyom boku çıktı zevksiz oldu deyip bıraktıydım çok öncelerden şimd iyice çıkmış sfdgğp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bence huntera öyle birşey lazımdı, çünkü adamlar pvpde çok ezikler şu an (tabii ilk vuruşu yapan bir rogueun gözünden). O snakeli trapi kaldırsınlar yalnız, nefret ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 O hunter olayı kolpa değilse priest oynamam artık anlamı yok. Pain supp nerflendi, 5v5 yapmıyorum diye kullanıyordum. Anlamsız garip bir olay oldu. Düşünelim, 3v3 e rogue, mage, priest olarak giriyoruz. Mage den AI alıyorum, kendim fort, spirit,shadow protection. 4 magical var üstümde, shield atayım üstüme. Hunter başlıyor saydırmaya. Sadece hunterın dispel ettiğini düşünürsek çok kısa olmayan bir dövüşte tüm magicalları kaldırabilir. Renew, pom da magical onlar da gidiyor. Pain supp ve shield, 2 arcane shot bitti. 6 saniye CD si var, hatırladığım kadarıyla talent ile düşürülebiliyordu. Bu olaydan sonra düşürmeyen kalmaz heralde. Kısaca gg yiz, hunterın 2v2 de ezikliğini ortadan kaldırmak için yapılmış olabilir. Aptalca olmuş mu, olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ama hunter'ın cd'lere karşı ciddi bi ezikliği vardı zaten, e arenada zaten bahtsız bi class, bişeyler verilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 E siz o huntera ööle uzaktan sana Arcane Shot atması için izin mi vereceksiniz? Grupta mage ve rogue varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hunterin takimi yaklastiracak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 arena ne kadarcık yer 1 atış yapar 2.ye dibinde adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Siz 3v3 olsanız, hunter'a mı yaklaştırmazsınız, healer'a mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hunter arenada takımından yatırım görücek kadar iş yapan bi class değil hatta nerdeyse support artık, heleki ordata purge ve mass dispel varken ordan gelicek 1 dispel için hunterın kıcını kurtarmak manasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Worldde bilmemde arenada pillar kite olduğu müddetçe hunter yalan yani... Ayrıca priestin shadow kısmına sanırım cc eklenecek pvp üzerine bu treeyi bufflicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sanmam, blackoutla beraber gg olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Aynen blackout çok saçma bir şekilde procluyor. Ama işte çok az takım disc yerine shadow pri kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Fearward gibi shadowguardıda tüm prilere dağıtsınlarda sizi o zaman göreyim :P Stun yemek neymiş die lül PS : Bu arada forumlardan gözlemlediğim kadarıyla priye kesinlikle kaçış için bir ability gelecek ya cc olur yada snare effect silen bişi. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 04:24 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Valla istemekle olmuyor malesef. En önemlisi dışında ne kadar rogue şikayeti varsa fixlediler: mobility :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Escape ability şart evet. Warrior ve rogue a karşı hemen hemen hiç bir şansımız yok. Pally - Warrior a karşı karşıya geldiğimizde /sit yapıyoruz arkadaşla zaten. O kadar saçma ki, 3 kere fln yenebildik son zamanlarda. 2 sinde deli gibi pillar kullandım yaptığım en heycanlı 2 arenadaydı zaten. Harmstring resistledim fln bal yani. 3. sünde ise, warrioru MC ile adapte ettim, allahtan BEM deydik, en son MC de şansa bala köprüden aşağı attım, o sırada palayı mana burnledim fln. Öyle yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Rock demişki @FreEmoon Peki daha önce en az 40-50lvl kasıp pvp yapma imkanı bulduğun bir druidin, rogue'un ve lock karakterin oldu mu? Yanlış anlama ama ister istemez oyun deneyimini merak ediyorum. 60 lock var TBC öncesinden beride elim değip kasamadım, yeni 70 druidim var. Rogue hiç oynamadım ama rogue ile yan yana biraz fazla oynadım (kayınbiraderin rogue var). Ama olmasınada gerek olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu oyunda tüm rakiplerinin tüm + ve- yönlerini bilmiyorsan. Üstüne bunları kafanda harmanlıyamıyorsan. Yani bir mage ile palaya karşı savaşırken başka bir priest savaşa katılırsa, üstünede sen tam kaçıcam derken yanına bir hunter gelse, sen hemen 3-4 saniyede bu ikili o ikiliye ne yaparı kafanda oluşturamıyosan olmaz malesef. Bu şekilde düşünmek içinde her classın her skilini her talentini ezbere bilmen gerekir. Yoksa karşına çıkan 10 tane druid normal formda attığın sheepte öyle kuzu kuzu bekliyor diye bu druidlerin sheepten çıkamadığını göstemez. Onları noop yapar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar