sartherien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yeni bölüm çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Yeni bölüm çıkmışta. Birde böyle daldan dala atlayıp durmasa konya bi hakim olsak sevinicem. Biri söyle Su 4thlevle akumanın HQ yi ilk bastıgından sonraki 50-60 chaptırı bi özetlese ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ne alemde seri bir bilgisi olan varmı? manga ya ne oldu, anime devam edicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 3 buçuk sene sene sonra aynı soru Gaza geldim 1 hafta önce başladım bitirdim mangayı Meğer çizmeyi bırakmış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Çizmeyi bırakmadı diye biliyorum. Mangaka'nın sağlık sorunları sebebiyle, eleman iyileşene kadar yeni bölüm gelmeyecek. Tabi iyileşip iyileşemeyeceği muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Eleman dediğimiz hatun diye biliyorum ben. Adam çizemez bu seriyi. Ayrıca bi' süre daha çıkmaz belki 2014 kışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Evet kadındı mangaka ama manga anime bittikten sonra bi süre daha devam etti diye biliyorum ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Animenin bitmesinin sebebi mangakanın gene hastalığı yüzünden mangaya ara vermesi zaten. Filler bölümlerle belirsiz bir süre devam etmek yerine direk animeyi bitirdiler. Sonra bir şekilde mangaka daha iyi olunca tekrar çizmeye başladı; ama haftalık çıkan seri aylık çıkmaya başladı. Gene hastalanınca aylık olayı da sekteye uğradı. En sonunda da iyileşene kadar ara verildi. Ama kesin olarak açıklanmış bir iptal kararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 myanimelistte fma'a benziyormuş diye okuyunca başladım. abi tam 50 bölümüyle fillerlarla baya işşiz gibi izlemek gerekiyor sonra baya güzelleşti, meraktan duramadan izledim. ama 95 bölüm o kadar malzeme sakladılar, tam entrikalar komplolar başlayacak gibi oldu öyle bitti. zaten diyordum abi exorcistler, dark order falan diyorsunuz ama bu ne lan çocuk bahçesi gibi dsdsf öyle değilmiş tabi. mangasından devam etmek şart ya yada anime sezonu gelsin. one piece'in shin sekai'ye girip animenin bitmesi gibi birşey olmuş ha bu arada manga dönmüş sanırım geçen ay çıkmış 24.cilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 İlk 10-15 bölüm kanser etmişti beni de, ama 20'den sonra falan açılıyo diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya bi 50'lere kadar bi yolculuk aşaması var, dediğin gibi crowley dahil olunca seri biraz çıkışa geçiyor. mini arclarla falan ama pek kayda değer bölüm yok. köyden köye gidiyorlar digimon gibi demonlar çıkıp duruyor, aynı şekilde pataklıyorlar, sıkıcı hal alıyor. sürekli content'i tease ediyorlar. anime tutmamış zaten nedeni bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Anime tutmadığından değil de mangakasının hastalığından bitti. Eleman haftalık mangaya 1-2 sene falan hiç dokunmadı. Geri döndüğünde aylık mangaya çevirdi ama onu da hatta 1 senedir yazmıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Biraz fazla ewinlenme var bunda sanki ya. İlk 10 bölümde öyle gelmisti bana drop'ladım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Hemen hemen 2 yil aradan sonra mangada yeni bolum cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=6lt3W6cgTa4?feature=oembed" width="459"> Önce Mangaka'sı Katsura Hoshino'nun sağlık sorunları sebebiyle 2008'de 103. bölümünde yayını duran, ardından Shounen Jump ve Hoshino arasındaki anlaşmazlıklar sebebiyle tümden muallakta kalan D Gray Man Anime serisi 2016'de yeniden başlıyor. Yeni proje için bir web sitesi açıldı ve bir fragman da yayınlandı. Yeni serinin eskisinin kaldığı yerden devam mı edeceğini yoksa reboot mu olacağı yönde bir açıklama gelmiş değil ama benim tahminim reboot olacağı yönünde. Kadronun tümüyle değişeceği yapımda Ayumu Murasa (Haikyu!!'dan Hinata) Allen Walker, Shinnosuke Tachibana (Kamisama Kiss'den Tomoe) Howard Link rolünü Sanae Kobayashi ve Daisuke Kishio'dan devralacak. Haftalık Shounen Jump'da 2004'de başlayan hikaye Mangaka'nın iyileşmesinin fakat SJ ile iplerin kopmasının ardından 2009'da bir süreliğine Jump Square'ye geçtikten sonra SJ kaynaklı anlaşmazlıklar sonucu yeniden durmuş, 2013'e dek muallakta kalmıştı. Shueisha hem eski hem yeni ciltlerin basım hakkını 2013 sonunda almış ve 24. cilt Shueisha etiketi ile çıkmıştı. Manga toplamda 22.5 milyon satışla Shounen Manga piyasasının en önemli başlıklarından birisi olarak kabul edilmekte. Net yayın tarihi verilmemiş olmakla birlikte konu ile ilgili gelişmelerde sizleri haberdar edeceğim.Kaynak: ANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 eneteresan, mangaka iyidir umarım. tam heyecanlı yerde birden kesilmişti. reboot yerine devam olur umarım, 103 bölüm baştan seyredilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 sequelmiş. mangakası açıklamış. süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 13 bölüm olacakmış sadece şaka gibi http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-06-04/d.gray-man-hallow-anime-to-have-13-episodes/.102854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ooo güzel başladı. fps sorunları vardı, svp bile yetmedi. lenalee'i, miranda'yı butcherlamışlar yalnız. gritty atmosfer de gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 7 chapter işlemişler bu bölüm oeh. patato fairy tail'e yüzlerce bölüm yaparken, şunu 13 bölüm yapmak baya ayıp. mangayı yakalayamasa da, baya işleyecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bu sezonki bastan mi basliyor öncesini izlemek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 hayır. direkt sequel bu, ilk seriyi izlemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ben de dedim niye anlamiyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Shounen leri genel olarak sevmiyorum. (Gene de izledim yuzlerce bolum.) Aslen seinen ciyim agirlikli. Onerir misiniz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 2. yarıdan sonra biraz standartın dışına çıkıyor kanka anime. birden ölümler falan artıyor. ne oluyor lan moduna sokuyor. fakat işte başlarını atlatabilmek sorun. ben ilk başladığımda daha 20 bölümü çıkmıştı. 10 da yeter deyip bırakmıştım yani. hani önermeye korkarım sana bunu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar