Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D. Gray Man

zgrw

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Animenin bitmesinin sebebi mangakanın gene hastalığı yüzünden mangaya ara vermesi zaten. Filler bölümlerle belirsiz bir süre devam etmek yerine direk animeyi bitirdiler.
Sonra bir şekilde mangaka daha iyi olunca tekrar çizmeye başladı; ama haftalık çıkan seri aylık çıkmaya başladı. Gene hastalanınca aylık olayı da sekteye uğradı. En sonunda da iyileşene kadar ara verildi. Ama kesin olarak açıklanmış bir iptal kararı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
myanimelistte fma'a benziyormuş diye okuyunca başladım. abi tam 50 bölümüyle fillerlarla baya işşiz gibi izlemek gerekiyor sonra baya güzelleşti, meraktan duramadan izledim. ama 95 bölüm o kadar malzeme sakladılar, tam entrikalar komplolar başlayacak gibi oldu öyle bitti. zaten diyordum abi exorcistler, dark order falan diyorsunuz ama bu ne lan çocuk bahçesi gibi dsdsf öyle değilmiş tabi. mangasından devam etmek şart ya yada anime sezonu gelsin. one piece'in shin sekai'ye girip animenin bitmesi gibi birşey olmuş

ha bu arada manga dönmüş sanırım geçen ay çıkmış 24.cilt
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi 50'lere kadar bi yolculuk aşaması var, dediğin gibi crowley dahil olunca seri biraz çıkışa geçiyor. mini arclarla falan ama pek kayda değer bölüm yok. köyden köye gidiyorlar digimon gibi demonlar çıkıp duruyor, aynı şekilde pataklıyorlar, sıkıcı hal alıyor. sürekli content'i tease ediyorlar. anime tutmamış zaten nedeni bu olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...

[video]https://www.youtube.com/watch?v=6lt3W6cgTa4?feature=oembed" width="459">

Önce Mangaka'sı Katsura Hoshino'nun sağlık sorunları sebebiyle 2008'de 103. bölümünde yayını duran, ardından Shounen Jump ve Hoshino arasındaki anlaşmazlıklar sebebiyle tümden muallakta kalan D Gray Man Anime serisi 2016'de yeniden başlıyor. Yeni proje için bir web sitesi açıldı ve bir fragman da yayınlandı. Yeni serinin eskisinin kaldığı yerden devam mı edeceğini yoksa reboot mu olacağı yönde bir açıklama gelmiş değil ama benim tahminim reboot olacağı yönünde.

Kadronun tümüyle değişeceği yapımda Ayumu Murasa (Haikyu!!'dan Hinata) Allen Walker, Shinnosuke Tachibana (Kamisama Kiss'den Tomoe) Howard Link rolünü Sanae Kobayashi ve Daisuke Kishio'dan devralacak.

Haftalık Shounen Jump'da 2004'de başlayan hikaye Mangaka'nın iyileşmesinin fakat SJ ile iplerin kopmasının ardından 2009'da bir süreliğine Jump Square'ye geçtikten sonra SJ kaynaklı anlaşmazlıklar sonucu yeniden durmuş, 2013'e dek muallakta kalmıştı. Shueisha hem eski hem yeni ciltlerin basım hakkını 2013 sonunda almış ve 24. cilt Shueisha etiketi ile çıkmıştı. Manga toplamda 22.5 milyon satışla Shounen Manga piyasasının en önemli başlıklarından birisi olarak kabul edilmekte.

Net yayın tarihi verilmemiş olmakla birlikte konu ile ilgili gelişmelerde sizleri haberdar edeceğim.

Kaynak: ANN
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
2. yarıdan sonra biraz standartın dışına çıkıyor kanka anime. birden ölümler falan artıyor. ne oluyor lan moduna sokuyor. fakat işte başlarını atlatabilmek sorun. ben ilk başladığımda daha 20 bölümü çıkmıştı. 10 da yeter deyip bırakmıştım yani. hani önermeye korkarım sana bunu o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...