BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://www.sabah.com.tr/haber,A4999463B83645D5A2F6BCBF7C617394.html Seçim öncesi konuşmaları nedeniyle ifade veren eski DEP'li Leyla Zana "Öcalan'ı terör örgütü lideri olarak görmüyorum" dedi.. 22Temmuz seçimleri öncesi Diyarbakır, Adıyaman ile Iğdır'da yaptığı konuşmalarında eyalet sistemini öneren DEP eski Milletvekili Leyla Zana, avukatları ile birlikte Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek ifade verdi. Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle hakkında açılan 3 ayrı soruşturma nedeniyle ifade veren Zana, ifadesinde terör örgütü PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan'ın Kürt halkının liderlerinden biri olduğunu ileri sürerek, terör örgütü lideri olarak görmediğini söyledi. EYALET SİSTEMİ İSTEMİŞTİ Zana'nın ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: "Ben de Kürt halkından bir kişiyim. Abdullah Öcalan Kürt halkının liderlerinden biridir. Terör örgütü lideri olarak görmüyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. O toplantıya katıldığımda ben konuşma yapmadan önce de orada bulunan topluluk 'Biji serok Apo' ve İmralı'da hükümlü bulunan Abdullah Öcalan'ı kastederek değişik sloganlar atıyordu. Benim konuşma yaptığım sırada da bu tür sloganlar atılmış olabilir. Ama ben özellikle bu sloganların atılması için kimseyi teşvik etmedim, kışkırtmadım." Leyla Zana, seçim öncesi Iğdır'da eyalet sistemini önerdiği konuşmasında "Osmanlı'nın kuruluşundan bugüne kadar olması gereken Kürdistan eyalet sistemine geçilmeli. Türkiye'nin eyaletlere bölünme zamanı gelmiştir. Ankara, Türkiye'yi eyaletlere böl ve Kürdistan eyaletini kur. Cumhuriyetin kuruluş sürecinde yapamadığını şimdi yap." Zana, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada ise terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın Kürtlerin lideri olduğunu söylemişti. P.S: Bende Leyla Zaa bir insan olarak gormuyorum. Bu benim kisisel gorusum. diye aciklama yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hepsinin sonu gelecek. dtp de kapatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hala ciddiye alıyorsunuz şunları ya. Terörist işte. Tabi bölünmeden konuşacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 eheh kürtlerin bazıları diyor ki şimdi isyan etseler saniyesinde türkiyeyi hallederlermiş :D keşke etseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 küfür etmeden de tepki gösterebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yeni mi uyandınız beyler? 'PKK terör örgütüdür' dememi beklemeyin benden diyor adamlar bangır bangır http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?t=32789 Adamın şu cümlesini tesadüfen yazın ailemle piknikteyken gazetede okuduk , kahrolduk , zehir oldu piknik ve konuşamadık gün boyu kendi aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dolaylı yoldan olsa da bildiğin terörist bu insanlar. farklı birşey beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kafasına osmanlı tokadı ve takiben beyin kanaması. rezalet ya bu kadar insanı öldüren birine başkan diyen bir insan nası yüzü kızarmadan türkiyede dolaşıp konuşuyor. aynısı kürtlere yapılsa soy kırım olur, türklere yapınca halkın lideri oluyor. Adam gibi beraber yaşayamadık gitti şurda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bunu diyen insanlara neden parti kurma hakkı veriliyor? çok merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ülkemizin başbakanı bile hapisten çıkıp bu ülkenin başına geliyorsa böyle şerefiszler yakında ülkeyi de böler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 demokrasi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 google'da bu başlık çıkarsa Paticik altında araştırmadan fikir sahibi olabilirler insanlar Paticik hakkında. kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: elaidi üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 19:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bir taxici: Manav arkadaşım kürt, 9. çocuğunu yaptı. Nasıl bakıyorsun niye bu kadar çok çocuk yapıyorsun dedim. Bizim büyümemiz, genişlememiz lazım, nüfusumuzu çok arttırmamız gerekiyor ki bir gün gerektiğnde gücümüzü gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 akuma hani gidiyodun sen? :P "fanboy"lardan kurtulduk galiba ki fikrini degsitirmissin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Akuma beni banlayın değil anlayın dedi.bizde ogun bugundur sosyolojik vakka olarak onu anlamaya ona hak vermeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 biraz ders almıştır belki demiştim ama almamış demek ki. türkiye'yi daha da güçlendirmemiz lazım ki bunlara pabuç bırakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konu yine politik mezralara kayacak gibi ama ben düşüncemi söyleyeyim : Eğer bu işin sonu 70lerde olduğu gibi bir iç çatışma atmosferine giderse bunun vebali onların yaptıklarına sonuna dek seyirci kalmış meclistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Napcaksınız bu ülke böle bebek katilleri terörist olmaz karısını öldüren adam kadının çantasında dogum kontrol hapı var göbeginde piercing yapğtırmıs diye indirim alır cezadan sonra AB bas bas bagırırı Türkiyede düşünce özgürlüğü yok cezalar cok katı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 zamanında lucescu çok güzel bir laf etmişti. itler istedi diye atlar ölmez. bunlar bizi öfkelendirip,düşünmemizi önleyecek hareketler.hepimiz biliyoruz aponun ne kadar insafsız ve acımasız bir terörist örgüt başı olduğunu.bölücü olduğu 1991 den beri belli olan birisinin sözüyle hareketlenmeye ne gerek var.küfür edip kendi sinirlerimizi yıpratıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 sanamı sorucam lan küfür edip etmeyeceğimi apacı! hastalığın geçtimi evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bir de bunlara parti açma yetkisi veriyoruz...Sonra meclise sokuyoruz...Olaylara seyirci kalıyoruz...Çok yazık gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 leyla zana da insan değil . edit:bonepartla aynı yorumu yapmtışım zaten . [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:50 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gay. totally gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar