Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency için Çözüm Rehberi

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Bütün ayarları yapmama rağmen sockscap bağlanmıyor login olurken sebebi ne olabilir?
-server seçili
-bağlantı açık (freedoomda)
-socks ayarları normal

ama run deyip login olmaya çalışınca connection socks server refused time out gibisinden bi hata veriyor (local hostta denedim / ip de)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o hatayı 24 saaten daha uzun süre yaşadım. Yaptığım hiçbirşey kar etmedi (reinstall dahil) . Sonra sırf meraktan XPde yeni bir kulanıcı açıp orda tekrar yükledim programları. Çalışmaya başladı. Bende sorunu çözemeyince tüm ayarlarımı o yeni kullanıcıya geçiyorum yavaş yavaş :D. Sonrada silecem eski kullanıcıyı. Ama format atmış gibi oldu bilgisayar firefoxla ilgili ne kadar şifre-addon-yer imleri varsa hepsi gitti. Bir o hesaba bir bu hesaba girip uğraşıp duruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama run deyip login olmaya çalışınca connection socks server refused time out gibisinden bi hata veriyor

aynı hata bende de oluyor.

programı ilk yükledigim 1 saat sorunsuz calisti, daha sonra server secip start connection dedigimde freedom hic bir paket alip gonderemedigini gordum.

islemcim amd. bununla ilgili bir link verilmis ama tam olarak ne yapilmasi gerektigini anlamadim. anladigim kadariyla yaptim olmadi.

lütfen bilen birileri el ativersin yoksa yaklasik olarak 40snlere kadar cikan spikelar ile kafayi yicem =[
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Freedomda şu an yaşadığımız sorunun tamamen TT den kaynaklandığı görüşündeyim. İnternet siteleri normal açılırken wow oynamak zordu, şuan sizin nasıl bilmem ama benim siteler bile yavaş açılıyor. Sanırım yurt dışı çıkışlarında bir sorun var yine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadwoll
üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:14 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Benim net canavar gibi şu 2 gündür :D

aynen benim de öyle nazar değmesin. program falan da kullanmıyorum hani. deadwoll sen nerde oturuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar şimdi ben bu dediginiz herşeyi yaptım ücretlisini de aldım 3 aylık. Bnm sole bi sorunum var oyuna giriorum 120 ms iyi güzel diorum ama gecikme var 1 sn kadar sonra bi bg a giriorum yanıma bi horde geldigi an spike girio latency fırlıo öldükten sonra tek başıma kalınca yine 100-200 ms arası. Tabi hal boyle olunca bnm sigortalar atıolar task manager dan önemini de yukselltim fakat hala spikelı spike lı oynuorum frostwhisper serverında oynuorum bu arada.

Biri bana teknik bi açıklama yapabilirse çok sewinirim şimdiden teşekürler
Sosyal ağlarda paylaş

ücretsizinde bağlantı hızın 56k ile sınırlanıyor ondan doalyi kalablaık ortamlarda bandwith yetmior o zaman spike yiyosun.

ama ücretlisini aldım demişsin onda sınır 256k olması lazım ve spike yapmaması lazım die düşünüyorum. spike olduğu zamanlar freedom progrmaına dönüp ordaki grafiklerden bağlantının ne kadarını o an kullandığına bi bak eğer yüksekse sorun 256k'nında yetmemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yuksek deil %50 lerde ki bu en kalabalık ortamda 70k yı geçmio. Anlıyamıorum neden işe yaramadıgını

edit: lagsız latencysiz oynıyan bi arkadaş bütün ayarlarını buraya kopyalıyabilir mi?

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 12:38 tarihinde, murtyy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...