ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bütün ayarları yapmama rağmen sockscap bağlanmıyor login olurken sebebi ne olabilir? -server seçili -bağlantı açık (freedoomda) -socks ayarları normal ama run deyip login olmaya çalışınca connection socks server refused time out gibisinden bi hata veriyor (local hostta denedim / ip de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Millet ben 2 gündür 150 200ms arası oynuyorum, heralde güzel bi ipye denk geldim xD. Modemi resetlemiyorum bozulmasın diye özlemişim bin tane program açmadan wow oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben o hatayı 24 saaten daha uzun süre yaşadım. Yaptığım hiçbirşey kar etmedi (reinstall dahil) . Sonra sırf meraktan XPde yeni bir kulanıcı açıp orda tekrar yükledim programları. Çalışmaya başladı. Bende sorunu çözemeyince tüm ayarlarımı o yeni kullanıcıya geçiyorum yavaş yavaş :D. Sonrada silecem eski kullanıcıyı. Ama format atmış gibi oldu bilgisayar firefoxla ilgili ne kadar şifre-addon-yer imleri varsa hepsi gitti. Bir o hesaba bir bu hesaba girip uğraşıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: ama run deyip login olmaya çalışınca connection socks server refused time out gibisinden bi hata veriyor aynı hata bende de oluyor. programı ilk yükledigim 1 saat sorunsuz calisti, daha sonra server secip start connection dedigimde freedom hic bir paket alip gonderemedigini gordum. islemcim amd. bununla ilgili bir link verilmis ama tam olarak ne yapilmasi gerektigini anlamadim. anladigim kadariyla yaptim olmadi. lütfen bilen birileri el ativersin yoksa yaklasik olarak 40snlere kadar cikan spikelar ile kafayi yicem =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Freemon un dediği oldu bende ama ana oturumda araştırcam sorun kaynağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Satın almadınız ise belli saatten sonra kullanamıyorsunuz belki ondandır veya server seçtiğiniz halde bağlanamamış olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 değişik serverlar denedim olmadı. herşeyi harfi harfine de yaptım. 900 den aşşasını göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben your freedom programından bisey anlamadım ayıtır söylemesi gerekli ayarları falan wizardda ne yazıcaz :) wizard acılıyo proxy port falan ekranı geliyo ne yazıcaz oralara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yok abicim freedom fln yalan, ttnetin çözmesi lazim bu problemi, gecici cozumler sadece kisa vadede etkili oluyor. baglanmiyor bile program ffs =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben Freedomda şu an yaşadığımız sorunun tamamen TT den kaynaklandığı görüşündeyim. İnternet siteleri normal açılırken wow oynamak zordu, şuan sizin nasıl bilmem ama benim siteler bile yavaş açılıyor. Sanırım yurt dışı çıkışlarında bir sorun var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Benim net canavar gibi şu 2 gündür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 arkadaşlar biz freeyle 2 kişi bağlanamıyoruz.basice geçmeyi düşünüyoduk gene böle mi olucak?ayrı 2 hesap mı almamız gerek.birde nispeten bi hızlanma olsada 400-800ms arası gidip geliyor latencymiz bu bağlandığımız serverla mı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: deadwoll üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Benim net canavar gibi şu 2 gündür :D aynen benim de öyle nazar değmesin. program falan da kullanmıyorum hani. deadwoll sen nerde oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 direk kredi kartıyla ödeme yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Freedomda bu gece sorun var bağlanmıyor serverlarına sağlıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 müşteri hizmetinden gayet birhaberler yalnız hiçbir mailime cevap alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ben herşeyi yaptım ama bir türlü ms 300 400'ün altına düşmedi. ne yapıcam bilmiyorum oyundan sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 arkadaşlar şimdi ben bu dediginiz herşeyi yaptım ücretlisini de aldım 3 aylık. Bnm sole bi sorunum var oyuna giriorum 120 ms iyi güzel diorum ama gecikme var 1 sn kadar sonra bi bg a giriorum yanıma bi horde geldigi an spike girio latency fırlıo öldükten sonra tek başıma kalınca yine 100-200 ms arası. Tabi hal boyle olunca bnm sigortalar atıolar task manager dan önemini de yukselltim fakat hala spikelı spike lı oynuorum frostwhisper serverında oynuorum bu arada. Biri bana teknik bi açıklama yapabilirse çok sewinirim şimdiden teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ücretsizinde bağlantı hızın 56k ile sınırlanıyor ondan doalyi kalablaık ortamlarda bandwith yetmior o zaman spike yiyosun. ama ücretlisini aldım demişsin onda sınır 256k olması lazım ve spike yapmaması lazım die düşünüyorum. spike olduğu zamanlar freedom progrmaına dönüp ordaki grafiklerden bağlantının ne kadarını o an kullandığına bi bak eğer yüksekse sorun 256k'nında yetmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hayır yuksek deil %50 lerde ki bu en kalabalık ortamda 70k yı geçmio. Anlıyamıorum neden işe yaramadıgını edit: lagsız latencysiz oynıyan bi arkadaş bütün ayarlarını buraya kopyalıyabilir mi? [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 12:38 tarihinde, murtyy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi 256k baglantı var 30k dan fazla kullanmıo sorun bu bence nasıl çözebilirm bunu kullanmıo yani kapasiteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bir iki yerde cFosSpeed adli programin işe yaradigini söylemişler. kullanip iyi yada kotu tecrubesi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Cumartesi gününe kadar freedom ile 150 latency nin üstüne çıkmıyordu ping 3 gündür freedom ile de aşırı lag oluyor sanırım telekom yurt dışı çıkışlarında sorun var gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aptal oldu gene kodumun neti. Bi boku beceremediler anasını satim, kuantum fiziği teorisi mi oluştuyorsunuz napıyorsunuz. EBENİZ LAN EBENİZ AAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 REZİLLİK resmen 47ms ile oynuyorum hehehe. Önce freedom şimdide isveçteyim resmen son 3 hafta evrim geçirdi latencyim :) Kıskananlar çatlasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar