Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: O wizardda gereken bilgileri dolduruyoruz ve preferencysi 10 olan bir server seçiyoruz. Bu madde biraz yanıltıcı bence. Ben ilk 10 olan bir server seçtim ama oyunu bırak servera bile giremedi. Daha sonra almanya kaynaklı olduğunu düşündüğüm 9.5'luk birtane seçtim ve latency 200 civarına düştü. Server değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ben yükledim ama ayarlayamadım. Wizard ile ileri ileri yaparken bi yerde server aramaya başlıyo 32 tane fln buldu gibi bi uyarı geldikten sonra kalıyo. Devam etmiyo. Zaten hep beni bulur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bedeva hesapta sanırım 10 taneden fazla bulmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @wissy sen frostwhisperda msn? eger oyleysen ingame nick gilrean anlat bu işin olayını 10 tane server deiştirdim olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben frostwhisper'dayım 84 latency ile oynuyorum ama genelde benim bağlantım iyi oluyo ondan kaynaklı da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @nameless your freedom mı kullanıosun? hangi serverları tercih ediosun? (restoyum görürüm seni bglerde:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 almanya serverı kullanıyorum. heale pek ihtiyacım yok artık, warrioru bıraktım, lvl 65 pala var holy takıldığım (eski raiding char naxx falan yaptığımız arkadaşla ^^), onu da bıraktım şimdi shaman kasıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bende almanya serverları kullanıyorum ya bnm nie olmuo:( hemde hepsini deniorum ayrıca 84 latency ne demek 5 katını görünce sewiniom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 işlemcisi AMD olupta bu programı çalıştıran varmı? varsa herhangi özel bişey yaptınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Your Freedom sitesinin FAQ kısmında şöyle birşey var. http://www.your-freedom.net/117/#irfaq10 Umarım işine yarar. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 01:06 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Çok ilginç ya 2 Haftadır çok iyiydi şu son 2 gündür saçmalamaya başladı hiç bir ayar değiştirmedim, değişik serverlar deniyorum yine de yardımcı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 amd 2000-3000 civarı ise emin olamamakla birlikte zanımca Raidde islemci yetmiyor, bildiginiz hesaplama ıvır zıvır a yetisemiyor 1800 Mhz civarı bisi ... arkadastan notebook odunc aldım benım modeme bagladım ve onu relay ederek Wow ve socks benım uzerimde calısıp Laptop daki YF uzerinde cıktı yine olmadı olamadı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Tam emin olmadığım için yazmadı bu güne kadar (aslında hala %100 emin olamıyorum ama neyse). Ancak galiba bu program sizin msinizi belli bir oranında düşürüyor. Yani WoWa girdiniz 2k ms programı açtınız 300-400 lerde geziyor. 1-2 kere modem resetleyip msi 500 lere düşürünce programla 90-100 ms alabiliyosunuz. Her seferinde olmuyor bu, ancak ne zaman program beni 400-500k nın altına indirmese modeme 2-3 kere reset atıp 90-100 lere inmeyi başardım. Birde bedava kullanmakla aylık 19 dolar ödemek arasında baya ciddi fark var onuda söylim. Adamların serverlarını kullanmaya başlayınca raidlerde bile dalgalanma kalmadı. Ama yukarda yazdığım hala oluyor (yada bana öyle geliyor :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Modem resetlemekten çok server değştirmek azaltıyor latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Programı çalıştırmadan girdiğimde 800-2500 arasıbir latency ve anormal duraklmlar vardı. Modeme res atmadan programı çalıştırıp oyuna girdim 100-200 arası bir seviyeye indi. Sadece 2 gündür kullnıyorum ama hiç 200 üstü görmedim. Bu raide girmeden olan. Yeni hunter(gerçi lvl52 idi) kastığım için daha raide girip denem şansım olmadı. Konuyu açıp programı tanıtan arkadaşa çok teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bu arada biraz önce av'de deneme fırsatım oldu kesinlikle raidlerde batırıyor. 3600 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sagolasın rock ama oda işe yaramadı. 1 haftadır deniyom herşeyi ama olmuyo. artık telekomun zadsl veya herneyse onun olayını beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Raid ler için paralı versiyon gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hehe nazar değmesin ama bugun ne dc ne de gram lag vardı.. ilk kez başıma geliyor. o programı da kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 züpper bir programmış, çok teşekkür ediyorum. hiç oynamadığım pinglerde oynadım şu oyunu valla, hep 200 altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben iyicene alıştım. Şuaralar zaten az oynuyorum, paralı versiyona gerek yok kısacası. Buarada ilginç birşeydir av de3600'ü gördükten 5dk kadar sonra latency düzeldi ve oynanabilir bir seviyeye indi 80-400. Ek olarak blirteyim AB de hiç bir sorun yoktu. Sanırım 20 kişinin üzerinde yada 40 kişilik raid grubunda bunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 zaten çizelge az çok bir fikir veriyor 64kbps dl limitiyle neleri kaldırabildiğini. raiderlara kafi gelmez gerçi. neyse ki o derdim kalmadı, av'nin tbc halinden de nefret ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 AV yeni ayar geliyor forumlarda bahsetmiş mavi arkadaşlar dün. Biraz daha PvP ağırlıklı olacak PvE yerine demişler. Eski AVye daha çok benzicekmiş galiba. Karşı tarafın resourcesını bitiren kazanacak bla bla bla bişiler demişler işte. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1152815371&sid=1 [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 10:36 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 dün 5 kişi brd'deydik yourfreedom'ın bedava versiyonunu açtım diğer dört kişi lagla boğuşurken 100-200 ms arası latency ile fıstık gibi bi oyun oynadım. sonra da basic package aldım. teşekkürler calgon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Arena yaparken DC kurtarsa çok güzel bir çözüm. Raidler için falan çok baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar