Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency için Çözüm Rehberi

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Evet, 2v2 skirmish yapıyorduk 3v3 takımımın lideriyle. Süper gidiyordu, adama dedim böyle böyle bir program var artık lagy yok fln. /cheer çekiyoruz maç sırasında. 3v3 elemanı geldi, hemen yapalım ozaman dedi, girdik 3v3 rated a. Maça girdik bekliyoruz, warlock HS summon ediyordu onu gördüğümü hatırlıyorum, Vent' ten bir ses" HEALMEH WTF". Lan dedim noluyor, maç mı başladı fln. Latency barım 4k yı gösterdi. Sanırım program çalışımıyor dedim, o da bana "sanırım program değil senin ISP çalışmıyor" tarzı birşey dedi. Elimden birşey gelmiyor üzgünüm dedim, bir süre bizimle maç yapmazsan sevinirim dedi. Kick atar diye bekledim atmadı. Adamlar haklı, 1 oyuncu yüzünden 2 kişinin keyfi kaçıyor,rating i düşüyor. Kodumun TTnet' i yüzünden herkes geriliyor. Freedom' da olmadı, tonla ayar denedim. Lanet olsun böyle bağlantıya. Bıraktım oyunu hayırlı uğurlu olsun, satarım accountumu yarın öbür gün tamamiyle kurtulurum. Çektiğim eziyet değil başka birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bayanlar, programı almayı kararlaştırdım da yardıma ihtiyacım var. daha önce kredi kartıyla internetten alışveriş tecrübem yok. haliyle paypal'la hiçbir alakam yok ismini duymam dışında. tüm basamakları bana anlatabilecek bir yardımsever, delikanlı, anadolu çocuğu var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...