Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ayrıca account'unun aktif hale gelmesi 2 saati buluyor. Bende öyle oldugu için baya sıkıntı yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Şu an hangi srverdasınız acaba? (Freedom yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 şu an hangisini denersem deniyim hepsinde sıfıra yakın loss fakat çılgın spike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2 gün öncesine kadar 0 loss 0 spike 150 msle oynuyordum ems06 serverında, bu aralar 1-2snlik spikelar oluyo, genel mi bende mi sorun anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet, 2v2 skirmish yapıyorduk 3v3 takımımın lideriyle. Süper gidiyordu, adama dedim böyle böyle bir program var artık lagy yok fln. /cheer çekiyoruz maç sırasında. 3v3 elemanı geldi, hemen yapalım ozaman dedi, girdik 3v3 rated a. Maça girdik bekliyoruz, warlock HS summon ediyordu onu gördüğümü hatırlıyorum, Vent' ten bir ses" HEALMEH WTF". Lan dedim noluyor, maç mı başladı fln. Latency barım 4k yı gösterdi. Sanırım program çalışımıyor dedim, o da bana "sanırım program değil senin ISP çalışmıyor" tarzı birşey dedi. Elimden birşey gelmiyor üzgünüm dedim, bir süre bizimle maç yapmazsan sevinirim dedi. Kick atar diye bekledim atmadı. Adamlar haklı, 1 oyuncu yüzünden 2 kişinin keyfi kaçıyor,rating i düşüyor. Kodumun TTnet' i yüzünden herkes geriliyor. Freedom' da olmadı, tonla ayar denedim. Lanet olsun böyle bağlantıya. Bıraktım oyunu hayırlı uğurlu olsun, satarım accountumu yarın öbür gün tamamiyle kurtulurum. Çektiğim eziyet değil başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightstorm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 amerika için ems09 fena diil. ems01 ve ems16 olan US serverlarından iyi ping veriyor oyunda. Ancak konu ile ilgili testlerim devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 dün yine kablolar koptu herhalde war bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2gundur 100ms aliorum ama 1-2 sn gecikmeler yasiorum gg olduk gene ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightstorm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Kablonet voip, dijital yayın gibi uygulamaların alt yapısını bitirmek üzere. Çalışmalar var sistemleri upgrade ettiler. Kozyatağı çevresinde 2aydır çok sorun yaşıyorum. O nedenle zaman zaman sizin bölgelerinizde de bu altyapı çalışmaları nedeni ile sorun olabilir. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hizli olurlarda gkick yemeyiz isallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Başlarım böyle işin içine ya. Oyun moyun oynanmıyo. Türkiye gibi 2. sınıf bir dünya ülkesinden de zaten başka birşey beklenmez. Düzeliceği fln da yok bu bağlantıların. Nefret ediyorum böyle bi ülkede yaşamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dün aynı duygulara kapıldım ( ülkemden nefret etmiyorum ama baya bir sinirlendim ) ve 6. kez wowu bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Sorun sadece wow gibi bir oyundaki (sadece bir oyun) bağlantı sorunu olsa bi yana. siyasete, ekonomiye, yaşam kalitesine girmiyorum bile. off off. Yakında kurtulucam bu dertlerden. Almanyadan bi üniversite kabulüm gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Marveloth said: Başlarım böyle işin içine ya. Oyun moyun oynanmıyo. Türkiye gibi 2. sınıf bir dünya ülkesinden de zaten başka birşey beklenmez. Düzeliceği fln da yok bu bağlantıların. Nefret ediyorum böyle bi ülkede yaşamaktan. 2 değil 3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bende oraya hangi rakamı yazsam diye tereddüt etmedim değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 2mb adsl ye gectim habire dc oluyorum telekom un aciklamasi : beyfendi eviniz telekom merkezine uzak o yuzden altyapi yetmio sizi 1mb a düsürtelim? mnirzni... diesim geldi lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Arkadaşlar (15 sayfayı okumadım ama :P ) Bir arkadaşım Karazhan a ve BG lere bu program ile girince latency si 10k ya dayanıyormuş. Dışarda bi sorun yokmuş ama. Alaka/çözüm söyleyebilirmisiniz? (bilgi sahibi olan varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 YF çalışmıyor bende, her türlü guide ı denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 son 3-4 gündür yf ile bile felaket internet. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Evet son günlerde bende bile lag var. Ki olmazdı. 200 lerde gül gibi oynardım (destek programsız) ahh ahh moralim çok bozukk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu gece sabrım tastı artık. 1500 den asagı inmiyor nedir bu be. donduracam hesabı artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 TT inadına mı yapıyor nedir, her gün kötüye gidiyor. psikolojim bozuldu, favorit kısmına ekledim bu topici. kimin bağlantısı kötüyse moralim düzeliyor, gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 heh var bişiler yine. dün freedomla gayet güzel oynadım bütün gün, bugün latency 150 civarıydı fakat spike vardı baya. freedom da kesin bi çözüm olamadı bizim sorunumuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 disconlar çok arttı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 beyler bayanlar, programı almayı kararlaştırdım da yardıma ihtiyacım var. daha önce kredi kartıyla internetten alışveriş tecrübem yok. haliyle paypal'la hiçbir alakam yok ismini duymam dışında. tüm basamakları bana anlatabilecek bir yardımsever, delikanlı, anadolu çocuğu var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar