ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 www.yahoo.com haber kısmına üye oldum verdiğim anahtar kelimelerle ilgili haberleri bana e-mail yoluyla bildiriyor Bugün bana bu haberin linkini göndermiş. Haberi okuyun okudukça ilginçleşiyor. http://www.theinquirer.net/?article=42526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ismail türütün klibiyle ilgili zannedersem. klip kaldırılana kadar youtube erişim kalkıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ismail türüt nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Gyro yerken Midnight Express izleyip o gazla Türkiye'deki sansür hakkında birşeyler yazsaydım herhalde ben de tarihsel kuyruk acılarına yenik düşüp nefretle saldıran bir onun bunun çocuğu olurdum. Türkiye Inquirer'ı da banlamalı. Türklüğe saldırdığından değil de 600 senelik İstanbul'un adını dün aldığını sanan denyolar yazar olduğu için. Milenyum bülteni: KODUK, 1453. Aya Sofya'nın Amerikan malı oyun olan Civilization'da bile wonder olduğunu hatırlatırken yine aynı oyunda fethedilen şehirlerin ismini fetheden tarafın koyduğunun da altını çizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 **** GAYREEKS **** STRATEVOS TURKS OWN YOUR KICIN SIZI MOTHERBILMEMEYAPAN SEREFSIZLER YOUR MOTHER YOUR MOTHER bunun biyerine simdi inquirer i eklemek zorunda kalicak zavalliciklar yardim edelim bari burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 [spo] [/spo] O diil de adam "Kurd murdering nation" demiş ve tırnak içine almış. Niyeyse. Hem yazının genelinde de bi agresiflik var. Kuyruk acısı falan mı var acaba? Ya da bizle ilgili her bilgiyi Midnight Express izleyip mi öğrenmiş(!)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 pilann yapmayinn piuulaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nolmuski türüte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adama tarih ve güncel içerikli bilgi barındıran, ayarlı bi mail attım. Konu hakkında değil, yoksa ben de saçma buluyorum Youtube'u banlamayı. "Kurd murdering nation", sizi bilmem ama bana inanılmaz dokundu. Tepki mailleri atmak gerek böyle heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Inquirerdaki adama mesaj attım ırkçı şerefsize, biraz maddox tarzı oldu, bakalım cevap verecek mi? =)Tahmimce arkadaş yunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 pek seviyesiz bir gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nick farrell kişisi ciddi bilinçsizmiş yalnız tebrik ediyorum kendisini, youtube yorumcusundan kadrolu yazar yapmışlar heh st john şövalyelerine de laf atsaymış bodrum kalesini inşa etmek için dünyanın yedi harikasından biri olan mouselum'un taşlarını arakladıkları için bu kadar duyarlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Çok ilginç ya. Adam cevap attı. "Devletiniz 1910 ve 1924 yılları arası yapılan Ermeni ve Kürt etnik katliamlarını söyleyenleri hapse atıyo, bundan öyle dedim" diyo. İstanbul'a davet ettim gelsin Osmanlı'dan kalan resmi belgeleri görsün, sora konuşsun diye. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu yaz takıldıgım rusların hepsi kürtlere soykırım yaptıgımızı anlattılar cok alakasız anlarda. nasıl islemisse kafalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Soykırım görmemis bunlar , soykırıma ugrayıp 20 milyon civari nüfüsa ulasabilen tek topluluk kürtlerdir o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bir taxici: Manav arkadaşım kürt, 9. çocuğunu yaptı. Nasıl bakıyorsun niye bu kadar çok çocuk yapıyorsun dedim. Bizim büyümemiz, genişlememiz lazım, nüfusumuzu çok arttırmamız gerekiyor ki bir gün gerektiğnde gücümüzü gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kurtlerde ermenilerde Turkiye Cumhuriyetinin 1937 den beri bir turlu beceremedigi lobi calismalarini gayet guzel yurutuyorlar lobi calismasi olarak "devlet adina kursun sikanda yiyende sereflidir" anlayisi benimsenirse bole olur en buyuk "lobi" calismasi yunansitandaki ormanalrin yakilmasi olur ancak sonra islik calarsiniz masum masum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: lobi calismasi olarak "devlet adina kursun sikanda yiyende sereflidir" anlayisi benimsenirse bole olur en buyuk "lobi" calismasi yunansitandaki ormanalrin yakilmasi olur ancak sonra islik calarsiniz masum masum Burada ne demek istediğini anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Check out how many Kurds and Amenians were genocided in the 1920s. The story is about censorship about a government which is not allowed to be criticized for its actions. As a result this has enabled Turkey to cover up what it did in the 1920s (not to mention the Amenians ) Now has linked its actions to the modern PKK. I don't have a problem with Turks at all (I was there two weeks ago). But some of their history is nasty and it is time that they faced up to it and telling people to shut up on the internet will only make people start to ask why. Pişkin köpeğe bak! Adama İstanbul'dan ayasofya'dan bahsetmesinin haber yazmakla alakası olmadığını, ırkçı olduğnu birbir kanıtlıyorum, bi de cevap yazıyo utanmadan.. Cevap verdim tekrar. Nefret etmen umrumda değil, PKKnınterörist olması ya da soykırımın yalan olmasına da inanmazsın ama, yazın yazılışı haber olmaktan uzak, senin bu yazın herhangi bi gazetede sansürlenebilrde vs diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Türklüğe saldırdığından değil de 600 senelik İstanbul'un adını dün aldığını sanan denyolar yazar olduğu için. Milenyum bülteni: KODUK, 1453 hani dediklerin dogru da, teknik olarak "Dersaadet" ancak bir 80 yildir falan "Istanbul" :P tabii sacma sapan bir haber olmus Ayasofya ve Istanbul durtmeleriyle ki zaten soz konusu site glorified tabloid oldugu icin sallanabilir... ha youtube'a block ayri bir geyik, orda saglam bir cuvaldiz var yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 zaten abuk sabuk youtube blocklarıyla hata bizde bunlara fırsat vererek ama dünyanın gerisine klasik cahil batılı yaklaşımına da hoşgörü göstermeye gerek yok. para ve öğrenme kaynakları arasında yüzüp de cahil olmak ayrı, fakir ve bilgi üretemeyen toplumların cahilliği ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 E ben kaç gündür giriyorum rahatça. Kapanmadı mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adam hakikaten yanımda konusuyo olsa döveceğim cinsten :D Ben adama yaptığı şeyin haber olmdığını, ırkçı ve nefret etiiği için saçmalığını söylyorum adam inatla bana sözde soykırımın gerçek olduğunu kanıtlamaya çalışıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kendisi bi check out yapsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: hani dediklerin dogru da, teknik olarak "Dersaadet" ancak bir 80 yildir falan "Istanbul" :P ehueuh orası öyle, threadi de vardı zaten ama olsun yani hakkımız. şimdi orası istanbul olmuş diyenler olduğu sürece ben ismi 600 senedir istanbul demeye devam edeceğim bilmem anlatabildim mi ehueh :) zira ben basın kuruluşu değilim, tarafsız olma gereksinimim yok, therefore, koduk, 1453. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar