Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BENİ BANLAYIN!

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

• Admin
lol paticik tarihindede benzerleri çoktur bu konuların
bırakacaksan bırak show yapma veya hatalarından ders al her çizgifilm/anime kahramanın ismi geçince alakalı alakasız fanboy deme bukadar kolay küsmekde olmaz

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani su asagidaki mesaji yazip, uzerine bi de atar yapiyosun

said:
ben diyorum ki : Lisedeki biyoloji derslerine giren herhangi biri bile bilir ki türün sonraki nesillerine geçebilecek yararlı bir sıradışı gelişim yoktur. Sonraki nesillere ancak zararlı mutasyonun etkileri geçebilir (Bkz. sirke sinekleri deneyi) Basında ara sıra gördüğünüz vücunda lamba yakan , ateşte yürüyen , yada nefes almadan buz kalıbında 3 dakika kalan vs , kişiler bu yeteneklerini kalıtımla sonraki kuşaklara aktaramazlar (ASUDHUDHAUHS BU NEDIR YA).Bu yukarıdakilere ister anomali ister god-gift deyin ama yararlı mutasyon değildirler.Bu yüzdendir ki mutasyon sonraki nesillere aktarılabilen değişimdir ve bunun yararlısını göremeyiz. (Super bir cikarim)

Mutasyon nedir? : Çernobilde kafasız doğan çocuktur.Japonya'daki cilt kanserli nesildir.Fil Adam olayıdır..

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:37 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ustune gitmeyin adamin
akumanin yapisi o espriden sakadan filan anlamiyor cok ciddi adam ehrseyi cok ciddiye aldigindan ancak ilgi alanalri geyige kaydigindan iletisim sorunalri cikiyor alismiyan adamalrla

misal "ahaha sirke sinegi lol"
derseniz
"sirke sinekleri yasam formlaridir neden dalga geciyorsun ayrica o deneyi yapan bilmemkacinci yuzyilda prof hebele hubele bleh blah bleh"

seklinde bir tepki alabilirsiniz
gitmeyin o yuzden ustune yapi bu degsitiremessiniz herkesi
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu caba niye yani?beni banlayın ben gidiorum diye yazdığında öle "aman gitme ağlarız biz" diyen olmuyo böle triplere lüzum yok gidersende gitmezsende kaybedeceğin bişi olmıcak ha banlanırsan accini kaybedersin onunda senin için pek bi önemi kaldıgını sanmıyorum zira beni banlayın diye yazmısın.Banlatma kendini gez toz naparsan yap yani paticik duruo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...