Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 uzun uzadıya sebeplerimi yazabilirdim ama artık burada kalma adına sebebim kalmadığına inanıyorum. Yararlı olabildiğim tüm dostlara teşekkürler.Sevmeyen , çekemeyen , içinden laf sallayan varsa ona da helal olsun. Böyle devam edin.Ama bensiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 E git ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Şov yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yani kötü anlamda söylemedim . Niye ban ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bu konuyu tikkycemal açsaydı neler olurdu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paticik.com bölümü var ama ? Veya öm var. Mail var. Herşey var :) http://my.paticik.com/logout.php bura da var bak link yaptım senin için [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:19 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 belalım benim.. belalım benim.. ah şu gönlüme, helalim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yanli$lik "B" tu$una basmi$ olabilir, aslinda o "beni anlayin" demi$ olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Anlayın beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 reklam kokan hareketler bunlar diğesim geliyor da demek istemiyorum da gideceksen bağarmanın alemi yok. ben gidiyorum de. uğurlayalım bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sorunu anladım sanki http://forum.paticik.com/konu.php?id=188933&syf=son#sayfasonu ama bu kadar basit sebeblerden dolayı küsmeye, gitmeye gerek yok yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 lol paticik tarihindede benzerleri çoktur bu konuların bırakacaksan bırak show yapma veya hatalarından ders al her çizgifilm/anime kahramanın ismi geçince alakalı alakasız fanboy deme bukadar kolay küsmekde olmaz [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yani su asagidaki mesaji yazip, uzerine bi de atar yapiyosun said: ben diyorum ki : Lisedeki biyoloji derslerine giren herhangi biri bile bilir ki türün sonraki nesillerine geçebilecek yararlı bir sıradışı gelişim yoktur. Sonraki nesillere ancak zararlı mutasyonun etkileri geçebilir (Bkz. sirke sinekleri deneyi) Basında ara sıra gördüğünüz vücunda lamba yakan , ateşte yürüyen , yada nefes almadan buz kalıbında 3 dakika kalan vs , kişiler bu yeteneklerini kalıtımla sonraki kuşaklara aktaramazlar (ASUDHUDHAUHS BU NEDIR YA).Bu yukarıdakilere ister anomali ister god-gift deyin ama yararlı mutasyon değildirler.Bu yüzdendir ki mutasyon sonraki nesillere aktarılabilen değişimdir ve bunun yararlısını göremeyiz. (Super bir cikarim) Mutasyon nedir? : Çernobilde kafasız doğan çocuktur.Japonya'daki cilt kanserli nesildir.Fil Adam olayıdır.. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:37 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Adam gibi uğurlayın.. adam olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahah kendi istedi walla.. topice bir gaz girdin, bir gaz gidiyorsun anlamadım ki =) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:41 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 E harD tabi. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya ustune gitmeyin adamin akumanin yapisi o espriden sakadan filan anlamiyor cok ciddi adam ehrseyi cok ciddiye aldigindan ancak ilgi alanalri geyige kaydigindan iletisim sorunalri cikiyor alismiyan adamalrla misal "ahaha sirke sinegi lol" derseniz "sirke sinekleri yasam formlaridir neden dalga geciyorsun ayrica o deneyi yapan bilmemkacinci yuzyilda prof hebele hubele bleh blah bleh" seklinde bir tepki alabilirsiniz gitmeyin o yuzden ustune yapi bu degsitiremessiniz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ehard sory abi. adam olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Vay be 5 yil once ne kadar guzel ne kadar seviyeli bir ortamimiz vardi. Simdi ne kadar dustu seviye. Turkiye'nin genel seyrinden paticikte payini aldi anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 show yapma, hadi cnm yandan yandan !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 -aaabü bak hele! +efendim? - beni banla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya bu caba niye yani?beni banlayın ben gidiorum diye yazdığında öle "aman gitme ağlarız biz" diyen olmuyo böle triplere lüzum yok gidersende gitmezsende kaybedeceğin bişi olmıcak ha banlanırsan accini kaybedersin onunda senin için pek bi önemi kaldıgını sanmıyorum zira beni banlayın diye yazmısın.Banlatma kendini gez toz naparsan yap yani paticik duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yahu ne enteresan adamlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 madem banlanmak istion nie forum açıon gir bi topice ana bacı söv banlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar