Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben ing. olsa kafi altyazı bekliyodum dizimag'ten ama adamlar cidden yavaş cıktı cekip izliycem heralde artık bu gece konucak denmişti ama yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Anlamıyorum bu saçmalığı 7-8 saat önce ing altyazısı çıkıyor ama çeviriye yeni başlanıyor. Vikings ise öğlen olmadan çevriliyor. Demek ki arz talep meselesi burada tersine işliyor. Shameless da hiç doğru dürüst bir saatte gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sacmalik dedigin seyi bir dusun. Kim ceviriyor bilmiyorum ama adamin cevirmesi gerekmiyor yani. Ben gonullu yaptigim bir isi bir kac saat gec bitirdim diye laf yersem temelli birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 oh çektim mis izliycem simdi. Sacmalık degil arz talep ve istek meselesi sonuçta kimse bundan para kazanmıyor... Ayrıca sacma sapan ceviri yapıcaklarsa yapmasınlar varsın 2 gün geç olsun. Benim asıl şaşırdıgım şey ing. cevirinin geç cıkması ya da ben bulamıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 shameless'ın ingilizce altyazısı bile yok şu an piyasada. dinleyerek çevirmek gerek ona da yeltenmediler herhalde vize haftası falan diye genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 GERGE said: Sacmalik dedigin seyi bir dusun. Kim ceviriyor bilmiyorum ama adamin cevirmesi gerekmiyor yani. Ben gonullu yaptigim bir isi bir kac saat gec bitirdim diye laf yersem temelli birakirim. Para kazaniyorlar hatta iyi de kazaniyorlar gönüllü falan degil yani. Eksisözlük protesto amacli cevirdi bi ara bazi dizileri gönüllü olarak ki onlar da biraktilar kisa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 parayı nerden kazanıyorlar. Divxplanet reklamlarından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben dizimagte fln hep çevirmenlere hakaret edip onları mutsuz etmeye çalışıyorum, kelimenin anlamı o degil diye rencide edip ingilizce bilmediklerini ima ediyorum üzüyorum onları hep, buda sanırım benim ispanyolca bilmemekten gelen eziklgimin üstesinden gelmeme yardımcı oluyor oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 iyi halt ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çoğghk iyiydi megan. dizi de iyiydi ahah. zaten 2 bölüm birden, en aşağı 5 quote, 3 tane de roger one-liner çıkar ahah. yalnız bu kadar betty nereye karar sormak istiyorum yazarlara. bana fazla gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 alt yazı çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İngilizcesi 1 gün önce çıktı ama hala Türkçe'si çıkmadı. Adamın teki 2 gündür çeviriyorum diye %13'te bekletiyor bizi.. Daha önce hiç tek başına çeviri yapmamış 3 kişi yapmışlar bu sefer tek kişi gözüküyor ve işin altından kalkacağını sanmıyorum. Divxplanet'e biraz kendimizi göstersek 2-3 çevirmen düşürebiliriz belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/891775_10152749217360327_671078041_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 6. sezon, don ın bitmiyor deprosyonu : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu sezon 7 bölümmüş şaka mı bu ya ? iyice bokunu cıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 13 bölüm bu sezon da. Nereden çıktı 7 bölüm diye?. Yayın tarihleri TBA gözüküyordur o yüzden koymamışlardır 7 bölümden sonrasını her nereden bakıyorsan episode listesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Depresyon bitmez, beline kuvvet Don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mani said: 13 bölüm bu sezon da. Nereden çıktı 7 bölüm diye?. Yayın tarihleri TBA gözüküyordur o yüzden koymamışlardır 7 bölümden sonrasını her nereden bakıyorsan episode listesine. imdb oh rahatladım valla 13 ise eğer ıssız adamın depresyonu biter mi ? bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GlobalLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 - rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yuh madmen izlemiyorum bakayım dedim öle bi rasgele çok güzel game of thrones spoiler yedim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 -rob diye görünce gerisini okumadım. spoiler yiyenlere geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 izlemeyen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/13/article-2323622-19C01F0D000005DC-927_634x465.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 it was my privilege dedi don abimiz. sean connery halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Pete ne nefret edilesi bir adamdır ya. Lane ne dövmüştü bunu. Rip Lane reis. http://www.youtube.com/watch?v=uM_88FfHcIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar