Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Reborn


Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Bende dl bi kaç kere sorun verince vazgeçtim çekmekten.Betadaki lag problemi herkesin söylediği bir sorun ama mutlaka ona bi çözüm getircekler hatta eskisinden daha iyi olması bekleniyo ping durumlarının

Ben henüz deneyemedim ama tek beklentim uonun kendine has atmosferinin popüler mmorpglere özenilerek bozulmaması onun dışında zaten uoya ne koyarsan gider
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an hem backpackler hemde vendorların packleri slotlu. Ancak Final sürümüne kadar ne olacağını kestirmesi güç. Diğer yenilikler arasında back pack ufacık bir ayrıntı sadece.

Atmosfer konusunda,nerdeyse 2001 yılından beri oside oynayan biri olarak tek söyleyebileceğim, eskisinden çok daha iyi olduğu.. Orman içinde koşarken gerçekten orman hissini yakalıyorsunuz artık. Bir Large tower içinde olduğunuzu,o şeyin gerçekten bir tower olduğunu algılayabiliyorsunuz. Evler özellikle çok daha büyük görünüyorlar. Artık boy olarak belinize gelen ölümcül düşmanlar,görüntü olarakta kendini belli eder hale gelmişler.

Benim gözümde uo olması gerektiği gibi oldu. Ama halen bugünkü diğer mmolar kadar etkileyici olmadığıda bir gerçek. Yapılabilecek en iyi şey ne ise onu yapmaya çalışmışlar.

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 20:35 tarihinde, inf tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir haber!
Artık isteyen herkez betaya girebilecek,ana sayfada ilgili detaylar mevcut. Bukadar kısa sürede open betaya geçilmesi,Electronic Artsın acilen üye sayısını arttırıp,büyük oyunlarla ciddi rekabete girişme isteğine bağlıyorlar.

Kayma sorunu şu an yok. Zaten ilk gösterdikleri demoda henüz atları yeni clienta ekliyemedikleri için,karakterler mounted oldukları halde yaya gözüküyormuş. Tabi hal böyle olunca fantastik adımlı bir adam izlemişiz.

Oyun hızıyla ilgili hiçbir değişiklik yok. Yani combatlar aynı şekilde yapılıyor ama görsel açıdan çok daha kaliteli.Şu aralar ağaçların içinden fırlayıp yol kesip haraç isteyen elflere(?) rastlamaya başladım. Kingdom reborn sayesinde (iyisi kötüsü tartışılır) Role play'de çok daha eğlenceli bir hal aldı ve ciddi şekilde yapan sayısı arttı. Hatta bizim guilde talep patlaması oldu :) Buda benim açımdan ve role playerlar için güzel bir gelişme. Kingdom reborn sayesinde oyun para kasma oyunu olmaktan çıkmaya başladı. Eski günler yakındır..

Lag problemi devam ediyor ancak kulağa hoş gelen söylentiler var. Ping olayı eskisi kadar ciddi fark yaratan birşey olmaktan çıkacakmış. Yani tabiki special attackleri yada büyüleri yapma süresini etkileyecek ama koşma hızına etkisi azalacak yada olmayacakmış.. Dediğim gibi bunlar sadece söylenti,official birşey yok. Ama bu lag problemini onunla ilgili bir çalışmaya bağlıyorlar. Bakalım,izleyip görücez ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fileplanet.com/promotions/uo/

15 günlük bir trial account yaratıp denemekte mümkün.

Uo'nun kendi web sitesindeki duyuruyuda aynen yapıştırıyorum.

----------
Welcome to the KR Beta!
Jeremy Dalberg
31 May 2007 21:16:44 EST

Edited 6:12PM EST: Fileplanet is ready and waiting! Get the Kingdom Reborn beta client here! If you need to get a trial account, they can hook you up right there.

Coming tomorrow from our friends at Fileplanet, you can download the beta version of Ultima Online Kingdom Reborn. Once downloaded and installed, you can log into your home shard with your regular account and start playing with your regular characters.

We hope you enjoy the new features and graphics. We aren’t done yet, but with your help, we’ll be able to make the new client everything you want it to be.

Keep in mind a few things:

- This is a beta test and we are still adding features, fixing bugs, and making improvements. We recommend playing on TC1 or TC4, to get used to the new UI, before playing on your home shard.

- We need to you to find bugs. If you find a bug, just click on “main menu” (a button on the right hand side of the hot bar) and you’ll see the button for the bug report form. Open the form, click on the kind of bug you’re reporting, and add a few words of description. Your report will go directly to our QA team. Bugs can be anything from something minor (like a missing piece of art that shows up as a pink box) to a crash bug.

- You can also use the Feedback form to deliver suggestions.

- The NDA is officially lifted. That means you can post on message boards about it. Tell your friends about it. Have your family jump in and play. Take it to the neighbors and have them take a look.

Thanks for taking part in the test, and thanks for all your great input.

See you in Britannia!

The UO Team
----------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu kingdom rebornla bende ultima hayatıma geri dönme düşüncesindeyim.darkvenue ile başlayan bu serüven pek çok dandik serverın hışmına uğradı.fakat OSI hayallerimin serverı sanırsam kingdom reborn ile bir kaç tık uzaklıımda olucak.fakat bi takım sorularım var.

kingdom reborn internetten indirilip kredi kartı vasıtası ile alınabilecek bir acc ile oynanabilecekmi?illa orjinal cd yada dvd sini mi alıcaz?(belki blue ray felan yaparlar :D)

işbankasından mevduat hesabım var.bu hesap yardımı ile acc açabilirmiyim acaba?

4-6 gb gibi kotalarla sınırlı bi hayat yaşamak istemediimden dolayı 256 sınırsız bağlantı kullanıyorum.acaba bu lag durumunu nasıl etkiler?(eskiden pre os zamanları dial up ile bu oyunu oynayıp keyif alanlar vardı.onlar gibi olucam heralde:D)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...