Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CırCır :S

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıntı vermeyin yaa, adam utanmasa dumanındaki gaz bileşenlerini vericek. Daha yeni sahur niyetine yedim :)))))

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:07 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bol bol su iç, vücudun sıvı kaybediyor sıvı bişeyler almazsan fenalaşabilirsin.sakın su içme daha beter olur diyenlere inanma, anadoluda bu yüzden ölen bebekler var(ishal olunca su vermiyolar bebeklere, bebekte ölüyor tabii su kaybından). lifli, katı şeyler ye. haşlanmış patates, muz gibi.
Mesaj tarihi:
ercefuryl diye bir ilaç vardı yeşil onu söyle eczanecine .

normal bir ishalse keser.
daha ağır bir vakaysa , kezmezse doktor .

sölediklerini dene dicektim ama denemişsin limon-kahve falan .

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:46 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
saat 01.16 artık gelmiyor patates işe yaradı sanırım bide 1 sürahi su içtim sürekli tuwalete gidiyorum küçük için, tawsiyeler için teşekkür o ilaçtandan alıcam evde bulunsun ercefuryl

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
axedice
ben sadece yardım istedim deişik çözümler öğrenmek istedim ama mualiflerden kaçamadım yine,
evet geçti sanırım hastalığım

edit:harf hatası

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:05 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
azcık sakin. tepki verirsen, tepki alırsın, adamlar tiye alıyor sadece. şakayla karşılık vermeyi deneyebilirsin mesela.

kendime not: bir ara dehidrasyon ve mineral kaybının ruh hali üzerindeki etkisini araştır.
Mesaj tarihi:
streptomagma. senelerin ishal ilacı. daha önceden yazılmış olanları okumadım ondan söyleyen olduysa kusura bakmasın.

eğer evde ailenle kalıyorsan onlarda kesin vardır. yoksa yakınlardaki bi teyzeden rahatlıkla bulabilirsin.

lojistik bilgiyi de verdim yalnız ya.
Mesaj tarihi:
said:
saat saat gelişmeleri burdan yazacağım

hahahahaha bu nedir ya off

hayır sıkıntı var anladık da bu canlı yayın tadında yaklaşım niye? :p
Mesaj tarihi:
said:
Batuhan_BJK 16 Eylül 2007, Pazar - 23:19 tarihinde demis ki:
kolanın içine aspirin atıp dene bir de.

Bildiğim kadarı ile kola bu tür ilaçların bütün özelliklerini yok ediyor.Nerden biliyorum?İlaç kullandığım zamanlar doktorum kesinlikle 2 saat boyunca kola içmemem gerektiğini vurgulamış aksi halde hiçbir etkisinin kalmayacağını eklemişti.
  • Yeni Oluştur...