Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hepsini uygularsan 3 yıl çıkamassın tuvalete afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 saat 00.05 demin tulavetten çıktım , çok sıvıydı ve rengi açık kahverengiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 detaylar.. detaylar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ayrıntı vermeyin yaa, adam utanmasa dumanındaki gaz bileşenlerini vericek. Daha yeni sahur niyetine yedim :))))) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:07 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yağsız pilav ve haşlanmış patatesi aynı anda götür. birazda kayısı ye direk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 garbıç lıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bol bol su iç, vücudun sıvı kaybediyor sıvı bişeyler almazsan fenalaşabilirsin.sakın su içme daha beter olur diyenlere inanma, anadoluda bu yüzden ölen bebekler var(ishal olunca su vermiyolar bebeklere, bebekte ölüyor tabii su kaybından). lifli, katı şeyler ye. haşlanmış patates, muz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ercefuryl diye bir ilaç vardı yeşil onu söyle eczanecine . normal bir ishalse keser. daha ağır bir vakaysa , kezmezse doktor . sölediklerini dene dicektim ama denemişsin limon-kahve falan . [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:46 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ercefuryl bende bunu yazıcaktım.atıyosun bi tane, direk geçiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 saat 01.16 artık gelmiyor patates işe yaradı sanırım bide 1 sürahi su içtim sürekli tuwalete gidiyorum küçük için, tawsiyeler için teşekkür o ilaçtandan alıcam evde bulunsun ercefuryl [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ARkadaşım eğer boyutların büyük değilse bebek bezi de bağlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 komiksin ama benim kı.ıma değilde senin ağzına bişeyler bağlamak lazım gereksiz yere ötüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Atar yapma aykan. Cırcır oldum diye başlık açarsan gayet normaldir böyle tepkiler alman. Hastalığın geçti mi onu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 axedice ben sadece yardım istedim deişik çözümler öğrenmek istedim ama mualiflerden kaçamadım yine, evet geçti sanırım hastalığım edit:harf hatası [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:05 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yavrum gereksiz polemiğe girme istersen,he?Başlığa uygundu yazdık.Ne alınıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 canım alınmıyorum fakat hoşuma gitmedi yazdığın bebe bezi , cevap niteliğinde yazdım sende alınma lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tıpa tak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 nerene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 azcık sakin. tepki verirsen, tepki alırsın, adamlar tiye alıyor sadece. şakayla karşılık vermeyi deneyebilirsin mesela. kendime not: bir ara dehidrasyon ve mineral kaybının ruh hali üzerindeki etkisini araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 streptomagma. senelerin ishal ilacı. daha önceden yazılmış olanları okumadım ondan söyleyen olduysa kusura bakmasın. eğer evde ailenle kalıyorsan onlarda kesin vardır. yoksa yakınlardaki bi teyzeden rahatlıkla bulabilirsin. lojistik bilgiyi de verdim yalnız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 MrLevie Sağol aklımda bulunsun alırım yarın Sacros sende sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: saat saat gelişmeleri burdan yazacağım hahahahaha bu nedir ya off hayır sıkıntı var anladık da bu canlı yayın tadında yaklaşım niye? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oda tuzu biberi olsun dedim :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 küçükken bende oluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Batuhan_BJK 16 Eylül 2007, Pazar - 23:19 tarihinde demis ki: kolanın içine aspirin atıp dene bir de. Bildiğim kadarı ile kola bu tür ilaçların bütün özelliklerini yok ediyor.Nerden biliyorum?İlaç kullandığım zamanlar doktorum kesinlikle 2 saat boyunca kola içmemem gerektiğini vurgulamış aksi halde hiçbir etkisinin kalmayacağını eklemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar