Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 İmkanın varsa git yurtdışında oku bu arada. Benim durumum olsaydı kesinlikle yurtdışında okurdum üniversiteyi. 1 sene daha çalışıp Boğaziçi, Sabancı, Koç,Bilkent ya da ODTU de okumadığım için çok pişmanım :( Şimdiki aklım olsa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 YUrtdışı düşünmüyorum ya. Ayrıca 17 yaşında olmayacağım evet ama öss ye de birdaha giremeyeceğim derken aklıma geliyor ki öss ye 2. şansın var o oks ydi. Doğru ben 2. girişi bekliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hangi bölümü okumak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bilgisayar Müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Teknik Üniversitede oku derim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bilg müh. modası geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Sorun şu ki zeki insanlar moda ve akımlarla değil, idealleriyle ve istekleriyle seçiyorlar bölümlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 e yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Modası geçti diyorsunuzda 350lerde puan alan adam isteği olmadı diye tercih yapmıyor gene mühendislik için. Müh. en az 10 yıl daha uçuk puanlarla devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Sayısaldan girip gayet yüksek bi puan alanlara ne önerirsinizki ?Ben Bilg yada elektrik elektronik vs. düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ya elektrik oku ya elektronik 2 arada bir derede kalma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Gayet yüksek bir puan alıyosan otur saatlerce düşün ilerde ne olmak istediğini ona göre seç. Madem o kadar puan yapıyosun istediğini okuma hakkına sahipsin, kendini şartlandırıp "BİLG MÜH. OKUMALIYIM" diye tercih yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Ediyormuş valla bekliyorum ben bi gün bana da edicekler. Ayrıca İtü'de kız yok diyen halt etmiş. Kız kaynıyo İtü.bunu öğrenmem lazım. öyle mi gerçekten? ilk tercihim itü çünkü o yüsden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 öncelikle kendine bir hedef belirlemelisin. çok çok çok değil ama planlı, düzenli çalışmalısın. bazı noktalarda sıkılıcaksın "bırakıyorum lan" diyeceksin ama sonra ileride yaşayacağın günleri, başardıktan sonra olacak olanları düşünüp kendini motive etmelisin. kendine bir koç vb. birşey edinebilirsin. seni sınavlara tabi tutacak, çalışma planlarını hazırlarken sana yardımcı olabilicek, meslekler hakkında seni bilgilendirebilicek birisi. daha yazardım da çıkmam gerekiyor. ama şunu söyliyeyim ki "öküz gibi çalışman lazım olm, ifritlerle güreşmen gerek, ohohoho günde 23894237 soru çözüceksin" değil olay. eğer aptal değilsen kendine yaptığın çalışma planını günü gününe takip ederek, derslerini tekrar ederek çalışırsan senin yüksek puan alamaman imkansız. bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya ben şunu anlamıyorum yüksek puan aldım öyleyse mühendis/doktor olayım diye bir kural mı var ? yok. 380 puan alır mimarlık istiyordur gider mimar olur veya hemşire olmak istiyordur gider hemşirelik yüksek okuluna. ne olmak istiyorsun onu belirle ondan sonra ona göre çalış. sınavdan 2030043 puan aldım diye tıp seçmek gerizekalılıktan da öte bir şeydir (bence) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yerinde olsam 2 sene üst üste çakardım Okulu bulmuşsun , ne diye bitiriyorsun? Sindire sindire oku işte :) Eteklere falan zamanında zoom yapmadığım için kendimi keriz gibi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: bunu öğrenmem lazım. öyle mi gerçekten? ilk tercihim itü çünkü o yüsden:)Mimarlık, Kimya, Genetik, Kimya müh., Gıda müh., Tekstil Müh. falan bunlar kız kaynıyo. Saldırın. Ben 2006 girişli Kimya Müh. üm, 67 kız 13 erkek falandı yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kimya Müh odası şube başkanı benim annem. 657 üyelerinin 400 ü bayan. Çoğunluğu bekar. Yönetim kurulunda 7 kadın var 6 sı bekar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 allala? Demek orası özel biyer? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @holy sağol bu bilgiler için içim rahatladı biraz. çevre yapmak kolay, bu bölümlere ulaşırım ben zamanla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bence 2 sene işkence çekip gerisinde sonsuz huzur mantıksız geliyor. Büyük dinler bile o kadar işkence etmez insana. Planlı çalışmak daha akıllıca, ama planlı derken her gün şu kadar saat şu kadar soru gibi de değil. Taktiksel biraz, biraz Zen felsefesiyle eheheüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kız kaynayan bölüm arıyorsanızve başka kriteriniz yoksa direk hemşireliğe girin. Pişman olmazsınız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ya yarın 5:30da kalkıcam ama bu saatte yatmaya alışık değilim hiç 10dan beri dönüp duruyorum kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yapabildiğin kadar haytalık , yaramazlık , piçlik yap ama asla saygısız olma hocalarına karşı . Ben hep öyle yırttım . Yabancı hoca varsa onlara karşı olabilirsin , hakediyor bazıları . Fransız okulunda falansan hiç acıma fransızlara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Fransızları en sevmeyen her zaman GS liselilerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar