Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul...

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

öncelikle kendine bir hedef belirlemelisin. çok çok çok değil ama planlı, düzenli çalışmalısın. bazı noktalarda sıkılıcaksın "bırakıyorum lan" diyeceksin ama sonra ileride yaşayacağın günleri, başardıktan sonra olacak olanları düşünüp kendini motive etmelisin.

kendine bir koç vb. birşey edinebilirsin. seni sınavlara tabi tutacak, çalışma planlarını hazırlarken sana yardımcı olabilicek, meslekler hakkında seni bilgilendirebilicek birisi. daha yazardım da çıkmam gerekiyor. ama şunu söyliyeyim ki "öküz gibi çalışman lazım olm, ifritlerle güreşmen gerek, ohohoho günde 23894237 soru çözüceksin" değil olay. eğer aptal değilsen kendine yaptığın çalışma planını günü gününe takip ederek, derslerini tekrar ederek çalışırsan senin yüksek puan alamaman imkansız. bol şanslar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şunu anlamıyorum yüksek puan aldım öyleyse mühendis/doktor olayım diye bir kural mı var ? yok.

380 puan alır mimarlık istiyordur gider mimar olur veya hemşire olmak istiyordur gider hemşirelik yüksek okuluna.

ne olmak istiyorsun onu belirle ondan sonra ona göre çalış. sınavdan 2030043 puan aldım diye tıp seçmek gerizekalılıktan da öte bir şeydir (bence) .
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 2 sene işkence çekip gerisinde sonsuz huzur mantıksız geliyor. Büyük dinler bile o kadar işkence etmez insana. Planlı çalışmak daha akıllıca, ama planlı derken her gün şu kadar saat şu kadar soru gibi de değil. Taktiksel biraz, biraz Zen felsefesiyle eheheüh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...