eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 fenerbahce italya şampiyonunu ezdiiiiiiiii tbrleri isterim :P tbrler fenerli arkadaşlarım ve feneri bu macta destekleyen diğer takımdan dostlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yalnız Wederson çok noob. Biraz pişmesi lazım o şutlar neydi öyle. Adam yokken -1 bile demedi. /ban wederson noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 golü tekrar izledimde baya baya güzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 olsun bence fena değildi yine, spiker gökçek gökçek bir hâl oldu zaten ahah sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 çok güzel oldu be. 2 hatta 3 bile olurdu ama neyse bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tebrikler :( bi sürü param gitti lan.herkesle iddaaya girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 O diil, spiker Suazo ve Cambiasso'nun isimlerini bi türlü söyleyemedi. Sauzo, Souza, Combiassa, Combiosso, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 fener'in sagi solu belli olmaz, uzerine iddaaya girmeyin. Dandik bi takimdan yer, interi madara eder, ne bilem anderlecht'i dEPLASMANDA dumduz eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Maçın en güzel anı Alex ile Cesar arasındaki diyalogdu valla duvarları tekmeledim ben burda alex pür neşe adamda tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 en güzeli de herkes döt oldu o güsel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Kojiroh, 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:46 tarihinde demis ki: O diil, spiker Suazo ve Cambiasso'nun isimlerini bi türlü söyleyemedi. Sauzo, Souza, Combiassa, Combiosso, vs. harbiden adam kambiossa diyip durdu ehueh. fb hep böyle oynarsa kupayı alırız sdfasdlk. hakkaten 3 rahat olurdu ama şans işte :) @Bonjo niye yav cesar da gayet gülüyodu orda. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:49 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 dayt! suratimdaki siritisi silemiyorum :)= [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:48 tarihinde, Wendigo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 iddaa da kaç veriyordu FEnere hehehe , bi daha dikkatli ayarlarlar artık oranları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 1-0 oldu bizim oldu.. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 en çokta spor yazarlarının iddaada intere oynayıpta kaybettiklerine seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: @Bonjo niye yav cesar da gayet gülüyodu orda. valla hayatının kurtarışını yaptı adam , sevinecek hakkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 vay be fena takmış deivid helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yazilmistir mutlaka oncek sayfalarda, okumadim ama; INTERLI NE GUZEL YEDI LAN TOPU ASDFG Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: kezman golde valla donup vurmaya calisicak sandim, hayret gordu alexide super bi pas atti. yok yine o görmedi carlos zorla attırdı pası :) özellikle dikkat ettim bende, tam vurcaktı, carlos gösterdi sağ tarafı :) helal olsun fenere.inter eksik falan diyosunuzda yine o adamların hepsi ünlü oyuncular yani. suazo süper adam, crespodan daha faydalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 beşiktaşlı olarak feneri tebrik ederim. eksikti meksikti kadrosu interin ama olsun. izlerken zevk aldım ben maçı güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ziya şengülün yüzünü merak ediyorum ben en çok adam neler çekti o ekranda cl maçları sonrası , kıpkırmızı olmuştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 cambiasso nun topu yiyişini wallpaper yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 güzel maçtı, deniz'e rağmen baya güzel oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bu roberto carlos'a soruları soran ezik spiker kesin galatasaraylıdır.Ne malca sorular soruyor öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: fb alır 1-0 ya da berabere biter. ama kesinlikle maçta gol olacak. tebrik ediyorum kendimi ve feneri. tam beklediğim gibi oldu maç. cok onemli bir 3 puan ama bu oyunun diger maclara da yansıltılması lazım. yarın aynı basarıyı gs ve erciyesten de bekliyoruz hadi bakalım. turkiye olarak komple ataga kalkma zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar