Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macaristan vs Türkiye

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

hareketlilik ?

allah aşkına maç başından beri havadan top atıyorlar nihatla gokhan hangisini indirdi

ilk maçın aynısı işte.yok fatih terim yok bilmemne dediniz.oynuo işte aurello gökdeniz nihat gökhan fln

rakip malta değil ama sonuçta yine bizden güçsüz

bu maçı şansa bi gol atarsak kazanırız yada berabere biter.hatte yenilebilirizde.son dk da adamlar yorulduda 2 atak yaptık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede
üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bu defansa gol yememiz zor? peki. ben de zaten bu o gazla 3 atarız bu defansla 3 yeriz demiştim

Ahaha bunu görmemişim :)

* * *

Maça gelince, öncelikle Hakan yerine Gökhan oynasın diyenler sanırım şimdi tükürdüklerini yalıyorlardır. Hakan en azından defansa yardım ediyordu ya da pres falan yapıyodu. Gökhan maçta gezindi sadece hiçbir şey yaptığı yok.

İlk yarı itibariyle sahanın en kötü oyuncuları: Tuncay, İbrahim Üzülmez ve Gökhan Ünal

İyi olarak göze çarpan ise bir Hamit var, bir de zaman zaman parlayan Ayhan ve Gökdeniz.

Nasıl bir gözü korkmuşsa fatih terimin çift ön liberoyla çıktı sahaya. Büyük hata. Nereye gol atacan o zaman?

Malta maçında da bahsetmiştim, bir atak başlatan, pas dağıtan adamımız yok, bunun eksikliğini çok yaşıyoruz. Bir ofansif orta saha olsa şu anda sahada, ne bileyim Emre, Yıldıray gibi bir oyuncu, çok şey değiştirir.

Rakip çizgi defans, blok savunma oynuyor. Bu tür futbolun anahtarı yerden koşu yoluna paslar. Adamlar gölge gibi yapışmış bizim bitik tükenmiş oyunculara, bir onları şaşırtacak oyuncumuz yok. Herkes ezbere gidince de tabii ne atak yapabiliyoruz ne tehlike yaratabiliyoruz. Artık golümüz anca serbest vuruşa kornere kaldı.

Bir yırtıcı ofansif orta saha şart. Mesela Tuncay iyidir forvet arkası olarak, ama bugünkü Tuncay tez elden oyundan çıksın lütfen.

Emre girmicekse belki Ayhan oraya yönelebilir. Zaten 40+ dakikalarda biraz ileri çıktı, tehlike yaratmaya da başladık. Ya da formsuz Aurelio çıkar yerine Mehmet Topuz sağ beke girer, ordaki Hamit de ofansif ortasaha olur. Hem arapasları hem şutları tehlikeli, iyi de yapar o işi. Ayhan zaten tek başına yeterli şu anda ön libero olarak.

Takımın 2 tane teknik oyuncusu var sadece sahada, biri sağ kanatta oynuyo, biri de sağ bekte. Ona rağmen 45 dk da bi tane mi ne anca sağdan atak geliştirebildik. Saçmalığa bakın yahu.

Adamların yaptığı savunma futbolunu Milan yapamıyor o kadar iyi yahu helal valla. Bizimkiler de folloş oldu zaten.

Sol kanat çok kötü Tuncay-İbo ikilisiyle. Oraya bir adam girmeli ama yedeklerdeki tek alternatif Hakan Balta galiba. Ne varsa sağda var yani.

Bi de servet hala balta gibi giriyo adama yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...