RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kalan sağlar bizimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ölen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 RabbiT said: Çok konuştunuz resme bakında ölün! o_O gece gece aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kardes aksam aksam mezara soktun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 RabbiT said: [spo][img] Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş) Şunu anlamadım ben, Antik yunan döneminde 3D teknolojisi mi vardı da biz kaçırdık o kısmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Depresyondayım, intihar etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 yanlislikla intihar eden arkadasim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 reyo fifada da bi tokatlıyamadım seni kaçıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahah gece gece niye upladınız 5 yıl önce ntihar etmemiştim şimdi de etmedim çok istikrarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 5 yıl önce intihar etmiştim ben şimdi etmedim sevindim bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 resmin bizim görmediğimiz gözümüzün seçemediği kısımlarında "intihar et" subliminal mesajı filan mı var anlayamadım. arwen'e bakıp ya da elflere bakıp da ölelim o zaman. ya da bütün asya MMOlarındaki peri tipli karakterler de olur 2. sayfada söylemişler ben yine de sorim resimde bi 3d'lik mevzu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 fede said: 5 yıl önce intihar etmiştim ben şimdi etmedim sevindim bu duruma aptal o öyle olmaz ki yanlış yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 niye, iyi hissediyorum kendimi şimdi intihar etmedim o yüzden :DD:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 elim bıçağa gidiyo... kızın yüzü gözümün önünden gitmiyo... sanki benimle konuşuyo gibi... Bir "bıçak" mi önümde gördüğüm? Sapı elimden yana çevrik… Gel, sarsın elim seni. Yoksun elimde; ama görüyorum seni. Uğursuz görüntü, göze var ele yok musun sen? Kafamdaki bir bıçak misin yoksa? Ateşli beynim mi yarattı seni? Görüyorum işte yine; tutulacak gibisin, Şu kınından çıkardığım "bıçak" gibi. Gideceğim yeri gösteriyorsun bana Ve kullanacağım silahın ta kendisini. Ya gözlerim öbür duyularımla oynuyor, Ya öbür duyularım gözlerimle. Yine görüyorum işte seni: Ağzında ve sapında kan var; Demin yoktu. Yok, "bıçak" falan yok. Benim kanlı tasarım bu gözlerimin gördüğü. Şimdi, dünyanın yarısında tabiat ölü gibi; Perdelere bürülü uykuyu kötü rüyalar sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Saeros said: ahah gece gece niye upladınız 5 yıl önce ntihar etmemiştim şimdi de etmedim çok istikrarlıyım 5 yıl önce intihar etmeyenler şimdi etsin diye halka hizmet, hakka hizmettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bi live with me değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tek tek mi topluca mı ediyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 şerli sıra halinde yapalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 arkadaşım soru soracağınıza intihar edelim lütfen. Bro kaynak yapma sende allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bu resmi bi arkadaşıma gösterdim intihar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Resme bakıp intihar etmek too mainstream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://www.habertek.net/images/articles/big/ruya.jpg ilk intihar eden. şimdi sıçtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kiz cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 mani said: http://www.habertek.net/images/articles/big/ruya.jpg ilk intihar eden. şimdi sıçtınız pyro virali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar