HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yonetim cok yavas, bizim zamanimizda olacakti aninda sutlamistim Bilgisayar Oyunlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben de tam yazı yazıcaktım yanlış yere açmışsınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yasak ask yasak, ooof yasak mesk yasaak oooof. yasaktan midir bilmem ama gönül ister mümkün mü durmak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gayet saf ve naçizane duygularımla şikayet etmiş bulunmaktayım..vergisini ödeyen terbiyeli bir patiyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ehehaeh oradan oraya topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 PatiUO bölümüne de bekliyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bence Donanım&Yazılım da daha başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu topiin nihayeti garbajdır. naha buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Pati UO'ya alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 paticik buluşmalarına bu başlık da gelsin.. gezenti şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ahahah "sürtük" topic eksikti bi... lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 konuyu serseri mayın gibi dolandırıp, raydan çıkaran yönetime selam ederim.. sadece ben değil, apartmanımızdan naciye hanım'da öfkeli ve tepkili.. mikrofonumuzu naciye hanım'a uzattık, bir dokunduk bin ah işittik.. (neresine dokundunuz olm kadının! bana çabuk muhabir coşkunu getirin!) "aslında çok dolu bir konu olabilirdi. o değil ama arkadaşları kötüydü, kötü etkilediler konuyu! elinden tutup bi oraya bi buraya çekiştirdiler. sonunda sürtük oldu!" naciye cingöz (45) apartman teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dedim hakkaten buraya açacak bir bünye var mıdır ama durum başkaymış ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Siyaset genç beyinleri kötü etkileyebilir. O yüzden fifa, sims falan gibi çok satan oyunlarda yasak. Ama az satan oyunlarda değil. Tormentta mesela anarşik olabiliyosun. Popolusta da din yasak değil tanrı oluyosun. Oyununa göre değişir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Benim bilgisayar kaldırmadı ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne zaman cikcak bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 2008 mart ayında dx10 a göre duzenliyorlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=10Il77mbV0Y işte beklenen oyunun sızan videosu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paticik iyice saçmaladaı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yoo saçmalamadık. Seninle dalga geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ne yaptım ki ben? Benimle dalga geçmeniz için? Meraktan bir soru yazdım o kadar bumudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 E abi takip et sende kocaman başlık açıldı sayfalarca konuşuldu falan. Ayrıca geyik bi komüniyetiz biz, sadece arkadaşlarımla değil hiç tanımadığım insanlarla da dalga geçiyorum. Herkes öyle. Normaldir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eyvah sahibi gelmiş konunun. kitleyelim bari basıldık. [spo] topici açarken ciddi olmadığın için kitledik. zira ciddi olsaydın hemen 1 topic altında yer alan din ve siyasetle ilgili acılmıs ve sayfalarca mesaj almıs konuya bakma eğilimi gösterirdin diye düşünüyoruz. bu konuya gerek yok hali ile de oyuncak ettik. şuan da bozuldu atalım bizde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar