Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara ve Alkol kullanmayanlar?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

sigara kullanmıyorum, şuana kadar tatmadım bile, tatmıcamda =)

edit: ikisini birden diyomuş ben sadece sigara kullanmıyorum sdfgsdf

edit vol2: alkol kullanıyorum ama kullanmayan bizden değildir gibi bişey yanlış yani =D

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:47 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara kullanmıyorum
alkol de aşırı içmem zaman zaman. fazla da uzatmam çok sevmediğim için. zira ya ekşi ya tatlı olan alkolleri severim. birayı hiç sevmem misal garip bi tadı var. rakıyı da sevmem. limon votka olsun, fondık votka olsun, küp vişne şarabı olsun bunlar gibi mide delici içkileri severim :p bi de tatlı içkileri
Sosyal ağlarda paylaş

sigara böyle nedir ne değildir tatmak için bile denemedim ama alkol kullanırız,gerçi o da ayda yıl bir :)

ÖSS'den 1 hafta önce alkolik olmuştuk gerçi arkadaşlarla hergün vodka içiyorduk off

edit: net sana koko'da ayarlayalım tam olsun :D

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:02 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara kullanmıyorum.

sağlık felan değil sebep. verilen paraya yazık. bi de çok teferruatlı iş. yanında koca paketi taşıcan, çakmak taşıcan, sigara bittimi bitmedimi kontrol etcen, kapalı mekanda içmicem diye kascan, üstün başın kokcak falan da fişman.

alkol de artık kullanmıorum.

insanlar rahatlamak için, "lan içim de dilim açılsın" felan diye içiyo. ben zaten rahat adamım. bi de çok konuşuom. ne gerek var. tabi başka sebepler de var da ana etken bu.
Sosyal ağlarda paylaş

sigaraya gelince,meraktan zamanında denedim,sie go dedim.

alkole gelince.arada içerim be =P

hatta söyle bi açıklamada bulunup olay yaratıcam
bana kalırsa sigara içmek özentiliktir zamanında ufakken büyüdüm havasına girmek isterken başlar,bağımlılık yarattığını filan sanmıyorum ben icip bırakan çok arkadaşım var.burda içine çekmiyodur demeyin içiyorlardı.
hiç bi zevk de vermiyor.kısaca özentilik dfsgd.sigara içenler alındıysanız üzgünüm ama özendiğimden değilde başka bişeyden başladım diye sebep gösteren varsa buyursun tartışalım

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...