Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Varmı acep bu ikisini birden tercih etmeyen ve kullanmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara kullanmıyorum, şuana kadar tatmadım bile, tatmıcamda =) edit: ikisini birden diyomuş ben sadece sigara kullanmıyorum sdfgsdf edit vol2: alkol kullanıyorum ama kullanmayan bizden değildir gibi bişey yanlış yani =D [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:47 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 alkol kullanmayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara kullanıyorum 22 yasıma kadar alkol sürmedim agzıma ama ........:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 5 günlük bir süre için kullanamayacam alkol ve türevlerini :S o yüzden 5günlük sizdenim ama sonra devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben tiksiniyorum abi sigara ve tütün mamullerinden nedense. ilginç yani. içmek istiom ama olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sigara içilmez Alkol içmeden edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yani ikisinide kullanmışlığım vardır sigarayı tek nefes alkolüde 2-3 şişe bira olarak ama 20 senede bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Para versen içmem ne sigara ne içki... Ağzıma sürmüş değilim.Patinin yeşilaycısıyım anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara yok.. alkol işte arkadaşlarla çıkarsan da onlar içerlerse.. çünkü elma suyu isteyince falan millet kafayı çevirip bakıyor direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara kullanmıyorum alkol de aşırı içmem zaman zaman. fazla da uzatmam çok sevmediğim için. zira ya ekşi ya tatlı olan alkolleri severim. birayı hiç sevmem misal garip bi tadı var. rakıyı da sevmem. limon votka olsun, fondık votka olsun, küp vişne şarabı olsun bunlar gibi mide delici içkileri severim :p bi de tatlı içkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sigara yok. Hiç içedim. İçmem. Alkol de eh işte, çok bunalınca 2 3 bardak fondip yapıyorum kafa güzel olsun diye. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sigara içmem. Alkol de imkan buldukça içerim, ne bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hepsi var bende lanet olsun...hem baba olucam hem erken ölcem... ( kurtuluş? ftw? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara böyle nedir ne değildir tatmak için bile denemedim ama alkol kullanırız,gerçi o da ayda yıl bir :) ÖSS'den 1 hafta önce alkolik olmuştuk gerçi arkadaşlarla hergün vodka içiyorduk off edit: net sana koko'da ayarlayalım tam olsun :D [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:02 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi yok bırakana kdr canim cikti :D melet fena bisi :D bide yazarlik yapiyo adamda TONY MONTANA FTW!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İkisinide kullanmıyorum. Sigara asla. Kullanmadım, kullanmıycam. Alkole karşı bi garezim yok, etrafımdakiler içerse yeşilaycılık taslamam, içerim ama öyle ortam olsun da alkol içsem modunda da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne sigara ne alkol kullanıyorum ikisinide denedim bi halta benzediği yok. bunları sırf ortamlarda ezik kalmamak için özentiliklerinden kullanan insanlarada tiksinerek bakıyorum... çok var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara kullanmıyorum. sağlık felan değil sebep. verilen paraya yazık. bi de çok teferruatlı iş. yanında koca paketi taşıcan, çakmak taşıcan, sigara bittimi bitmedimi kontrol etcen, kapalı mekanda içmicem diye kascan, üstün başın kokcak falan da fişman. alkol de artık kullanmıorum. insanlar rahatlamak için, "lan içim de dilim açılsın" felan diye içiyo. ben zaten rahat adamım. bi de çok konuşuom. ne gerek var. tabi başka sebepler de var da ana etken bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara dumanına alerjim var zaten okul tuvaletinde 2 saat önceden içilmiş olsun giremezdim alkolik değilim ama içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigaraya gelince,meraktan zamanında denedim,sie go dedim. alkole gelince.arada içerim be =P hatta söyle bi açıklamada bulunup olay yaratıcam bana kalırsa sigara içmek özentiliktir zamanında ufakken büyüdüm havasına girmek isterken başlar,bağımlılık yarattığını filan sanmıyorum ben icip bırakan çok arkadaşım var.burda içine çekmiyodur demeyin içiyorlardı. hiç bi zevk de vermiyor.kısaca özentilik dfsgd.sigara içenler alındıysanız üzgünüm ama özendiğimden değilde başka bişeyden başladım diye sebep gösteren varsa buyursun tartışalım [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigara sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sade sigara içmeyen olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar