riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Avusturalya, Alaska (ABD). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Monte Carlo Cenevre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Benim icin iklim onemli, o yuzden Kanada'ya her ne kadar sempati duysamda 2-3 sene calismak disinda uzun sure yasamak isteyecegim bir yer olmaz. Japonya mukemmel bir ulke, biz neden japon dogmadik diyip hayiflaniyoruz surekli. Onun disinda Avustralya yine uzun yasanabilinir ulkeler icerisinde benim icin. Paran varsa Turkiye onermesi eskiden benim icinde gecerli idi, doga ve tarihi guzelliklerinin yani sira, Istanbul gibi bir saheseri barindiran bir ulke. Bir Istanbul asigi olarak Istanbul'dan vazgecmek cok zor. Fakat konu yasanabilinirlik ise isin icine baska faktorlerde giriyor. Populasyon olarak o kadar cok ayi var ki, her bir insana 3-4 ayi dusuyor. Ve hayatinin her aninda bu ayilarla birlikte yasama zorunlulugu o sevdigin topraklari yasanabilinir olmaktan uzak kiliyor.. Bu yuzden ben kangurularla mutluyum, ayisiz bir ulke icin elele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 japonya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Avustralya Paran boksa Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yolunu izini bilmesem de Dehşet pahalı ülke olsa da Yatacak yer bilşe bulunmasa bile , otelleri bile tabut gibi olsa da Dakika başı beşik gibi sallansa da Bir kg portakal için 1 ay çalışmanız gerekse de RTE gibi yaşam formları olmadığı için İçtikleri su sarı sarı akmadığı için Barzolar buraya daha ulaşamadığı için Kısacası herşeyden ötesi hayalimdeki ülkeye en yakın yer olduğu için Japonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kalbin nerede atıyorsa orası en yaşanası yerdir. Acı çeken belli eder kendini. Amerika/New Jersey/Glassboro benim için şu an ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 New York'u çok seviyorum orda yaşayabilirim. Londra'da yaşayabilirim ki zaten önümüzdeki yıllarda 3 yıllık bir londra serüvenine çıkıcam. Amsterdammış bilmemneymiş, küçük şehirde kaos olmayan şehirde imkansız yaşayamam. Bu saydığım şehirlerde de eğer istanbul'a gelmezsem kafayı yer tımarhaneye yatarım. İstanbul gibisi dünya üzerinde yok. Başından beri yaşayanlar için hele daha bir güzel. İzmir'den gelip burda Carrefour var mı diyenler için bizim kadar güzel olmayabilir :s neyse, param olsa da olmasa da kesinlikle istanbul diyorum. İstanbul'un lüks hayatı da güzel, sıradan hayatı da. Zaten eğitim ve çevre bazında bakıldığında açlık sınırında yaşayacak kadar parasız kalma şansım da düşük olduğu için oldukça, istanbul'dan kesinlikle vazgeçemem. Niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum ama devam edeyim. Bir tophane olmadan, bir boğaz görmeden, bebeğe ortaköye kuruçeşmeye gitmeden, türk insanını her yanda ne kadar bazen bıksam da görmeden yok ben yaşayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Orlando, USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Japonya mukemmel bir ulke, biz neden japon dogmadik diyip hayiflaniyoruz surekli. ben sarı ve kısa olmadığım için mutluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Destin , USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kesinlikle Türkiye değil arkadaşlar. Bu ülke mizah yoksunu, alıngan, -osuruktan nem kapan-, karşı düşüncelere saygı duymayan, ben merkezcil, düşünmekten aciz, at gözlüklerini çıkaramayan, bağnaz insanlara dolu. Benim kadar milliyetçi, ülkesini seven bir insanı bile çileden çıkardılar sonunda. İşimin de avantajlarından yararlanıp birkaç sene içerisinde, ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum. Belki bundan sonra kurulacak, modern, laik, insanların birbirine sayygı duyduğu, muasır medeniyet seviyesinde olan Türkiye'de görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Londranin en luks yerinde bile nargileci var be Knightsbridge de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Orlando kadar boş bir yer yok aslında, birkaç park dışında. Gittim gördüm, gerçi 15 yaşındaydım ailem ile gittim ama tur ile gezdik, görülebilecek yerleri gördüm sanırım. Bomboş, genç insan bile yok. Yaş ortalaması yüksekti bayağı. Benim için Kanada veya İsveç sanırım. Monotonum efendim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kesinlikle bir japon bayanla evlenmek istedigim icin japonya diyorum şimdilik. köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyoruz mecburen. japon bayanlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Birsuru arap varda ondan Londra'da. Bu arada neden nargile yasam kalitesi kriteri oldu anlamadim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 vancouver yıllardır en yaşanabilir şehir seçiliyo. iklimi de fena diil oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 İstanbul. İstanbul'lu olmasam öyle gelmeyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Para çoksa tabii ki Türkiye. Bi ara Kanada'yı zorluycam sanırım, bakalım alıcaklar mı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 izlanda'da kücük bi köyde yaşıyacaksın oh huzur ya ileride bu ülkede yaşamak gibisi varmıdır acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Acik ara Turkiye. Seviyorum kardesim. Ha ama dersen Amerikada yasamak Japonyada yasamak ister misin . Isterdim ama gitcem abicim 6 ay orda kalcam sonra gelcem 3 ay istanbula. Bok gibi havasina yosunlu denizine kro insanina kurban oldugum ya. 2 gun gittin mi ozluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bi de avustralya eklerim. ama sydney melbourne gibi o bölgede olmak şartıyla. ama hala paran varsa istanbul 1. tercihtir. nitekim bakın perşembe günü fashion tv modelleri reinaya gidecek. tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Türkiye dışında yaşadığım tek ülke (yani uzun süre kaldığım) Libya. Süper memleket (içine edeyim öyle memleketin) Kuzeye baktınmı sonsuza kadar mavi güneye baktınmı sonu gelmeyen sarı. Her yeri kaplayan ve dolduran kum, bütün binalar beyaz ve halkın yarısı askeri ünfiorma içinde kalan yarısı ise fellah tarzı geziyor. Statta idam yapıyorlar milleti toplayıp. Birde sürekli İtalyan televizyonları izleniyor. İtalyan etkisi çok aslında Libya petrolü ve parayı bulunca İtalyanlar yalaka olmuşlar. Mobilyalar italyan parkeler perdeler italyan Kıyafetler İtalyan, Şarkılar Fİlmler İtalyan. Sokaktaki veletler İtalyanca biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: izlanda'da kücük bi köyde yaşıyacaksın oh huzur ya ileride bu ülkede yaşamak gibisi varmıdır acaba.. Aman diyim intihar oranlarının en yüksek olduğu ülke izlanda, psikolojin bozulur allahın buzunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 İrlanda meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar