Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

cidden harika oyun yapmışlar yahu, çabuk bitmesin, zevki tam çıksın diye hergün belirli bir süre oynayıp bıraktım ve az önce bitirdim, yine de kısa geldi ama oyunu oynamadığım her vakit acep bi sonraki bölümde nolcak, oh o neydi öyle ya diye düşünüp durdum. helal olsun adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
cidden harika oyun yapmışlar yahu, çabuk bitmesin, zevki tam çıksın diye hergün belirli bir süre oynayıp bıraktım ve az önce bitirdim, yine de kısa geldi ama oyunu oynamadığım her vakit acep bi sonraki bölümde nolcak, oh o neydi öyle ya diye düşünüp durdum. helal olsun adamlara.

Her gün belirli süre oynamaman neyi değiştirecek onu anlamadım.
Bir de Crysis'in Trilogy olacağını bir röportajda bellirti Cevat Yerli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya grafikleri şahane gerçekten ama nasıl bu kadar ağır bir oyun yapabilmişler cidden, ben ömrümde bu kadar çıktığı döneme göre iyi makine isteyen oyun görmedim herhalde. güç bela 15-20fps oynarken dağdan çıktım 7'ye düştü fps. 6 ay önce alınan high-end makineyle herşey medium'da mı oynasın istemişler anlamadım gitti..
Sosyal ağlarda paylaş

Gamerslocation sunucu açmış. bf tipi bir mod var şu an, fena değil ama büyük haritalarda bayıyor 1932432 km kare.
base ele geçirdikçe puan geliyor, puanla da silah, item hede hodo alıyoruz falan filan. nükleer bir olay var ama daha lk oyunda tam kavrayamadım neler oluyor.
ip ss'de var bi girip deneyin.

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

power struggle mode.

haritalar cok buyuk ama cokta sorun olmuyor. sonucta base lerde araclar var. ayrıca map i acip ele gecirdiginiz bunker lara cift tıklayarak oralarda spawn olabilirsiniz. Yani devamlı base den kostur yada arac sür derdi yok. Multiplayer mode da cloak single daki gibi degil aman diyim. Mavi$ mavi$ parliyorsunuz dikkatli bakarsa insanlar. Ozellikle bir yere tünmü$ sniper lar üzüyor hele ellerinde gauss rifle varsa biletler. oyunda yeniyseniz ilk baslarda bunker lari prototip tesislerini bi diger yerleri capture etmeye bakın. sonra alın sniper rifle keskin nişancı dürbünü birazda ammo. ama laser almayın yerinizi belli ediyo.

Hakim bi tepeye kimse sizi göremeyecek şekilde gidin bekleyin orda cloak lu bi sekilde. hedefi gördüğünüzde cıkın cloak dan oldurun oldurebiliyorsanız ve hemen cloak a girin. mumkun oldugunda otların arasında durun ki cloak lu bile olsanız sizi farkedemesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

demin bitirdim, güzel yapmışlar cidden. helal olsun. gerçi sonlarda fps düşüşleri çok kastırdı ayarları medium'a çektiğim halde, sanırım quickload'dan sonra ağırlaşıyor oyun her nedense. yamayla filan düzeltilir sanırım ama mp'sine gireceğimi pek sanmıyorum sp bu kadar ağırken yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...