knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 benchmarklar 800600 de o yüzden öyle sandım. oyunu oynayanlara da bi sorum var: tanklı bölümde ikincil görev olarak bataryayı patlat diyor madenlere gelmeden önce. nerde bulamadım mapte de göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 EA'dan açıklama Türkiye'de satışa çıkan 3000 kopyanın anında tükenmesiyle EA 2. party'nin daha erken gönderileceğini ve bundan sonraki EA oyunlarınında Türkçe seslendirme ve menu seçeneği ile çıkacağını duyurmuş. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7750943.asp?gid=196&sz=81191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Süper olay budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mirage said: Frame 137'de ne var merak ettim. Hep 0 çekmiş. :D türkler ya, bi "nnaaahh" hareketi modellemişlerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 nfs fifa nba : D türkçe spiker haha aklıma gelenler. ama uçtum sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 EA kedi olalı bi fare tuttu. Bu arada ""Crysis" (Kriz)" Hö? EDIT:Şu tweakları deneyebilir misiniz? http://www.mediafire.com/?1wxsjy9dqp2 Program FilesElectronic ArtsCrytekCrysis'e kopyalayın.(benchmark yapmayın sadece genel olarak bi değişiklik var mı rapor edin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Crysis bence Türkçe olduğu için değil çok iyi bir oyun ve crytek ürünü olduğundan bu kadar tuttu. her EA oyunu Türkçe olursa sanmıyorum böyle kapışalıcağını ama inşallah yaparlar dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Silphatos said: Crysis bence Türkçe olduğu için değil çok iyi bir oyun ve crytek ürünü olduğundan bu kadar tuttu. her EA oyunu Türkçe olursa sanmıyorum böyle kapışalıcağını ama inşallah yaparlar dediklerini. FarCry da satış patlaması olmamıştı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Fifa spikeri ilker yasin olsun, kapış kapış gitmezse bende neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 FarCry daha ilk oyunlarıydı, ne olduğu belli değildi ki çıktığı anda. ayrıca orijinal olarak çok geç geldi Ubisoft olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 e bu haber doğruysa süper ama.direk orjinal alırım valla gelen oyunları türkçe falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 umarim olur... bu durumu dier firmalarda gorur... o zaman butun oyunlar turkce gelir... bu arada ea deince spor deip gecmeyelim... warhammeronline medal of honor gibi oyunlarida ekleyelim :D allah heyecanlandim bak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 LathspeLL said: Fifa spikeri ilker yasin olsun, kapış kapış gitmezse bende neyim.+1 Yanınada Rıdvan Dilmeni koyacaksın off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cidden harika oyun yapmışlar yahu, çabuk bitmesin, zevki tam çıksın diye hergün belirli bir süre oynayıp bıraktım ve az önce bitirdim, yine de kısa geldi ama oyunu oynamadığım her vakit acep bi sonraki bölümde nolcak, oh o neydi öyle ya diye düşünüp durdum. helal olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DoruK said: cidden harika oyun yapmışlar yahu, çabuk bitmesin, zevki tam çıksın diye hergün belirli bir süre oynayıp bıraktım ve az önce bitirdim, yine de kısa geldi ama oyunu oynamadığım her vakit acep bi sonraki bölümde nolcak, oh o neydi öyle ya diye düşünüp durdum. helal olsun adamlara. Her gün belirli süre oynamaman neyi değiştirecek onu anlamadım. Bir de Crysis'in Trilogy olacağını bir röportajda bellirti Cevat Yerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu oyunu 10 küsür saatte bilgisayarın başından kalkmadan bitirebilirdim bir günde. ama bu şekilde 5-6 gün oynamış oldum ve her gün aynı zevki aldım. ayrıca oyunun devamının olacağı zaten çok açık, açıklama yapılmasına gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şimdi geçen günün gazetesinde gördüğüme göre Türkiye'ye 3 bin kutu yollamışlar. İlk 5 günde hepsi tükenmiş. EA madem öyle bundan böyle Türkçe de çıkarırız demiş. Gazetenin yalancısıyım, araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bi kaç sayfa geride de yazmış birisi :) hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 DeBuffAndHeal said: LathspeLL said: Fifa spikeri ilker yasin olsun, kapış kapış gitmezse bende neyim.+1 Yanınada Rıdvan Dilmeni koyacaksın off off. - YAPPMMAA RÜŞŞTTÜÜÜ YAPPMAAA RÜÜŞŞTÜÜ!! -gol olur... sdfsdf düsününce harbi lan süfer olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben Aral'ın falan yerinde olsam böyle bir girişimde bulunurum zaten hemen. Ama onlarda o akıl yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ya grafikleri şahane gerçekten ama nasıl bu kadar ağır bir oyun yapabilmişler cidden, ben ömrümde bu kadar çıktığı döneme göre iyi makine isteyen oyun görmedim herhalde. güç bela 15-20fps oynarken dağdan çıktım 7'ye düştü fps. 6 ay önce alınan high-end makineyle herşey medium'da mı oynasın istemişler anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Gamerslocation sunucu açmış. bf tipi bir mod var şu an, fena değil ama büyük haritalarda bayıyor 1932432 km kare. base ele geçirdikçe puan geliyor, puanla da silah, item hede hodo alıyoruz falan filan. nükleer bir olay var ama daha lk oyunda tam kavrayamadım neler oluyor. ip ss'de var bi girip deneyin. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 power struggle mode. haritalar cok buyuk ama cokta sorun olmuyor. sonucta base lerde araclar var. ayrıca map i acip ele gecirdiginiz bunker lara cift tıklayarak oralarda spawn olabilirsiniz. Yani devamlı base den kostur yada arac sür derdi yok. Multiplayer mode da cloak single daki gibi degil aman diyim. Mavi$ mavi$ parliyorsunuz dikkatli bakarsa insanlar. Ozellikle bir yere tünmü$ sniper lar üzüyor hele ellerinde gauss rifle varsa biletler. oyunda yeniyseniz ilk baslarda bunker lari prototip tesislerini bi diger yerleri capture etmeye bakın. sonra alın sniper rifle keskin nişancı dürbünü birazda ammo. ama laser almayın yerinizi belli ediyo. Hakim bi tepeye kimse sizi göremeyecek şekilde gidin bekleyin orda cloak lu bi sekilde. hedefi gördüğünüzde cıkın cloak dan oldurun oldurebiliyorsanız ve hemen cloak a girin. mumkun oldugunda otların arasında durun ki cloak lu bile olsanız sizi farkedemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 demin bitirdim, güzel yapmışlar cidden. helal olsun. gerçi sonlarda fps düşüşleri çok kastırdı ayarları medium'a çektiğim halde, sanırım quickload'dan sonra ağırlaşıyor oyun her nedense. yamayla filan düzeltilir sanırım ama mp'sine gireceğimi pek sanmıyorum sp bu kadar ağırken yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bende bitirdim demin. CoD4'ün single'ı daha keyif verdi bana. Ama Crysis'te iyi tabiki. Ama full detay oynayamamak can sıkıyor, çeşitli komutlarla Shader Quality'yi high'in biraz altına alıyor. Diğerleri medium olmasına rağmen deli kasıyor. 2 sene sonra oynamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar