Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Bekaretimizi mezara mı saklayacağız?' en son türban topiki lol

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

İsmail Fatih Ceylan, "Evlenemeyen Kızlar ve Evlenmeyen Erkekler" adlı kitabında, tesettürlü kızların dindar erkeklere isyanını ele aldı.

İSLAMİ kanadın yazarlarından İsmail Fatih Ceylan, çok sayıda gençle görüşerek yazdığı "Evlenemeyen Kızlar ve Evlenmeyen Erkekler" adlı kitabında tesettürlü kızların ilginç bir isyanlarını dile getirdi. "Herkesin sevgilisi var, eş yok" diyen Ceylan, kitabında, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir grup tesettürlü genç kızın, "Biz namuslu olduğumuz için evde kaldık. Şimdiki erkekler, namus kavramını önemsemeyen kızlardan hoşlanıyor. Bekaretimizi mezara mı saklayacağız" isyanına yer verdi. Son 10 yılda sayılarının giderek arttığını söylediği tesettürlü kızların eş bulmakta zorlandıklarını öne süren Ceylan, buna dindar erkeklerin "kapalı" yerine "açık" kızlarla evlenmelerini gerekçe gösterdi. Ceylana göre, dindar camianın dindar erkeklerle evlenmek isteyen kızları, "Dindar erkekler açıkları tercih ediyorlar. Sebebi, açıkları alıp hidayete erdirmek" diyor. İşte, Ceylanın ktabından çarpıcı bölümler:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=33312&cat=230&dt=2007/08/23

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:35 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle saçma bişey olamaz. şimdi gelip birileri hidayet saçacak üzerime ama, ben içimizden geçeni yazayım. hatta babamla da konuştuk bunu kopa kopa güldük sonra :D

en basite indirgenmiş haliyle: 'Kavun alırken bile koklayıp alıyoruz'

yani abi bi etrafınıza bakın ya. din için intihar komandosu olan adamın bile dilinde 'cennette 99 huri ve ben sddfsdf' var. birileri heyvaaan diyecek belki ama, abi ben iç dünyası güzel diye kız almam. yani abi evleniyosun hayatın birlikte geçecek. bikaç yüz santimetrekare alana bakıp da kız alınır mı(yüzü kastediyorum)? yani bilemiyorum tabi bi ara gösteriyolar mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...