ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İsmail Fatih Ceylan, "Evlenemeyen Kızlar ve Evlenmeyen Erkekler" adlı kitabında, tesettürlü kızların dindar erkeklere isyanını ele aldı. İSLAMİ kanadın yazarlarından İsmail Fatih Ceylan, çok sayıda gençle görüşerek yazdığı "Evlenemeyen Kızlar ve Evlenmeyen Erkekler" adlı kitabında tesettürlü kızların ilginç bir isyanlarını dile getirdi. "Herkesin sevgilisi var, eş yok" diyen Ceylan, kitabında, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir grup tesettürlü genç kızın, "Biz namuslu olduğumuz için evde kaldık. Şimdiki erkekler, namus kavramını önemsemeyen kızlardan hoşlanıyor. Bekaretimizi mezara mı saklayacağız" isyanına yer verdi. Son 10 yılda sayılarının giderek arttığını söylediği tesettürlü kızların eş bulmakta zorlandıklarını öne süren Ceylan, buna dindar erkeklerin "kapalı" yerine "açık" kızlarla evlenmelerini gerekçe gösterdi. Ceylana göre, dindar camianın dindar erkeklerle evlenmek isteyen kızları, "Dindar erkekler açıkları tercih ediyorlar. Sebebi, açıkları alıp hidayete erdirmek" diyor. İşte, Ceylanın ktabından çarpıcı bölümler: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=33312&cat=230&dt=2007/08/23 [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:35 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sebebi, açıkları alıp hidayete erdirmek zuhuhahuah burda koptum ben ama haklilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahaha, hidayet'e erdirmek. Daha neler canm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu aralar turbanlılar ılgı alanıma gırdı.kası gozu guzel warsa slm nbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ANladıkki türbanlı kadınlar erkeklere daha çekici gelmek için g-string giyiyorlar :D dışı kötü olsa da içi yaksın bari diyolar herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya aslında türbanlı kızların çoğuna bakıyorum,surat olarak açıklardan kat kat daha güzeller.Kapanıp kendilerine yazık ediyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yaw insan dokunmak elini tutmak omzuna atmak yeri gelince sarilmak falan ister ne bileym turbanli bi kişide ben bunlari yapamam cekinirim yaw ne der acaba bişi dermi falan diye stress yaparım onlarda ayni seyi dusunuyo kacıyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 zuha koptum ya peki hidayete ermek isteyen erkek yokmuymuş ta bu ninja hanımlar evde kalıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 böyle saçma bişey olamaz. şimdi gelip birileri hidayet saçacak üzerime ama, ben içimizden geçeni yazayım. hatta babamla da konuştuk bunu kopa kopa güldük sonra :D en basite indirgenmiş haliyle: 'Kavun alırken bile koklayıp alıyoruz' yani abi bi etrafınıza bakın ya. din için intihar komandosu olan adamın bile dilinde 'cennette 99 huri ve ben sddfsdf' var. birileri heyvaaan diyecek belki ama, abi ben iç dünyası güzel diye kız almam. yani abi evleniyosun hayatın birlikte geçecek. bikaç yüz santimetrekare alana bakıp da kız alınır mı(yüzü kastediyorum)? yani bilemiyorum tabi bi ara gösteriyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben türbanlı kız ile evlenip başını açıcam . Hem çok güzel ev kadını oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 harbi lan gerilla taktiği yapalım. toplu alamıyosak adamları tek tek indirelim. onlar açık hatun kapatıyosa, biz de kapalı hatun açalım dsfsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kapisalim diyosun yani:D orgutlenelim cıkalım kızılaya onumuze geleni acalım...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Japon bi abi vardı sokakda gezip etekleri açıp donlarını çekiyordu ablaların. Bizde öyle yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi dona ulasana kadar oohhoooo pardesü var pantolon/etek bişi var cok zor iş direk turbani alip kacalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 saçı açı olan bakire değildir diye kim söylemiş bunlara onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bakıp tanımadan evlenilmez tabi. Ben şahsen bakaretimi evliliğe sakladım tipi değilim. Benide kaybettiler yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Açalım derken evlenicez öyle başlarını açıcaz yanlış anlmayın lan. Cemaatçiler başı açık ile evlenip kapattırıyormuş ya. Sanki şişe kapağı imanını düdüklediklerim. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:03 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahahaha garip lam bunlar. dinime küfreden pagan olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: bu aralar turbanlılar ılgı alanıma gırdı.kası gozu guzel warsa slm nbr. dur önce ben varım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: ya aslında türbanlı kızların çoğuna bakıyorum,surat olarak açıklardan kat kat daha güzeller.Kapanıp kendilerine yazık ediyorlar ... yok be abi yüzde doksanı çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dindarlar bile o örtülerin altından ne çıkıcağını bilmediğinden almıyolar onları. hidayete erdirmek nedir abi aşmış insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bazıları bıyıklı oluyor daha bir güzel oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 türbanı bakmasınlar diye takmıyolar mı zaten. ben şahsen bakmıyorum türbanı görünce yüzlerine. sonrada erkekler almıyo diyolar bizi lol. tabi almaz kinder süpriz yumurta gibi içinden ne çıkıcağını bilmiyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: tabi almaz kinder süpriz yumurta gibi içinden ne çıkıcağını bilmiyosun resmen. bitmiştir abi süperdi yerlerdeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kinder süpriz yımırta severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar