Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evren'den sürpriz başörtüsü çıkışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çankaya Köşkü'ne eşinin başörtülü birinin çıkmasının kanunen bir sakıncasının olmayacağını söyleyen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, 'Ben de dükkan kapattım' dedi.
Mesaj tarihi:
said:
Sivil anayasa çalışmalarını bir görelim. Ben sivilleştirme tabirini kabullenemiyorum. Çünkü, Anayasayı, Danışma Meclisi bünyesinde kurulan 21 kişilik Anayasa Komisyonu yaptı, biz onayladık ve halk oylamasına çıktı. Halk da onayladı. Hala daha asker anayasası diyorlar, ben bunu kabullenemiyorum.

hadi len de get derim bende
Mesaj tarihi:
said:
12 Eylül Darbesi ile Türkiye'deki bütün özgürlükler askıya alındı ve 1983'teki seçimlere kadar olan yönetimin liderliğini yaptı. Yönetimi sırasında yaklaşık yüz bine yakın insan gözaltina alinip, iskencelerden gecirildi. Ankara Emniyet Mudurlugu bunyesinde kurdurdugu ve basina Turkiye'nin en taninmis iskencecilerinden Kemal Yazicioglu'nu getirdigi DAL grubunda 100'un uzerinde genc iskence sonucu olduruldu. Yaklasik 360'in uzerinde insan da bu arada kaybedildi. Onlarca genc Kenan Evren'in meshur "Asmayip ta besleyecek miyiz?" anlayisi neticesinde idam edilirken, bunlarin en dikkat cekeni 16 yasinda olmasina ragmen yasi buyutulerek idam edilen Erdal Eren oldu.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Evren

pes ya. kaç tane genci astın kaçını gözaltına alıp işkenceyle sindirdin. tayyip gibiler ortalığı boş bulduysa senin hiç mi hatan yok. hala bıd bıd konuşuyo ama milet unutmak istiyo seni. git resim falan yap sie go

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:18 tarihinde, MacLeod tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kenan evren zaten ülkeye en büyük kötülükleri yapan birisidir.

ne halt olduğu belli,
halen de devam etmeye çabalıyor.

ilginçtir kanal7'den alıntılanmış.

komik, solcuları darbeci diye suçlayanlar, hemen koşup kenan evren'e sığınıyor.
Mesaj tarihi:

said:
kenan evren zaten ülkeye en büyük kötülükleri yapan birisidir.

ne halt olduğu belli,
halen de devam etmeye çabalıyor.

ilginçtir kanal7'den alıntılanmış.

komik, solcuları darbeci diye suçlayanlar, hemen koşup kenan evren'e sığınıyor.

solcu görmesek..
  • Yeni Oluştur...