Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Çankaya Köşkü'ne eşinin başörtülü birinin çıkmasının kanunen bir sakıncasının olmayacağını söyleyen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, 'Ben de dükkan kapattım' dedi.
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 neresi sürpriz ki? en sonda eyalet filan bişiler konuşuyordu. şeriat gelsin dese şaşırmam artık...
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Haa eyalet falan saçmalıyordu en son.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 millet olarak bizde dükkan kapatsak ya artık
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Sivil anayasa çalışmalarını bir görelim. Ben sivilleştirme tabirini kabullenemiyorum. Çünkü, Anayasayı, Danışma Meclisi bünyesinde kurulan 21 kişilik Anayasa Komisyonu yaptı, biz onayladık ve halk oylamasına çıktı. Halk da onayladı. Hala daha asker anayasası diyorlar, ben bunu kabullenemiyorum. hadi len de get derim bende
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bi ara da resim fln yapıyodu. bunadı iyice
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Evren'in yağlı boyaları meşhurdur, bence otursun resim yapsın siyasete falan karışmasın.
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: 12 Eylül Darbesi ile Türkiye'deki bütün özgürlükler askıya alındı ve 1983'teki seçimlere kadar olan yönetimin liderliğini yaptı. Yönetimi sırasında yaklaşık yüz bine yakın insan gözaltina alinip, iskencelerden gecirildi. Ankara Emniyet Mudurlugu bunyesinde kurdurdugu ve basina Turkiye'nin en taninmis iskencecilerinden Kemal Yazicioglu'nu getirdigi DAL grubunda 100'un uzerinde genc iskence sonucu olduruldu. Yaklasik 360'in uzerinde insan da bu arada kaybedildi. Onlarca genc Kenan Evren'in meshur "Asmayip ta besleyecek miyiz?" anlayisi neticesinde idam edilirken, bunlarin en dikkat cekeni 16 yasinda olmasina ragmen yasi buyutulerek idam edilen Erdal Eren oldu. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Evren pes ya. kaç tane genci astın kaçını gözaltına alıp işkenceyle sindirdin. tayyip gibiler ortalığı boş bulduysa senin hiç mi hatan yok. hala bıd bıd konuşuyo ama milet unutmak istiyo seni. git resim falan yap sie go [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:18 tarihinde, MacLeod tarafından güncellenmiştir ]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 lol ya söyleyeceğini söylemiş bide dükkanı kapattım diyor.yaşlılığına veriyoruz
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 kenan evren zaten ülkeye en büyük kötülükleri yapan birisidir. ne halt olduğu belli, halen de devam etmeye çabalıyor. ilginçtir kanal7'den alıntılanmış. komik, solcuları darbeci diye suçlayanlar, hemen koşup kenan evren'e sığınıyor.
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: kenan evren zaten ülkeye en büyük kötülükleri yapan birisidir. ne halt olduğu belli, halen de devam etmeye çabalıyor. ilginçtir kanal7'den alıntılanmış. komik, solcuları darbeci diye suçlayanlar, hemen koşup kenan evren'e sığınıyor. solcu görmesek..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 su kenan evreni bi olmeden yargilasalar keske :(
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hala 12 eylul cuntasi olsaydi kendisini hapse attirmasi gerekicekti bu aciklamalari yuzunden lol
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yaşlılık kafa yapmış veya madde var yani anlamadım ben
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bu adama deli oluyorum ya! Bu adam nasıl yargılanmaz hala?! Hala bir baba yiğit çıkıp bu herifin anayasasını köklü değiştiremedi! Deli oluyorum deli böyle durumlarda
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 nü resim çiziyodu ya en son, yazık
Öne çıkan mesajlar