dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 galiba yine ertelenmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mayıs-Haziran diyolardı yine nasıl ertelenir yuh yani Duke Nukem'a çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C60_uSEnmeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 After suffering numerous delays, publisher 2K Games has now given Mafia II a release date. The title will ship to stores in North America on August 24, 2010, and internationally on August 27 for Xbox 360, PlayStation 3, and Windows PC. yanliz oyun mafia 2 olunca ertelenme surpriz olmuyor. agustos olunca da eylule ertelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Uzun zamandır bekliyorum oyunu. Beklemeye devam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 1 ay kaldı, hele bi uplayalım konuyu zamanı gelmiş. DLCsi hazırmış bile, iyice uyanık oldu firmalar ya oyun cıkmadan DLC hazır peahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bu oyunun reklamını neden Snoop Dogg ile yapıyorlar AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 "Tatar Ramazan" said: 1 ay kaldı, hele bi uplayalım konuyu zamanı gelmiş. DLCsi hazırmış bile, iyice uyanık oldu firmalar ya oyun cıkmadan DLC hazır peahhh heh işte sözde korsana engel olma çabaları deniyor. İşin diğer tarafı daha fazla gelir elde etmek tabii ki, Mesela Bad Company 2 VIP Map Pack'ler buna örnek, oyun içinde var ama ücretsiz DLC'ler ile açılıyor. Mesela Red Dead Redemption'ın multiplayer co-op modu, oyun içinde vardı ama çıkışından 1 ay sonra ücretsiz dlc ile açıldı. Bioshock 2'de böyle vardı vs. valla bad company 2 gibi tam oyundan soğuduğumuz zamanlarda böyle açacaklarsa bu kilitli kısımları, yapsınlar ben varım asdfsda ama Activision'ın gelecekte yapacağı gibi (eninde sonunda yapacaktır bunu) o bölümü de parayla satarlarsa o zaman kıyametin kopması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 mafia oyunu 2 defa ve sonuna kadar oynayıp bitirdiğim tek oyundur mr bilmemne sends his regards ismi unutmusum :) çok güzel olcak oyun.grafikler gta falan gibi mal olmicaktır eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 off param yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bad Company dlcler konsolda paralı pc'de beleş diye biliyorum, yanılıyorsam düzeltin. Bioshock 2 dlc olayında neredeyse Bioware oyunları kadar aç gözlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 30 dlc cıkarsınlar yine alırım. ilkinin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mafia cidden yargılar. Bakalım bekliorz dört gözle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Red said: mr bilmemne sends his regards ismi unutmusum :) Mr Salieri sends his regards, bamm (kısa shotgun sesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 steamde çıkmış ön siparişe 50 dolardan, alana eski mafya oyunu hediyeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 PS3 için shopto dan pre order yaptım. hadi hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 multi olcak mıydı.pek dikkat etmemiştim. single ı yeter tabi ama güzel bi multide iyi olur.grafikler gta msı olmadıgından rahat rahat oynanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eregorn2 said: PS3 için shopto dan pre order yaptım. hadi hayırlı uğurlu olsun evet, ben dünya kupasında kazandığım poundlar gitmesin diye 2 hafta önce parasını bile verdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 10 ağustos'ta demosu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bunu kutulu almak lazım ya, Steam 50$ fiyat çekmiş fazla geldi bana kutu yok bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 demosu çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 steamde var demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 indirdim. 1gb boyutu. Eve gitsem de oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 indireyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çok kısaymış demo hemen bitti sdfg. 55-60fps ortalamayla oynadım, hd4890la. aa kapalı, aa açınca da 40fps falan oluyordu ama mouse bi garipti o yüzden kapadım ben de. oyunun grafikleri çok hoşuma gitti, her şey çok canlı gözüküyor baya güzel yapmışlar. genel olarak beğendim oyunu, çatışması araba sürmesi falan gayet güzel. sadece mafianın o sakinliğini kaybetmiş oyun böyle bi aksiyonlaşmış konuşmalar falan filan eheh. ama gayet güzel oyun olcak yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar