Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia 2

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
After suffering numerous delays, publisher 2K Games has now given Mafia II a release date. The title will ship to stores in North America on August 24, 2010, and internationally on August 27 for Xbox 360, PlayStation 3, and Windows PC.

yanliz oyun mafia 2 olunca ertelenme surpriz olmuyor. agustos olunca da eylule ertelerler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

1 ay kaldı, hele bi uplayalım konuyu zamanı gelmiş.
DLCsi hazırmış bile, iyice uyanık oldu firmalar ya oyun cıkmadan DLC hazır peahhh

heh işte sözde korsana engel olma çabaları deniyor. İşin diğer tarafı daha fazla gelir elde etmek tabii ki,

Mesela Bad Company 2 VIP Map Pack'ler buna örnek, oyun içinde var ama ücretsiz DLC'ler ile açılıyor.

Mesela Red Dead Redemption'ın multiplayer co-op modu, oyun içinde vardı ama çıkışından 1 ay sonra ücretsiz dlc ile açıldı.

Bioshock 2'de böyle vardı vs.

valla bad company 2 gibi tam oyundan soğuduğumuz zamanlarda böyle açacaklarsa bu kilitli kısımları, yapsınlar ben varım asdfsda ama Activision'ın gelecekte yapacağı gibi (eninde sonunda yapacaktır bunu) o bölümü de parayla satarlarsa o zaman kıyametin kopması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
çok kısaymış demo hemen bitti sdfg. 55-60fps ortalamayla oynadım, hd4890la. aa kapalı, aa açınca da 40fps falan oluyordu ama mouse bi garipti o yüzden kapadım ben de. oyunun grafikleri çok hoşuma gitti, her şey çok canlı gözüküyor baya güzel yapmışlar. genel olarak beğendim oyunu, çatışması araba sürmesi falan gayet güzel. sadece mafianın o sakinliğini kaybetmiş oyun böyle bi aksiyonlaşmış konuşmalar falan filan eheh. ama gayet güzel oyun olcak yani bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...