Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zekeriya beyaz, imana gel!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.habera.com/default.asp?page=haber&id=40711

İmana gel deyip hacklediler!

Türkiye'nin en popüler ilahiyatçısı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın kendi adını taşıyan internet sitesi saldırıya uğradı.

Erne ve Ekinox takma adlı hacker, Beyaz'ın sitesine "Hocalığına inanmıyorum. Ne demek kurban kesmek yerine parasını dağıtmak yeterlidir. Bunun yanlış olduğunu ben bile biliyorum. İmana gel" ibaresi koydu.

Beyaz daha önce hacker'lara, "İslam'a ve Türk milletine zararlı olan sitelere saldırı yapmak sevaptır. Gazanız mübarek olsun!" diye fetva vermişti.

Beyaz'ın sitesine şimdi girenler beyaz bir zemin üzerine "sitemiz yenilenmektedir" yazısıyla karşılaşıyor.

http://www.zekeriyabeyaz.com.tr

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:07 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence bu adama komplo kuruldu. Bu adamın söyledikleri (kurban kesmek yerine parasını vermek gibi) yenilikçi ve mantıklı (bana göre, bize göre) şeyler bu elemanlara dokundu bunlarda medya ile birleşip adamı rezil ettiler (yanağının ısırılması vs) herkese ki kimse ciddiye almasın diye.
Mesaj tarihi:
bence gayette mantıklı şeyler söylüyor.
ben kurban kesersem zaten et yiyebiliyoken daha fazla yiyeceğim, parayı fakirlere dağıtırsam yemek yiyemeyenler yiyecek.
sorun nerde?
tipini vs. bırakıp söylediklerini dinlersek gerçekten yararlı bir insan bence...
Mesaj tarihi:
said:
ben kurban kesersem zaten et yiyebiliyoken daha fazla yiyeceğim

Bildiğim kadarı ile kestiğin kurbanın sadece bir yemeklik kısmını kendine gerisini muhtaç olanlara dağıtman öngörülüyor.
Mesaj tarihi:
hayvan katletmek kadar sacma bişey yok
ayrıca vejeteryan ve yardıma muhtac insanlar icin neden bi bayram yok? et obur olmak mi lazim musluman olmak icin?

ayrıca bu adama hastasinim, kizinca gozleri tek nokta oluyo. tepegoz gibi
Mesaj tarihi:
Zekeriya Beyaz'ı severim ben.

Hayır sırf tontonluğu yada uçuk kaçık beyanları yüzünden değil

Adam dini günümüze göre çok güzel adapte etmiş öyle anlatıyor. Ha, yanlışları yok mu? Var ama çoğu şeye çok güzel marjinal yenilikçi bakış açıları katıyor, insanların ilgisini çekiyor. Mesela "orucu seksle açabilir miyiz" diye tartışma çıkartıyo insanların ilgisi çekiliyo falan.

Bi de söylediği çoğu şey esasen mantıklı ve doğru, yani tamam söylenmesi ters kaçabilir ama "kitabına uygun", ve bunu sempatikleştirerek şirinleştirerek anlatıyo adam. ama hep en kritik noktalardan yakalıyo o yüzden de kızdırıyo milleti.
  • Yeni Oluştur...