Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knight online bölümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
holigun_tr
yörünge dışı [şikayet et]
§ 24 Kasım 2005, Perşembe - 04:30 [ özel msj ]

said:
In_SuN, 24 Kasım 2005 04:28 tarihinde demiş ki:
kız arkadaşım beni klavye ile dövmekle tehdit ediyordu şimdi ben ona göre noobum benden daha çok oynuyor :D

ben bilgisayar başındayken kalkmam için neler neler yapıyodu evden oynuoyrum bu arada,bi an düşündüm bu ko iyi bi aile planlama servisi olabilir[signature]

Aklıma kırmızı jartıyerli bir kadın gnayt oynayan bir adamı azdırmaya çalışırken oluşacak sahneler geldi.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:09 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
knight bölümü yerine sizin girdiğiniz yerleremi konu açıyorlar
siz knight bölümüne girmediğiniz halde sizi rahatsız mı ediyorlar cevabınız hayırsa knight bölümü kapansın deme hakkına sahip değilsiniz bence bende uo bölümüne baksam bu ne lan amma gereksiz oyun hede hödö desem kapatın bu bölümü desem alacağım tepkiyi tahmin bile edemiyorum
Mesaj tarihi:
e açmasınlar sıra sıra topicler başka yerlerde zaten:

-bi üstümdekini hangi karakter olarak tanırsın
-kınaytta hangi karaktersin
-kınaytın başındakiler istafa etmiyor yaw

çoğalmayın sakın. çocuğunuzu kınayt evreninde doğurunuz.
Mesaj tarihi:
ya benim hoşuma gidiyor ben basit oyunlardan hoşlanıyorum ben çıkıpta wow çok karışık o yüzden berbat bi oyun diyebilir miyim diyemem dememeliyim burda yanlış olan sizin ko bölümü kapatılsın demenizdir
Mesaj tarihi:
ya bu oyunu toptan kapatsınlar türkiyede forumda bölümüde kalmaz hem.küçük çocukları etkiliyor.cafeye gidiyorum arada bakıyorum max 9 yaşında çocuk oturmuş oynuyor bunlar sora ders çalışmıyor adam olamıyor.dandik bi oyun uğruna hemde.yazık valla yazık

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:17 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu oyunu iskenderuna ilk ben ve bir arkadaşım getirmiştik. cdden kurduk nonamei nt cafeye sonra sacma geldi bıraktık bazen o cocukları gorunce vıcdan azabı cekıyorum

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:19 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Birkaç lafım var size ahali...

1- Knight Online değilde SWG oynasalar yada WoW o çocuklar, o zaman üzülmeyecekmiydiniz? Hemde dandik bi oyun için demişsinizde... Yani çocuk tetris oynasa heralde üzüntüden öleceksiniz?

2- Yasaklamak O_o Şaka heralde?

3- Nedir bu Knight Online nefreti? Belki adamın parası yok aylık veremiyor. E ne oynayacak? Knight Online. Yok diyorsanız ben ona demiyorum gelip aga parti plz demesine kızıyorum ha o zaman da adamlar zaten kendi bölümlerinin dışına öyle şeyler yazmıyorlar ki zaten ordaki çoğu mesajda eski (bizim yeni attıklarımız dışında)

4- O değilde CoH/V rules =)
Mesaj tarihi:
lorrotar sana lafım var de bari

wow oynasa üzüleceğim tabiki ancak wow u bilmez bile o çcuklar.bilse bile oynayamazlar.9 yaşında çocuk anca abisi filan olucak kredi kartı filan öyle.he private desen ayarlamadan anlamaz onu.

dandiklikten kastım seviyesizdi özür dilerim.tetris yoksa pratik zekayı geliştiriyor.yasaklamak şaka filan değil.yasaklansın arkadaşım.yukarlarda bi arkadaşın dediği gibi.zeka seviyesini düşürüyor oyun.hadi oynasan eğlensen tamam.zararı var.en azından benim açımdan.afedersinizde orda ot gibi oturup aga party aga bilmemne demek saçma geliyor.bu oyunu oynayan insanlar ciddiye alıyor böyle eğlen geç değil.ÇAARIMI SOYDU ŞU ÇOCUGU DÖVCEM olayları çok döndü cafelerde.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Wallaha lisede bile okuldan kaçıp kınayt oynayan (okula gitmesi sınava girmesi gerekirken cafelerde sürten tipe ne dersiniz bilmiyorum ondan) vatandaşlar vardı. Bir şey hayatıma hükmetmeye başlarsa ucundan keserim ben, bana çok yanlış geliyor.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:45 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:51 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben knight online bolumu oldugunu daha ilk defa gordum kim bilir kac yildir uyeyim buraya :)

bu oyunu bukadar cok insan nasil oynuyor cok merak ediyorum
Mesaj tarihi:
bu kadar çok insan akp ye nasıl oy veriyor?

[spo]KONUYLA ALAKASIZ GİBİ GÖRÜNEN AMA ÇOK ALAKALI İYİ BİR AYAR KABUL EDİN[/spo]

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:52 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Saçmalıktan başka bişi diil. KO yeni bi oyun deilki kötü diye aşşağlıorsun?Hatta şu kore japon oyunlarından kat kat güzel oynanışıda güzel o aşk meşk hedeleri kaç yıl önce açılan ve şuan forumda olmayan insanların yaptığı şeyler. Ben bıraktım Knaytı amma velakin yeni server geldimi 5 günümü ayırıp kaldırıorum üç beş kuruş. Büyük bi kitle oynuor çünkü hayatlarında gördükleri ilk mmo nerdeyse tüm net kafelerde mevcut hemde bedava. Ama oyunda belli bi yere geldinmi zaten aga baba dienlerden uzak oluorsunuz şuanda alakam olmasada zamanında çok post kastığım vakit öldürdüğüm bölümün kapatılması yanlıştır diorum.
Mesaj tarihi:
said:
§ 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 07:43 [ özel msj ]
Saçmalıktan başka bişi diil. KO yeni bi oyun deilki kötü diye aşşağlıorsun?Hatta şu kore japon oyunlarından kat kat güzel oynanışıda güzel o aşk meşk hedeleri kaç yıl önce açılan ve şuan forumda olmayan insanların yaptığı şeyler. Ben bıraktım Knaytı amma velakin yeni server geldimi 5 günümü ayırıp kaldırıorum üç beş kuruş. Büyük bi kitle oynuor çünkü hayatlarında gördükleri ilk mmo nerdeyse tüm net kafelerde mevcut hemde bedava. Ama oyunda belli bi yere geldinmi zaten aga baba dienlerden uzak oluorsunuz şuanda alakam olmasada zamanında çok post kastığım vakit öldürdüğüm bölümün kapatılması yanlıştır diorum.

kenjuro herşeye aynen katılıyorum 2. sayfada birileri bedava parası yoktur wow alamıyordur falandır filandır demiş
param war wowum war ama knight oynuyorum aga olayına gelince demedim aga diyene cevap vermedim oyunda bi yerlere gelince zaten onlardan kopuyorsun murtazanın modluk yaptığı dönemlerde kngiht forumu patinin en güncel yeriydi bunuda eklemek istiyorum beğenmesenizde ko ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsin

Selling 62priest-girakon
Mesaj tarihi:
Abaaw, bu bölüm neymiş böyle... Eheh eğlenceliymiş yaw dışardan okumak :) Niye kapatılsın diyosunuz ki? Kapatılmasın bence, ya da kapatacaksanız da önce okiyim şu mesajların kalanını da, öyle kapatın :)
  • Yeni Oluştur...