ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Turk yapımı olmayan bii kamera şakasi programi vardi.Böle cok gercekci yaparlardi. Hatta bi bölümünde uzaylı geliyordu, kurban a saldırıyordu. Onun ismini unuttum.Hatırlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Scare Tactics programın adı. Dünya üzerinde gördüğüm en iyi kamera şakalarını yapıyorlar. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:14 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Acıdım burdaki kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 geçen gün SNEK te izledim süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 FJAHSFHJ o diil de, video yüklenirken yorumlara bakiim dedim bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 oh bee xD Scare Tactics, düşün düşün kafayi yicektim.Hep dilimin ucundaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Scare tactics'in bir bölümünde ıssız bir yolda bir yaratık gellip arabaya dalıyordu,kapıyı söküyodu falan içerdekileri kovalıyordu :) En iyi korkutma oydu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 az önce izledim de baya güzeldi o :) hala izlemeye devam ediorm bakalım.. en son hayvanat bahçesinde olanı izledim, elemanın kaçış süper :)) Şimdi bunu izledim de süpermiş bu da :D adam biraz kırık ama idare edin [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:54 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 süpermiş bu scare tactics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ya çok caniler ya :D yazık elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 @Sensible işte o uzaylı :) ufo falan yapmıslardı arazide ışıklar sesler falan:d hele kapıyı söktü ya. aha dedim kız öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 berberli olan bir de gangesterli olan dehşet. kesin ben altıma yapardım:mal: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Uzaylı lı olanda ... [spo]uzaylılı olanda zenci elemanın kızı bırakıp topuklarını vura vura kaçması süperdi arkasına bile bakmadı adam. =)[/spo] Bide kurbanlar en kendinden geçtikleri anda kurbana "Are you Scared?" diye sorup tabi kurbanın olayın etkisiyle hiçbir cevap veremeyişi ve kurbanların o andaki tipleri süper oluyor =)) youtube takilerin hiç birini ıskalamayın hepsi süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: barbu, 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:22 tarihinde demis ki: berberli olan bir de gangesterli olan dehşet. kesin ben altıma yapardım:mal: Evet evet berberli çok iyi hehe. Bir de road maniac çok iyiymiş. Adam otostopçu diye biniyor arabaya sonra süper olaylar oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar