Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odasında sivrisinek olanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bütün camlar filan açık.likit ilaç var bi oda bitmiş sanrım gerci..amma velakin sinekten eser yok..varsa da ben farkıdan değilim. gayet mutluyum o konuda suanda:D
Mesaj tarihi:
kapı cam vs her yer açık ışığı da açtım gelen giden yok. sonra uyuyorum uyandığımda 7 yerimden daha ısırılmış olarak kalkıyorum.

bıktım yahu.
Mesaj tarihi:
kapı cam açık aynen,en üst kattayız,salaklar çıkamıyor bu kadar yükseğe :)

Buradaki tek sorun güvercinler.ULAN PEZ..... BAŞKA BALKON MU YOK GELİP BENİM BALKONUMA YUVA YAPIYORSUNUZ...

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:40 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
taktırmışım sinekliği ohş.açıp camı yatıyorum danalar gibi.o kadar rahatki kalkası gelmiyor insanın.ama bazen göbeği üşütüp tualette hoş anlarda yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
ilginç bi şekilde bu yaz max 3-4 kere sinek tarafından ısırıldım. bilmyiorum ben uyuurkene ateşekes antlaşması mı imzaladım uyurgezer modunda.. ama evde de sinek yok hani..
valla ilginç. ama şikayet etmiyorum bu durumdan ^_^
Mesaj tarihi:
çok korkunç hayvanlar. aids maids bulaşsa çürüye çürüye can veririz. beni ısırsınlar, delsinler, emsinler, sömürsünler; yeter ki virüs bulaştırmasınlar. bunu yapmazlarsa onlara seve seve bağrımı açarım. hatta direk kalbimin üstüne konup ordan depolasınlar.
Mesaj tarihi:
aids bulaşmaz sivrisinek yoluyla imkansısssssss
başka hastalık bulaştırır ama.şerefsizler biraz

o değilde NG de vampir yarasaları izledim termal kamerayla çekmişler.
Yaklaşıyorlar uyuyan adamı ısırıyorlar.Tükürükleri anestezi yaptığından kurban ısırıldığını hissetmiyor.Aynı zaman tükürüklerindeki oksidanlar sayesinde kanın pıhtılaşma sorunuda yok.Oluk oluk gelio kan valla.
bide vücutlarında emilen kana daha fazla yer açmak içinde alttan allttan işiyo paşalarım.

ya onnar gelse? hıh?!
Mesaj tarihi:
direkt olarak vampir gelse en güzeli, kaşıntı sorunu filan da yok

ama nerdeee... biz sivrisineklerle becelleşiyoruz gece boyu
gerçi bu sene neredeyse hiç yoklar, kuraklık filan yüzünden yumurtlayamadılar heralde.
  • Yeni Oluştur...