Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Off bıktım ben ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 benim bütün camlar filan açık.likit ilaç var bi oda bitmiş sanrım gerci..amma velakin sinekten eser yok..varsa da ben farkıdan değilim. gayet mutluyum o konuda suanda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Giren hayvanların kafasına sinkov sıkıyorum, yavaş yavaş öğrenmeye başladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 terleyince gelmio bu sinekler farkettinis mi nie acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kapı cam vs her yer açık ışığı da açtım gelen giden yok. sonra uyuyorum uyandığımda 7 yerimden daha ısırılmış olarak kalkıyorum. bıktım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kapı cam açık aynen,en üst kattayız,salaklar çıkamıyor bu kadar yükseğe :) Buradaki tek sorun güvercinler.ULAN PEZ..... BAŞKA BALKON MU YOK GELİP BENİM BALKONUMA YUVA YAPIYORSUNUZ... [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 01:40 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 taktırmışım sinekliği ohş.açıp camı yatıyorum danalar gibi.o kadar rahatki kalkası gelmiyor insanın.ama bazen göbeği üşütüp tualette hoş anlarda yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 gece vucudumun her noktasi kasindi sabaha kadar, nalet olsun, lan isiriyosun gel isir bisey demicem de neden kasindiriyosun hayvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 benmkindede varda uyuyum artk yha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ilginç bi şekilde bu yaz max 3-4 kere sinek tarafından ısırıldım. bilmyiorum ben uyuurkene ateşekes antlaşması mı imzaladım uyurgezer modunda.. ama evde de sinek yok hani.. valla ilginç. ama şikayet etmiyorum bu durumdan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 çok korkunç hayvanlar. aids maids bulaşsa çürüye çürüye can veririz. beni ısırsınlar, delsinler, emsinler, sömürsünler; yeter ki virüs bulaştırmasınlar. bunu yapmazlarsa onlara seve seve bağrımı açarım. hatta direk kalbimin üstüne konup ordan depolasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 zor abi o be.. olma ihtimali 0,00002% falan gibi bişi bile değildir de ben yuvarladım 5ten sonrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aids bulaşmaz sivrisinek yoluyla imkansısssssss başka hastalık bulaştırır ama.şerefsizler biraz o değilde NG de vampir yarasaları izledim termal kamerayla çekmişler. Yaklaşıyorlar uyuyan adamı ısırıyorlar.Tükürükleri anestezi yaptığından kurban ısırıldığını hissetmiyor.Aynı zaman tükürüklerindeki oksidanlar sayesinde kanın pıhtılaşma sorunuda yok.Oluk oluk gelio kan valla. bide vücutlarında emilen kana daha fazla yer açmak içinde alttan allttan işiyo paşalarım. ya onnar gelse? hıh?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 direkt olarak vampir gelse en güzeli, kaşıntı sorunu filan da yok ama nerdeee... biz sivrisineklerle becelleşiyoruz gece boyu gerçi bu sene neredeyse hiç yoklar, kuraklık filan yüzünden yumurtlayamadılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yatmadan önce alkol alın gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 alkol almak la kalmıyorum. Direkt sarhoş oluyorum yinede geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aa sahiden gelmiyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kapıyı acın sürekli kovun evdeki diğer insanlara dadanır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bitane öldürün cesedini yatagın bas ucuna koyun ibret oluo gelmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ilginç bu sene hiç yoktu doganın dengesi kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sineklik yaptır veya cibinlik kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 [spo] [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/9683/boceksavarmt0.jpg" alt="" />[/img] [/spo] of sür abi yada raid likit al cokmu zor aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 alkol alıp yatın. O zaman gelmiyor. Sırf bu yüzden alkolik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar