paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Tam komedi... Kaptanlar kokpitten kaçmış. Yolcular ise kargo kapısını kırıp kaçmışlar. Korsanlar içeride yanlız mı kalmış yani? Ulan bize korsan morsan vız gelir. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:29 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bi haber bülteni bağlantı gerçekleştirmişti. adam içerde teröristlerle güle oynaya televizyondaydı.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bir kere uçak kaçırmışlardı , adam "teröristim , elimde plastik patlayıcı var" diye oyuncak ayı gösteriyor , timciler falan dalamıyor.İskenderunlu Erdener bey (bizim mahalledeki Demir Döküm bayisi) de uçakta , koşup üzerine oturdu , adam bayıldı ağırlıktan. Hatırladıkça bayılıyorum gülmekten.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bu korsanların ellerindekide oyun hamuruymuş. Ayrıca yolcuların kaçmaları havacılık tarihinde bir ilkmiş.Yolculuk öncesi anlatılan acil durum senaryosuna göre kaçmışlar arkadaki çıkıştan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Detay lazım ya.. Yolcular adamların elindekilerin bomba olmadığını anlayıp mı öyle birşeye cesaret etmişler? Anlamışlarsa nasıl? Ayrıca korsanlarda silah yok muymuş? Pilotların içeriden camı kırıp kaçması da yalan kokuyor ama.. Yani hiç sanmıyorum acil durumda kokpitteki camı kırmak için çekiç falan olacağını :D Ki o camın kırılmaması lazım, olayı o, kırılırsa uçağın düşmesine sebep olabilir. O kadar kolaysa o camı kırmak havayolu şirketi bi zahmet kendine gelsin..
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Kokpitteki camlardan bazıları açılabiliyormuş acil çıkış için. Ayrıca yine acil çıkış için uçağın yerden yüksekliğine göre halat bulunuyormuş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 :D Açmak ayrı kırmak ayrı. Camı kırıp kaçmışlar diyince ben de nooluyoruz dedim..
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 korsanlar jack sparrow abimizi taklite tmeye calisinca boel olmus iste turk e korsan sokmez dalaman da korsanalra ucaga binis icin ozel kapi acan bir ulkeyiz biz korsansa gunahi ne yani
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ben gördüm bi çoğu en normal yoldan kanatın üstündeki acil çıkışı kullanmış,arkadan çıkanlar az zaten 1side kalçasını kırmış. anlamadım ama görüntüntülerde acil çıkış kapısı açıktı diğer 6 tane macera arıyan adam niye arkadaki yüksek yerden atlamışlar.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Pilotlar içinde yolcu olan uçağı terk eder. Karşısındakinin eli bombalı terörist olduğuna inanmalarına rağmen riski umursamazlar. Adamın elindekinin bomba olduğuna inanılması da ayrı bir mevzu. Bize eğitim sökmemiş terörist nasıl söksün.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 oyun hamurunu bomba diye kakalamışlar lolol
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kokpitte iki tane camın açılması gerekiyor, pilotlar bi uçak kaçırmada en önemli şey:) uçağın yakıtı biter geri doldurursun ama pilotlar kaçınca hiç bir pilot gelip uçurmaz o uçağı.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tutuklanma anlarını izledim tv'de sabah da adamlar beyaz arabayla 3 kişi geldiler, kaçıranlar uçaktan inmiş aşada bekliolardı zaten. bi de amerikan filmlerinde uçak kaçırılmış, yerde duruyosa etrafında bi sürü asker olur, etrafı sarılır vs. görüntülerde basından başka pek insan yoktu.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ufak bi aksiyon istemisler iste fazla yuklenmeyin cocuklara
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Korsanın üstüne oturan abi fantezilerimi gerçekleştirmiş, onu buradan öpüyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Pirates of Antalya: At The End of Play'Dough.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Şu memlekette bir adam gibi uçak kaçırılmaycak herhalde. Ben bir tane kaçırayımda millet hava korsanı görsün.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 uçak kaçırıyon ya, kos koca havada giden bildiin uçak yani. insan hiç mi önceden araştırmaz bakmaz. yakıt nedeniyle diye kekleyip korsanları indirmişler uçağı.. adam dese kır suriyeye gidioruz die ne halt etceklerdi. gidemicekmiydi uçak? giderdi. o taraflarda başına bişi gelirmiydi? gelebilirdi..
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 uçaklar kendi rotalarından daha uzak yerlere gidemezler, uçağa ne kadar yakıt doldurursan o kadar masraflı olur o yüzden uçağın gidiceği yere göre yakıt konulur, biraz da hata payı eklenir:) Ankaraya giden uçak antalyaya gitmeye çalışsa gidemez mesela.
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ki çokta yakıt olamaz, belli bir depo doluluk oranına sahip olmaları gerek inebilmeleri için. O iniş takımlarının kaldırabildiği bir çarpma toleransı var.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kokpitin kapısını da tekmeleyerek açmaya çalışmaları ne kadar profesyonel olduklarını göstermiş zaten
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ekmek hamuruyla da olur, bu durumda kadinlar ellerinin hamuruyla ucak kacirabilir memleketimde, iste kadin erkek esitligi boyle birsey.
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ucaga normalden cok benzin koyuyolar ama oyle irana goturcek akdar degil =) onun sebebi de iste ucak hava alanına gittiginde assagıda yogunluk varsa sıra bekliyo inmek icin hava alanın etrafında donuyo felan filan normal mesafeden daha fazla yakıt koyuyolarki havada uzun beklerse cakılmasın diye =) tabi kacırılan ucak irana giderse buyuk ihtmal ucagı dusururler icindeki herkesin bası acık zaten =)
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ya tamam fazla koymazlar zaten, arada bi depo boşaldı dolduralım da demiyolar da sonuçta o uçak antalyaya inmeyecekti normalde, yoluna devam etcekti. normal yolunda devam etceğine başka yolda devam edebilir demek istemiştim
Öne çıkan mesajlar